Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Cégesem és Galaxy A5 2017 és minden percét utálom amikor használnom kell..
Nagy a különbség minőségben és teljesítményben a privát 6S-hez képest. -
AMD Power
titán
MM-ben milyen olcso az S8. Szerintem mar el ia fogyott mindenhol...

-
SkylineGTR76
tag
válasz
Mr.Silkó
üzenetére
Li akksik 3 rákfenéje: 80% feletti és 30% alatti töltöttség, hőmérséklet (nem véletlenül tölt egy Tesla is alapbeállításban 80%-ig...). Ezek degradálják. Az más kérdés, hogy a 2 éves életciklust bárhogy kibírja az akksi... Persze ha kell az üzemidő, akkor 100%-ig töltés a megoldás, de legyen a lehető legrövidebb ideig ebben az állapotban. Szerintem.

-
polonic
félisten
Most jelzett a teló, hogy elérhető a crd7 frissítés
XEH -
600700
senior tag
En sem vagyok megelegedve a telo akkujaval.Pl egy Svajc oda vissza utra nem merek tolto nelkul elindulni ahol szinte csak par telefonhivasra van hasznalva. De itthoni hasznalatkor is sokkal jobban merul mint regebben (nincs beragadt app stb , wcp is volt)
Ezenfelul az ertesitesek hol megjonnek hol nem , ill hangal hol jelez hol nem...A bejovo hivasokat neha nem lehet felvenni.
Igy osszessegeben nem tul pozitiv... -
spider23
senior tag
válasz
Mr.Silkó
üzenetére
Az akku statot néztem és csak az androidos dolgok mennek és összeadva kijön a 12% "eszköz készenlétben, android os, cella készenlétben, android rendszer" új programot nem nagyon telepítek, megvannak a megszokottak és bealkásnál minden megy fel egyből. Wifit semmit nem kapcsolgatok ki be.
Amit még észrevettem és lehet probléma hogy Debrecen belvárosában vagyok egész nap, és létezik hogy 4G-n 2 csík van csak állandóan? 3G-re váltottam most, ott full a térerő. Ennyire gyenge itt a 4G? Elég hihetetlen.
-
Lozi8
tag
Üdv Mindenkinek. Szerintetek megéri S8 plus-ra váltani S7 edge-ről ( meg vagyok elégedve vele) ad annyi "plus-t" ? Köszönöm.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
spider23
üzenetére
Play szolgáltatások, beragadt appok, nézd meg az akkustatisztikát, gondold végig, mit telepítettél esetleg újonnan, mi a helyzet a szinkronizációval – ha kikapcsolod a Wi-Fi-t éjszakára például, akkor beragad a szinkron az appoknál, ahogy azt többen írták is itt már, így jobban merül az újrapróbálkozások miatt a mobil.
De egyébként pont azért kérdeztem, hogy minek veszed le a töltőről éjszaka/éjszakára, mert felesleges.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
spider23
üzenetére
Minek veszitek le éjszakára a töltőről? Én minden este feldobom a gyári töltőpadra a mobilt és csak reggel veszem le róla. Semmi baja nincs tőle a telefonnak, van töltésvezérlés. Így minden reggel 100%-on indulok el, csak extrém terhelés mellett szoktam rátölteni az aksira napközben – mondjuk időhiány miatt ritkán esik meg mostanság, hogy legyen időm és kedvem 5-6 órát nyomkodni a telót –, egy normál (munka)napon este 9 körül még marad 40-50% az S8+ akkujában.
-
spider23
senior tag
válasz
bakkir
üzenetére
Nekem ha leveszem éjszaka a töltőről mondjuk éjfél hajnal 1 körül akkor reggel 6-ra van hogy 12-14%ot is merül.
Ne zavarj üzemmódban van csak és az email szinkronizálás ütemezése ki van kapcsolva az éjszakára. Többihez nem nyúlok. Ez egy kicsit sok szerintem max 6 óra alatt úgy hogy nem használom 12% merülés... Ezt több napon is megfigyeltem tehát nem egyszeri probléma hanem állandó. Valami biztos hogy eszi az akkut de nem tudok rájönni micsoda. -
bakkir
tag
Nektek amúgy mostanság hogy muzsikál a teló üzemidőben?
Nekem az elmúlt pár hétben gyengén.
Este leveszem a vezeték nélküli töltőről majd reggelre lemerül 93-95 százalékra. (7-7.5 óra) Úgy hogy semmi sincs bekapcsolva, csak a ne zavarjanak üzemmód.
Szerintem ez annyira nem vészes.
Másnap wifi 20 percre bekapcs, majd a mobilnet, gps, bluetooth gear s2 miatt bekapcs.
13-14 órára már a 40 százalék alatt van, úgy hogy kb 1-1.5 óra kijelző idő van benne kb 30 face és 30 perc game.
A gps majdnem hogy alig használom csak az idővonalhoz szed némi infót. A mobilnet szedhet le ilyen sokat?
Holnap majd lövök screenshotokat is. -
Quqesz
nagyúr
Azért az AOD-t észrevenni a fogyasztásban. Este levettem töltőről és reggelre 2%-ot merült. Aztán 6h-kor bekapcsolt az AOD és beindult rendesen a merülés......de jó funksön, marad.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
sultansmith
üzenetére
Szerencsés kimenetel volt akkor.

-
Reinkz
senior tag
Sziasztok
Miután Instagramból kilépek, a gps indicator rendszeresen ott marad egészen addig míg be nem zárom az appot az alkalmazás váltóban.
Már újra raktam az appot de semmi, valaki találkozott hasonlóval? -
sultansmith
senior tag
A nilkin frosted tok beteljesítette feladatát, amikor másfél méterről a rideg csempére csattan a jobb felső sarka az s8 plusznak.
A tok szinte szétnyílt, de a telefonnak egy pici kopáson kívül semmi baja. Akkorát csattant, hogy már villantak is fel a nullák a szemem előtt, a képernyő cserét illetően, de semmi.
Most rendelek is gyorsan egy újat!

-
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Tujmos
üzenetére
Köszi!
Én 6S-t váltanék sima 8-ra. Három távoli kollégámnak van S8-a egy közvetlen kollégámnak S8+. Összehasonlítottam a 6S-sel teljesítményben, igazából jó volt látni, hogy a 6S hozta a szintet.
Nehéz kérdés.. igazából főleg a szépség miatt váltanék, mert nagyon tetszik az S8 formaterve, viszont az iphone sok év után is iphone marad, és 3-4 főverziót mindig megkap az aktuális készülék, ez droidon már kevésbé igaz.
De ezt a döntést nekem kell meghoznom, hogy a szépség megér-e annyit, hogy nem kapok teljesítményben jobb telefont, de legalábbis én nem tudom kihasználni. Mint írtam nem fotózom, ezért a kameraképesség is elhanyagolható, bár abban lemossa az iPhonet.

Még1x köszi!
-
Tujmos
tag
válasz
mazsiii92
üzenetére
januárban váltottam sok év iOS után, kellemesen csalódtam
s8+ t használok, nálam mondjuk 1 napot kibír a telefon, de a melóhelyen vezeték nélkül töltöm, a kocsiba meg gyári samsung töltővel, így otthon nem is kell töltsem a telefont, és internetezés közben nincs az a parám, hogy bármikor lemerülhet a telefon, mint az iphone 6s plus nál.. -
mazsiii92
senior tag
válasz
üzenetére
Sziasztok,
Szeretnék tapasztalatokat olvasni azoktól, akik a közelmúltban jöttek át iPhone-ról S8-ra.

Gondolkodom a váltáson, 155-ért a médiában ajándék 20 havi hitelre. Egy iPhone 6S-t cserélnék le, sebességben számítanék kis előrelépésre, de nem durván, illetve szebb, jobb kijelzőre és bomba kamerára.
Van esetleg olyan, akinek van összehasonlítási alapja? Nem akarom spammelni a topikot, privát üzenetet is olvasok. Céges telefonom van egy A5 2017, de az akkora szutyok, hogy megingott a Samsung telefonokba való hitem, pedig tudom, hogy nem szabadna összehasonlítanom a kettőt.
És a kulcskérdés nálam: milyen az üzemidő, ha nem játszom rajta és keveset fotózok? Navigáció és zenehallgatás is max havonta 2x. A tesztben 5 órát írnak viszonylag intenzív használat mellett, viszont az intenzív használat nem jellemző, így két napot kibírna?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
Szerencsések vagytok, nálam a letiltott értesítések ellenére is néha jelez a készülék.

-
MunezXBK
nagyúr
Hello urak.
S8+ csak nálam nem jelzi az sms-eket, vagy ez általános probléma?

-
dionaea
őstag
Köszönöm a segítséget

-
Mr.Silkó
veterán
válasz
mrThomi
üzenetére
Szia!
Természetesen van Oreo már az S8-ra, jó ideje. A rendszerfrissítés előtti és utáni üzemidők az elmondások alapján nagyjából egyeznek.
Ami az aksit illeti, az üzemidő 2 töltés között a többségnek 1-1,5 nap (mondjuk én az S8+-t is naponta töltöm mindig), de ez persze nagyban felhasználó-függő. A SoT alapesetben körülbelül 4 óra a kisebbik modellen, ha minden felesleget kigyomlálsz és beállítod ilyen téren részletesen a telefont, akkor akár közel duplája is lehet a képernyőidőd.
-
mrThomi
addikt
Sziasztok. Valszeg beszerzek használtam egy S8-at. Az akksi időre lennék kíváncsi leginkább. Oreo van már rá ?ha igen milyen a frissítés utánni akkuidő ? note8-nál pl nagyon benéztek valamit a fejlesztők az oreoval...Allways on display nekem nem kell, meg a sok aksi merítő hülyeség, mennyit lehet így kipréselni belőle ?
-
bigdady
nagyúr
válasz
thedarkfox
üzenetére
Heti 1 automata. Lemaradtam pár értesítésről miatta így kukáztam
-
Divinity
őstag
válasz
dionaea
üzenetére
Ha a védelem és design a cél akkor én a Rhinoshield Crushguard Bumpert ajánlom.

Sose voltam nagy tok barát pont azért mert rontja a telefon esztétikai megjelenését. Viszont a Rhinoshield nagyon jól védi és a telefont se rondítja el valamint a hátlap teljesen látható.
Akkor lehet baja ha egyenesen hátlappal vagy elolappal egy sziklára esik, egyébként jól véd.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
dionaea
üzenetére
Nézd, nem nagyon jár együtt a kettő elvárás: ha vékony és dizájnos a tok, akkor nem védi igazán a telefont az ütésektől, ha viszont ütésálló a tok, akkor általában bumszli is lesz egyben.
Nekem 10-12 tokom van az S8+-hoz, van köztük egész vékony és van brutál strapabíró is, de a biztosítás miatt nyugodtan alszom és legtöbbször a papírvékony Clear Coverben pihen a telefon.
Esetleg azt tudnám javasolni, hogy nézz szét a Spigen tokjai között, azok általában gumírozott kialakítással és kevésbé bumfordi kivitellel rendelkeznek, elég pofásak, de azért védenek az eséstől is, nagy valószínűséggel. Itt egy YouTube videó segítségnek hozzá – elég részletesen végigpróbálja a hapsi benne szinte az összes Spigen tokot az S8-ra.
-
laca.1
aktív tag
Van e már valami megoldás arra, hogy ne kérjen nyitásra semmit ha biztonságos helyen tartózkodom? Mert az ideg szétvag hogy itthon sem bírom azonnal nyitni a telót.
-
sgeza
veterán
válasz
thedarkfox
üzenetére
Lehet, de a lényeg, hogy nem hardverhiba. Csak ötletek voltak, hátha megjavul, ami persze lehet, hogy nem következik be.
-
-
Műzli
újonc
Köszi a segítséget,akkor sikerült kikapnom egy szériahibásat jeeeee.Light managerrel most egyelőre működik.
-
bigdady
nagyúr
válasz
thedarkfox
üzenetére
Nekem az egy idő után abbahagyja a villogást
-
Matada2.3
veterán
Felmerült bennem egy kérdés.
Nemsokára lehet szolgáltatót váltok, a Telekomtól van a készülék, ami elvileg független alapból, ha beteszem az új kártyát, akkor 1. Menni fog egyből az új SIM-mel? 2. Onnantól nem a TMH chanellről kapom majd a frissítéseket, hanem másról?
Előre is köszi a választ.

-
Műzli
újonc
Sziasztok!
Most hétvégén vettem egy S8-at és az értesítési LED-et eddig nem láttam működni, pedig be van állítva, hogy világítson. Valaki találkozott hasonlóval, vigyem vissza? Köszi!

-
ShadowLac
addikt
Nillkin tokra kösz az infókat.
-
-
ShadowLac
addikt
Üdv. Nikin frosted tokban esett már le valakinek a telója? Nem tört be? Csak mert egy kemény müanyag az egész valahogy vannak kétségeim vele kapcsolatban.
-
sgeza
veterán
válasz
Kiratheonly
üzenetére
Teljesen következetlenül csinálják a készülékek. Nemrégiben nálunk az irodában épp egy iPhone. Szóval én inkább szolgáltatói problémára gyanakodnék. Az, hogy sokaknál jó, nem zárja ki, hogy ugyanolyan készülékeken másnál nem lehet rossz.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Kiratheonly
üzenetére
Ma is volt 2 ilyen hívásom.
😖
még mindig Telenor
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Nagy a különbség minőségben és teljesítményben a privát 6S-hez képest.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)