-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dish17
csendes tag
válasz
Mr.Silkó #40683 üzenetére
Igen ez nekem is fura volt, hogy az oreo utan egy darabig meg ment de az elso visszaallitas utan (nem szeretem biztonsagi mentesbol csinalni, ami lenyeges ugyis felhoben van) mar nem tudtam ujra beallitani. Igy igen, legalabb reszben megtalaltam, de ahogy mas is irta sajnos kulon nem allithato hogy hang azert legyen, csak felugro ablak ne, szerencsere ez engem mar kevesbe zavar.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
*Mukeey* #40691 üzenetére
Na nem Android főverziókkal – bár még azt is elcsíphetjük, de ez utóbbi nem biztos, hogy a hasznunkra válna –, ebből még egyet kapunk szerintem, de én inkább a havi/időközönkénti biztonsági javítócsomagokra gondoltam.
Biztos van itt olyan S6-os/S7-es kolléga, aki nemrég váltott S8-ra és aki egyben megerősítheti, hogy még mostanság is kaptak biztonsági frissítéseket a korábbi csúcsmodellek.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
EAndrew #40688 üzenetére
Benne van a kijelzőidőben minden olyan szoftver is, ami aktívan használja a képernyőt (zenelejátszó például már más tészta, hiszen az többnyire a háttérben fut).
A Huawei telóknál ez kicsit még szemléletesebb, ott például szét van osztva az akkustatisztika külön a szoftveres fogyasztókra (Facebook, Galéria, stb.) és külön a hardveresekre (pl.: kijelző), jópofa dolog.
-
EAndrew
aktív tag
válasz
mave13 #40681 üzenetére
Helló,
Azt nem tudod hogyan csináltad, vagy én hogy, de az enyémen lévő mobile outfitters fólián van egy hatalmas karc.
Az kijelző minőségének romlását (fólia miatt) sajnos én is vissza tudom igazolni.A köv kérdés mindenkinek szól és kicsit lehet amatőr is, de: az akku használat összesítésénél a kijelző időben benne van a többi program ideje is, vagy azok még azon felül vannak? Pl.: kijelző 2 óra, böngésző 30 perc, akkor ez 2 vagy 2,5 óra telejes használati idő?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
*Mukeey* #40686 üzenetére
Igazából abból nagyjából ki lehet indulni, hogy az S6/S7 meddig kapta/kapja, de szerintem még egy másfél-két évig valószínűleg megkapjuk őket. Esetleg az időben előre haladván kicsit ritkább gyakorisággal, hiszen ugye mindig az aktuális csúcsgépekre nyomják ki a legújabb update-eket.
-
*Mukeey*
addikt
Mr. Silkó azt lehet tudni,hogy mennyi ideig kapja még az S8 a havi frissítéseket?
-
HaliGab23
senior tag
válasz
bigdady #40682 üzenetére
Abban volt infraport, ha jól emlékszem, itt meg wifi alapú kapcsolat van. (Ha a tv nincs wifin, akkor nem működik.)
Az infra sokkal gyorsabban volt használható.Na de, erről jut eszembe, hogy volt a Smart View-nak egy 2.0 verziója, ami S6on ment! (S8ra le sem lehet tölteni.)
És! Azzal ki lehetett küldetni a tv képét a telóra! Tehát, ami a tvben ment, azt tudtam nézni a telón is!
Az én tévém tudja ezt a funkciót, viszont nem találtam az S8-ra olyan programot, amivel ezt tudnám használni... ahogy írtam ezen a smart view 2.0 nem elérhető.
Valaki esetleg tud ilyet progit? -
Mr.Silkó
veterán
válasz
HaliGab23 #40677 üzenetére
Itt ami igazán érdekes az az, hogy annál, aki korábban valahol az általatok keresett opciót beállította (mint például én is), annak ugyanúgy eltűnt ennek a beállításokban található menüpontja (vagy csak annyira elrejtették, hogy senki sem találja), viszont magát a beállítást megjegyezte a szoftver, mert például nálam nincs leúszó ablak fentről.
-
Igen, csak elég nehéz olyan fóliát találni, ami az edge kijelzőn megmarad.
Nekem Mobile Outfitters van fenn most már kb. 9 hónapja, eddig nyoma sincs alálevegősődésnek, vagy karcnak. Viszont nem olcsó, és többek szerint rontja a kijelző minőségét. Először furcsa a tapintása, olyan zsíros ragadós, de ez egy hét alatt elmúlik. -
ToBeY
nagyúr
A sima (nem üveg) fóliák karcok ellen jók?
-
HaliGab23
senior tag
válasz
HaliGab23 #40676 üzenetére
Nem jó, mert így sem zöld led nincs, meg rezgés sem, csak az ikon az állapotsorban.
A messengeren belül nem működik az a funkció amúgy.
Régebben működött:Értesítések és hangok -> Értesítések előnézetei
Ezzel a kapcsolóval lehetett ki be kapcsolni, de egy ideje ez semmit nem csinál.
Szerk:
Összeakadhat valahogy az oprendszerrel, mert pl. a hangot is hiába kapcsolom ki ott, ugyanúgy ad ki hangot, amikor üzi jön...
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!!
Megjött ez a crd7 frissítés a telóra nekem is. Ki mit tud mondani róla? A kamera gyorsasága javult ? Engem idegesít kicsit, hogy majdnem minden konkurens gyorsabban tölti be... Ugyan írják a hibajavítást de nem nagyon tudok már hinni nekik.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
marquuard #40670 üzenetére
Gondolom a Google meghúzta a határt valahol, plusz lehet, hogy szoftveresen is szükséges a Treble alapjának az Oreo valamely összetevője.
Nem hiszem, hogy megváltaná ez a fejlesztés a világot, ráadásul csúcsmobil révén az S8 így is elég jól kapta eddig az update-eket, de a lehetőség egyelőre adott a Samsung részéről, hogy a későbbiekben támogassa az S8 párost a Project Treble-lel.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
marquuard #40668 üzenetére
Nem erről van szó, csupán az S8 kimaradt (eddig) a támogatási listából. De például az S9 elvileg támogatja/támogatni fogja.
Itt a lényeg:
"Will My Device Benefit from Project Treble?
Now that’s the million dollar question, right? Unfortunately, the answer isn’t so simple (surely you didn’t expect it to be). That said, here are some facts:
If your device never gets updated to Oreo, it will never get Project Treble. No way around that. Sorry.
If your device does get updated to Oreo, it’s still not required to support Treble—that’s up to the manufacturer.
If you buy a new phone that runs Oreo out of the box, it is required to support Treble out of the box."
Forrás: [link]
-
dish17
csendes tag
válasz
Mr.Silkó #40663 üzenetére
Azt hiszem veletlenul de sikerult egy 3/4 megoldast talalni es a hiba is valami forditasi bug lehet. Ahogy irtam korabban is az volt az opcio neve hogy megjelenites csendben, namost ha a hangnal eltolom a csuszkat "uresbe" akkor pont ugyanaz a hatas, nincs hang es nincs felugro ablak sem, azt hogy ezt hogy kotottek ossze csak sejtem, de a lenyeg hogy igy legalabb mukodik. Hang meg amugy is ritkan van a telon, jelez az ora
sgeza: jo lenne de nem minden alkalmazasban van ez, mindenesetre igy nagyjabol megoldodott.
-
sgeza
veterán
válasz
dish17 #40644 üzenetére
Az adott alkalmazás értesítési beállításánál a fontosságon belüli lehetőségek nem jók? Ott azt lehet állítani, hogy mennyire legyen zavaró egy értesítés: hang és előugró ablak, csak hang, hang nélkül, stb.
Találtam olyan alkalmazást, amelyiknél nincs ilyen lehetőség, de az már egy régi. Jellemzően a legtöbbnél van ilyen. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
kozma1986 #40661 üzenetére
Pont azt takarja, amit a kolléga itt ecsetelt.
-
ToBeY
nagyúr
Milyen update érkezett mostanában?Lehet,hogy xeh-re már kijött ez?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
dish17 #40657 üzenetére
Erre nem tudok neked válaszolni, mivel nincs S9-em, de szerintem biztosan megmondják neked az S9 topikban a kollégák.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Tujmos #40655 üzenetére
Igen, valóban azt olvasni, hogy az S8 Oreo frissítéséből kihagyták ezt az opciót.
-
-
Tujmos
tag
most volt egy kis szabadidőm és próbáltam utána olvasni ennek a project treble témának, és azt találtam, hogy az s8 és s8+ nem fogja megkapni
ki mit tud erről, illetve, hogy ez mennyire gáz ez nekünk -
Trigo
csendes tag
válasz
icemad #40620 üzenetére
Ezzel egyetértek. Most hogy rákényszerített az élet (és a szerviz), hogy mindent újrarakja magamnak a nulláról, megjavult a repülő mód merülése, a nova launcher duplakoppja, a nova dokk sorának érzékelése, stb
Viszont ami fura, hogy a home gomb (vagy Kezdőlap gomb hivatalosan) érzékenysége változott. Legalábbis a legérzékenyebben volt és van most is, de keményebben kell nyomnom úgy érzem. De ez legyen a legnagyobb bajom -
ToBeY
nagyúr
App-ot valahogy le lehet védeni pluszban ujjlenyomattal?(fel akarok rakni egy olyan appot,amiben a kiadásaimat vezetem,vagy ilyesmi...)
-
dish17
csendes tag
Van valakinek ötlete, hogy miért tűnt el az értesítésekből az a beállítás (vagy hol találom) hogy ne dobálja felugró ablakban az összeset? Régebben talán valami megjelenítés csendben, vagy háttérben néven futott de mióta megjött az oreo egyszerűen nem találtam, már kétszer állítottam vissza azóta a telót, de nem látok ilyen beállítást és nagyon idegesítő, hogy mindig beugrik fent az értesítés. Talán bizonyos alkalmazásoknál ki lehet kapcsolni, de pl a messengerben sem, pedig az jön elég sok..
-
ToBeY
nagyúr
Ez a hely alapú időjárás app miért nem tudja megtalálni a helyet ahol lakom?Csak azt írja ki,hogy Budapest,de ha kézzel megadom neki a helyet,akkor megtalálja.Miért nem találja meg magától BP belül a helyet?
Eddig ezzel egy telefonommal sem volt gond,mindegyik szépen belőtte a helyet gps alapon.
Ez irtó nagy fail egy ilyen kategóriájú telefonnál... -
Tujmos
tag
elviekben a telekomos rom készen van, valaki kapott már frissífést? crd9
-
ToBeY
nagyúr
Valamiféle file manager van gyárilag a telefonban?Feltettem egy mp3 és törölni szeretném.(és nem szeretném gépre kötni ezért)
-
ToBeY
nagyúr
Az infraport kikerült az s8-ból?
-
Hina
aktív tag
válasz
LoGeN90 #40613 üzenetére
Az 1+1 év csak akkor érvényes, ha hivatalos Samsung garanciajegyed van, amit úgy hívnak, hogy gyártói garancia. GSM boltban is lehet általában venni ilyen garanciával Samsung mobilkészüléket, de annak az ára többnyire ugyanannyi, mintha pl. a MM-ban vásárolod meg. Az olcsóbb a GSM boltos garanciával árult készülék. Azzal hiába regisztrálod a készüléket a MySamsung portálon sikeresen, annak a kiterjesztett garanciája mikor "akció van" sajnos semmit sem ér.
-
kotibus
csendes tag
Sziasztok!
FR előtt biztonsági mentést mivel jobb készíteni? Smart Swicth, vagy Samsung Cloud? Melyik állítja vissza jobban a beállításokat ? -
törölt tag
válasz
LoGeN90 #40613 üzenetére
Aggályom? Ki vagyok én ahhoz? Nincs, csak megjegyeztem, hogy elszaporodtak a topikban a GSM boltban vásárlást preferálók ill a GSM boltosok.
Igy egyben, pár hónap alatt elolvasva több ezer hsz-t elég feltünő a jelenlétük. Valamikor az elején követtem a topikot, akkor is volt s8-cam, hozzá nem szóltam, mert nem volt mit,nem volt kérdésem, ami volt arra nagyjából a keresőben vagy privátban kaptam választ . Most, hogy végeztem az olvasással megjegyeztem amit megjegyeztem. Ígérem ezentúl sem zavarok.
Tényleg, Bulikavagyok, Kengyel, Littlecar, Plag? Más vizeken eveznek? Sokat tanultam a hozzászólásaikból.. -
LoGeN90
aktív tag
válasz
#27439616 #40612 üzenetére
Mi a probléme a GSM boltban vásárolt eszközökkel? Pár napja vettem GSM-ből egy új S8-cat, amit sikerült regisztrálni a mySamsung honlapon, így megkaptam az 1+1 éves garit. Tudtommal minden telefon függetlennek "születik", így talán még előny is, hogy nincs a szolgáltatók által erőltetett appokkal telenyomva. Viszont kíváncsi vagyok a véleményedre/aggályaidra ezzel kapcsolatban.
-
törölt tag
Üdv minden, kedves felhasználónak és zúgboltosnak, csatlakoztam 2 keszülékkel, egy sima egy plus. Kérdésem egyelőre nincs, nagyon sok hszt elolvastam sajnos sok régi jó arc eltünt.
-
ToBeY
nagyúr
A régió kódot hogyan tudom megnézni?Bár valószínüleg xeh.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest