- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thief
aktív tag
Na emberek, ma en is boldog tulaja lettem egy fekete S7nek. Erosen teszteles alatt van, de a g2 utan mar igy is oriasi a kulonbseg.
-
S7 miniről van hír?
-
Kasya
nagyúr
Enyem is onnan van.
-
19_OsY_81
aktív tag
Hogy tudom azt beállítani, hogy a naptárban megjelenjenek a Facebook ismerőseim születésnapjai?
Köszi.
-
takric
tag
A következő kérdés azokhoz szólna, akiknek van hozzá VR és már működik nekik.
Oculus program telepítve, felhasználói profil létrehozva, de ha rámegyek az Oculusttól kapott emailben található linkre, amivel meg tudnám erősíteni az email címem, egy "page not found but may will be available" üzenet jön.
A jelentésével tisztában vagyok, de másnak is így volt, hogy várni kellett, hogy létrehozzák a profilt? -
fako
csendes tag
Én ma hoztam el MMból 202k-ért a függetlent hitelkártya kedvezménnyel. Holnap még él a kedvezmény, ha még lesz készleten.
Amúgy ennél olcsóbban is el lehet hozni, ha valaki helyszínen hűséget vállal a vodafone-nak. Ebben az esetben is függetlent adnak. -
Fejvadi
nagyúr
Van aki már vett a T-Mobil-nál?
-
sagit
veterán
válasz
wandorka #519 üzenetére
Osztrák A1 szolgáltatótól mindkettő, egyszerre rendeltem őket és egyszerre is jöttek,széria számban csak az utolsó 4 karakter különbözik, nem tudom hogy mit jelentenek amúgy....
Holnap ha szép idő lesz itt nálunk nem ilyen fos ködös akkor csinálok összehasonlító képeket
-
Gardoni
aktív tag
Hál' istennek én sosem voltam ez a kártyafüggetlenítés mániás, mivel nem használok 8 kártyát!
Van 1 jól bejáratott számom, értékelik a hűséget! Bumm! -
savoo
addikt
Megnéztem az enyémben sony szenzor van.
-
Captor
tag
Én praktikummal vettem + ajándék GEAR VR 205 000 + 7650 ft hálózatfeloldás. Igaz 2 napig nem tudtam a saját voda kártyámmal használni mert egy napig teszteltem, hogy minden rendbe van a telóval és csak utána kértem meg a feloldó kódot, amire megint egy napot várni kellett.
-
Blyan
félisten
Nem hiszem, hogy panaszkodnia kellene bárkinek, hogy egyik jobb vagy rosszabb, a másiknál.
-
atila4
senior tag
Nekem is megjöt az S7. S6-om volt. Kameràból nagyon hiányzik a 16:9
-
w333
félisten
Szerkesztés gombot jó lenne használni ... és nem tele spamelni a topikot !
-
mackoman
tag
Sziasztok !Lenne egy kérdésem,nem tudjátok,hogy mitől lehet az ,hogy időközönként a Yahoo mail kidob és újra meg kell adnom a jelszót.Gmail-nél folyamatos a szinkronizàció,semmi gebasz.A válaszokat (ha tudtok segíteni )előre köszönöm.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Igaz csak augusztusban tudok hozzájutni, de egy dolog érdekelne.
Azt olvastam hogy 4 GB-ramot kapott, és milyen a memóriakezelése átlagosan ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- E-roller topik
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Villanyszerelés
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest