- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Iparmágnás #41873 üzenetére
Még csak mostanában kezdtem a nézelődést ilyen téren, de az S20 FE nem sokkal dárágább, és antutu szerint sokkal gyorsabb.
-
kutga
félisten
válasz
Iparmágnás #41873 üzenetére
Én is szemezek vele. Annyi hogy nálunk nem kapható hivatalosan ha ez számít. Itt a PH!-n lehet kapni.
-
handrash
őstag
válasz
Iparmágnás #41825 üzenetére
Szerintem inkább akku hiba.
-
gada00
aktív tag
válasz
Iparmágnás #41825 üzenetére
Enyém is kikapcsolt, végleg.....
-
gerner1
nagyúr
válasz
Iparmágnás #41665 üzenetére
Tehát OXA multi-CSC (nagy valószínűséggel, tehát : BTU). Nem a hazai (XEH, TMH, PAN, VDH) régiókódok...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Iparmágnás #41663 üzenetére
Melyik régiókódra ? BTU?
-
gada00
aktív tag
válasz
Iparmágnás #41551 üzenetére
Én nagyon gyári kinézetűt vettem, valamelyik szomszéd orszából jöhetett.
Mobilego.hu lapon keresztül. -
sutiand
tag
válasz
Iparmágnás #41551 üzenetére
Egy linket tudnál adni, hogy hol vetted a pót akkut. Hátha többeket is érdekel.
-
SirRasor
addikt
válasz
Iparmágnás #41447 üzenetére
Egyszeri alkalom nem vész, de ha legközelebb is ilyen, akkor tedd fel ezt:
GSam Battery Monitor
És nézd meg egy teljes merülés után, hogy mi meríti annyira. Kezdésnek a wakelock irányában nézelődnék, mert szerintem egy alkalmazás nem hagyja elaludni, vagy állandóan felébreszti a telefont -
válasz
Iparmágnás #41447 üzenetére
Cache törlést próbáltad?
-
G.FeT
tag
válasz
Iparmágnás #40643 üzenetére
Már én is kipucoltam, mert eleinte szabályosan kitolta a dugót a sok szösz. Most rendben bent marad a helyén, de pl zsebben hordva szinte magától kihúzódik. Bevilágítva nincs már benne semmi nem oda való.
-
amoledus
aktív tag
válasz
Akkor grat , egyedül a pillanatragasztó problémás mert le fogja tépni a hátlap fóliáját .
-
válasz
A pillanatragasztót jól meggondoltad? Szinte biztos, hogy csak roncsolással tudod majd újra szétszedni.
-
amoledus
aktív tag
válasz
Iparmágnás #40637 üzenetére
Youtube video alapján csak akkor állj neki ha tisztában vagy hogy nyúlj alá az akkunak , nem okozol zárlatot / statikusan semleges környezetben csinálod / tudod hol kényes a fekete műanyag borítást le-fel pattintani mielőtt pl letörsz valamit az alaplapról ja és a hátlap se repedjen el, amennyiben még nem csináltál ilyet nem ajánlom.
-
kutga
félisten
válasz
Iparmágnás #40637 üzenetére
Én nem csinálnám a helyedben.
-
törölt tag
válasz
Iparmágnás #36499 üzenetére
Ezt így kifejezetten nem mondanám.
De a vezeték nélküli töltés jó tud lenni, ha nem tudod útközben máshogy tölteni a telefont.
Kb 30%-ról még fullra tudja tölteni a telefont, ha nem piszkálod, és nem fut sok dolog a háttérben. -
törölt tag
válasz
Iparmágnás #36491 üzenetére
-
gerner1
nagyúr
válasz
Iparmágnás #33326 üzenetére
+1 👍 Vannak lehetőségek. Szerintem mindenki megtalálhatja, a számára megfelelőt.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Iparmágnás #31731 üzenetére
Bár nem kézmozdulttal (én azt screenshot -hoz nem használom), de nálam pl olyankor megjelenik egy menü alul, vízszintesen, amelyben kiválasztható, hogy onnan lefelé lévő adatokat is rögzítse (7.0 -án vagyok..).
-
kaciokos
őstag
válasz
Iparmágnás #31532 üzenetére
Másrészt egy telefon bootolás elég erőforrás igényes dolog, 1-2 százalékot simán megehet.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Iparmágnás #31532 üzenetére
Azt vedd alapul, amit az átlag ír, vagy átlagolj. Ez utóbbihoz (is), a "mintákat" ne a topik elejéről vedd, hanem az elmúlt max 4 hónapból próbálj meríteni. Szerintem az, amit írtál (figyelembe véve a "14 hónap" használatot is) rendben van. Ennyi idő elteltével, van már akku elhasználódás is, amit az idő előrehaladtával mindig bele kell venni az egyenletbe. A korábbi Samsung készülékeknél is az a tapasztalat (rákershetsz), hogy ~1,5 és 2éves kor között indultak/indulnak meg az akkucserék. itt sem lesz ez másképp (1-2 kivételtől eltekintve) ...
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Iparmágnás #21687 üzenetére
Szia
Én az MM-ben vettem egy hama mágneses tartót. Taxisként teljesen meg vagyok vele elégedve! Még semmilyen útviszony nem mozdította meg. Szilikon tok mögé van betéve. Nem is kellett ráragasztani a telefonra. Pedig 3M-es a fémlap. 2 db-ot adnak hozzá egy kisebb kerek és egy nagyobb téglalap alakút. A telefonnak ezidáig semmi baja nem lett a mágnestől.
A neten nem találtam meg. De így néz ki és a győri MM-be vettem 1 hónapja.
Hülye ez a PH. Elforgatja a képet. Pedig szemből van fotózva... Mind1 a lényeg látszik.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Iparmágnás #21691 üzenetére
Nekem a gyári hátlapon volt közvetlenül.
-
appel
őstag
válasz
Iparmágnás #21689 üzenetére
Szerintem bármelyik megteszi, csak a fém lapot ne a tok alá, hanem kívülre rakd, és akkor stabilan tartja. Még a jó kis pesti utak sem rázzák le. Én direkt az autóba vettem egy 200 ft-os tokot, mert egyébként nem egy szép látvány a fém lap a tokon.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Iparmágnás #21687 üzenetére
Egy ideig próbálkoztam ilyesmikkel, de egyik sem tudott olyan erős lenni, ami rázkódáskor, hírtelen irányváltáskor is megtartja, a telót a tartón .... Lehet én nem találtam meg a megfelelőt, de szerintem pénzkidobás, hiába "tűnik" kényelmesnek ...
-
savoo
addikt
válasz
Iparmágnás #17087 üzenetére
Simán lehet képet hozzáadni úgy mint eddig.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
Iparmágnás #12567 üzenetére
Hát az eséstől az csak minimálisan fog védeni.
Akkor inkább Spigen neo hybrid. Annak szerintem jobb a gumis hátsó kialakítása illetve az ezüst csík is elég elegáns, s elég masszívan védi az éleket. -
Szombó
senior tag
válasz
Iparmágnás #12523 üzenetére
Nagyon tetszik az arany. Tényleg elegáns,csak egy kicsit búcsús. De unom már a fekete telefonokat. A fehér meg nem nagyon jön be. Szerintem az arany mellett maradok.
ΞlittlecarΞ:muszáj mert még a végén rózsaszínt hoz. 😀
-
600700
senior tag
válasz
Iparmágnás #12032 üzenetére
Ez igaz. Bar a problema altalaban az ha a tok es a telefon koze kerul a porban levo kvarc.Ez elofordulhat egy 1eft toknal meg egy 20eft nal is.
2-3 ev mulva inkabb elajandekozom minthogy vki jol jarjon egy karcmentessel. 😅 de mondjuk nalam nem marad az , hasznalati targykent nezek ra :-) -
Burt1793
veterán
válasz
Iparmágnás #11818 üzenetére
Helló, csütörtökön összerakok egy részletesebb listát a package disabler pro-val tiltható appokról. Óvatosan vele, egy pipa miatt is simán elcsesződhet minden és rakhatod fel a szűz rendszert odinnal.
Littlecar: én mindkettőt használom, nagy megelégeséssel. Az AoD már a Poweramppal hallgatott zenéket is kiírja, az email app is tökéletes, három különböző fiókot kezel szó nélkül, gyors, szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest