Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Tiger. #41779 üzenetére
Azért ezzel lehetne vitatkozni, nem a HTC-t becsmérlendő, de számos kényelmi funkciója van az S8 párosnak is (edge panelek, videóasszisztens, ujjlenyomatos webes bejelentkezés, írisz szkenner, Game Launcher, tekintetfigyelés, értesítési panel lehúzása az ujjlenyomat érzékelőn tapicskolva, intelligens képernyőfelvétel, felvétel tenyérhúzással, hívás simítással vagy fülhöz emelve a telefont, intelligens jelzés, lenémítás lefordítással, vízállóság, navigációs sáv eltüntetése – csak, hogy azokat említsem, amik hirtelen az eszembe jutottak).
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Soltee1 #41774 üzenetére
Már miért lenne? Van/volt a családban több Huawei készülék is (P10, P10 lite, P6, P7), egyik sem remekel üzemidőben, női minimál felhasználással is simán lemerítik a tulajok még estig, az S8 se rosszabb ennél, de több is kihozható belőle. Nyilván nem a Mate 9/10 Pro/P20 Pro-hoz kell mérni a sima S8-at, hiszen azoknak van +1000 mAh előnyük aksiban és batárabbak is.
[ Szerkesztve ]
-
zs.tom
tag
Sziasztok!
Március óta vagyok boldog tulajdonosa egy s8-nak, azonban a héten elkezdte azt csinálni a messenger, hogy mobilnettel eldobja a kapcsolatot folyton, 4g mellett full térerőn. Mi lehet a gond?
Megköszönöm, ha valaki segít, mert ez így nagyon idegestő.
Üdvözlet -
bigdady
nagyúr
Ha facebook is megkapta a lekerekített google féle ikont..
-
w333
félisten
válasz
Stylerr #41760 üzenetére
5-6 óra SOT nekem is lazán megvan !
Pl. most 1 órát nyomkodtam Wifi és 4G (kamera,böngésző, messenger, FB stb.)
(#41766) Stylerr
Ezek közül tényleg az S8, ez egyértelmű (jó pár évig még maximálisan kiszolgál) !
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Stylerr #41760 üzenetére
Szívesen!
Az üzemidő és a képernyőidő nagyban függ a felhasználási szokásoktól és a térerőtől, de ha normál körülményeket veszünk, akkor egy átlagos napot abszolút gond nélkül ki kell bírjon a sima S8 is végig, míg a képernyőidőt tekintve olyan 4-5 órára számíthatsz. Ennél valaki jóval többet is ki szokott hozni, másnak meg a 3 óra se mindig jön ki, de ha jó lefedettséged van és kicsit matatsz a beállításokkal, akkor nem kell tartanod a nap közbeni lemerüléstől.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Stylerr #41750 üzenetére
Szia!
Jelenleg 8.0 Oreóval fut az S8, a legfrissebb biztonsági frissítése pedig a májusi (bár még a szolgáltatós telók nem kapták meg itthon), korrektül kapja szinte minden hónapban az update-eket az S8 páros. Egyik kollégám is most vett S8-at a napokban (S7 edge-ről váltott egyéni okokból), szerintem még jó ideig simán megéri ezt a mobilt venni.
-
kat10
tag
Üdv.
Van némi problémám banki appokkal.
Csak wifin hajlandóak működni.
Ha a netet használom mindíg hibát jelez.
Nem régen vettem észre.
Vírusvédelemben az Esetet használom.Van valakinek ötlete erre?
-
róland
veterán
Samsung Gear okosórák/-karkötők kivételével, milyen vízálló, GPS-szel rendelkező okosórával lehet a S Health alkalmazást valamint az Endomondo/Runtastic alkalmazásokat (külön, egyéb gyártói szoftver nélkül) használni?
-
Stylerr
addikt
Sziasztok! Telefon vásárlásán gondolkozom, és Telekomnál 180ért kihoznám ezt a készüléket. Kérdésem az, hogy megéri-e még vásárolni az S8-at? Jelenleg milyen droid verzióval fut, kap frissítéseket rendesen?
[ Szerkesztve ]
-
karicsek
aktív tag
Megjavult a galaxy apps és a háttérképek beállítása is.Pedig nem csináltam semmit, már úgy értve, hogy közbe nem tettem fel semmi frissítést, vagy bármit.
-
bigdady
nagyúr
Na most akkor a májusi frissítést ne rakjam fel s8ra ha vissza akarok menni valaha nougatra?
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet tesztelni a gps-t,hogy rendesen működik?
-
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Mr.Silkó #41725 üzenetére
3 alkalmazással próbáltam.
Persze belövi a helyem a Google térkép internet alapon.
Eddig nem használtam navira, ezért fel sem tűnt a dolog, csak most valamiért kellett volna.
Érdekes, de az ősrégi Galaxy Ace az talál hamar műholdakat, de az S8 egy darabot sem!sebgutkopf:
Természetesen, és szabad ég alatt is, nem pincében.
Úgyhogy újra raktam az Oreot, de így sem megy.
Most végre újra működik a Xiaomi rollerem, erre a telefon szaraxik.
-
sgeza
veterán
válasz
bakkir #41729 üzenetére
Ha működne a Google Pay, én a helyedben az OTP-s kártyát akkor is a Simple-lel használnám! Elvégre ez a saját bankos alkalmazása. Amelyik banknak van ilyen, ott célszerű azt használni szerintem! A Google Pay-t én csak akkor használnám, ha nincs más lehetőség. De persze kipróbálni érdemes, én is kíváncsi lennék rá, hogy milyen.
-
bakkir
tag
Külső forrásból felraktam a google payt.
Tegnap amikor fizetni akartam, ugyanez jött fel. Így itthon végig tudtam csinálni a beállítást. Viszont nem engedi az otp kártyát hozzárendelni. Magyar a kártya így nem lehet.
Így marad a simple. -
-
Vateraadd
csendes tag
Kedves hozzászólok!
2 napja vagyok boldogtalan tulajdonosa egy SGS S8 nak , és nevetséges ütemben merül az akkumulátor. Lehet vele kezdeni valamit vagy kezdjem hirdetni a telefont mert ez így szinte használhatatlan hiába tud szinte mindent a telefon.
Köszönöm a segítséget -
sgeza
veterán
válasz
$atirka #41717 üzenetére
Mindegyikkel ezt csinálják, bármelyiket is választod.
Utána kéne járni, hogy adb-n melyik paranccsal lehet a tiltást megoldani. Én nem találtam eddig. Azt gondoltam, hogy a hide parancs az, de azzal nem tűnik el. Erős a gyanúm, hogy így oldják meg a disablerek is, csak nem tudom melyik parancs az. Mondjuk nem kerestem még rá a neten, csak az adb helpjében.
Szóval így nem lenne szükség a disabler progikra. Persze azért előnyük az egyszerűbb használat, de legalább lenne alternatíva, ha éppen nem elérhető a playen.[ Szerkesztve ]
-
$atirka
őstag
-
ToBeY
nagyúr
válasz
sebgutkopf #41712 üzenetére
Elképzelhető,de akkor nem 45p lett volna 5,2km teljesítése,
jah,sorry csak 36km mentem...
[ Szerkesztve ]
-
fakekorom
tag
Üdv Mindenkinek!
S8 vásárlásán gondolkodom, utána buheROMot tennék fel.
Azokhoz fordulok, akik szintén custom ROM-mal használják. Csak egy ROM-nevet és egy 1-10-es skálán osztályzatot kérek (1=még ma visszateszem a gyári ROM-ot, 10=soha jobbat).Előre is köszönöm
-
Mo Bill
aktív tag
Kicsit szánalmasnak tartom, hogy jönnek a frissítések és még mindig ( 1 éve ) nem javították az üzeneteknél a névjegyzéket!😡😡😡
-
Ateszpapa
addikt
Scácok, volt már valakinél, hogy behalt a GPS?
GPS teszt progi egy holdat sem talál pedig be van állítva a nagy pontosság és a proginak is az engedély.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...