- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecske95
tag
válasz
Maxximus #24774 üzenetére
És még akár emagnál is kapható a MiraScreen megoldás
Megrendeled két héten belül visszaküldöd, ha nem működik... :-) -
fecske95
tag
válasz
Maxximus #24774 üzenetére
Létezik valami ilyesmi...
[Streaming to TV With MHL Adapter Possible]
de úgy tűnik ez sem igazán működik... gondolom pont a MHL hiánya miatt -
Dave1984
őstag
válasz
Maxximus #8791 üzenetére
HTC, Sony. Mindkét fulessel a Google music-al szól a legszebben. Nem kicsit én is megdöbbentem. Anno megvettem a Powerampot, Neutron playert, mert a HTC meg pl a Neutron player el szól a legszebben
Arra gondolok, hogy azért a Google music al szól a legjobban mert nem nyúl bele nagyon a DAC kezelesebe és így nem rontja a minőséget.
Biztos van aki jobban tudja, én csak kovetkeztetek -
Dave1984
őstag
-
baani59
aktív tag
válasz
Maxximus #8758 üzenetére
Én egy Asus Nexus 7-el használtam egy ideig egy DAC-ot az általad is említett USB Audio Player-el.
A hangjával nagyon elégedett voltam, viszont elég körülményes volt a kezelése.
USB OTG kábellel kellett csatlakozni a DAC-hoz. Nem volt mindegy, hogy mit milyen sorrendben kapcsoltam be. Ha elhibáztam, a tab nem ismerte fel a DAC-ot. A DAC és a tab együttes töltése pedig csak akkor ment, ha speciális kernelt raktam a tabra, mert egyébként OTG módban a tab ad tápot a külső egységnek.Röviden ennyi...
-
válasz
Maxximus #8652 üzenetére
Látom erre a DAC témára senki nem mozdult annyira rá...
Más.
Lehúztam a Neutron Music Player t és a Onkyot. PA fun voltam eddig, de azt kell mondanom,hogy nagyban függ milyen fülessel/fejessel hallagatod a zenét. (Meg persze milyen zenét classicus,jazz,modern,mp3,Flac...én modern és mp3-at néztem most)
Power Amp a xiaomi fülesekkel jó, a samsung level-on fejesemmel a neutral player kifejezetten jó és van egy komolyabb AT MSR7-es fejesem na az onkyo player ezzel brutál jó. -
samu74
addikt
válasz
Maxximus #8652 üzenetére
Lucky CS47L91 chip van benne,ha minden igaz a samsung saját fejlesztése.
Powerampot haszálom(alpha3),dinamikusan,szép magasakkal szól,a hangereje elég nagy,igaz én egy 32 ohm-os agybadugóssal használom,fejessel még nem próbáltam.
A Neutron playert már ajánlották nekem is,de elég volt kicsengetni a manit a Poweramp-re anno,nem volt kedvem megvenni még másikat is.drift007: egy simest akarsz dualban használni vagy mi?
-
Cuccok
tag
válasz
Maxximus #4629 üzenetére
Eddig 2db S7 dualba henkeltem bele a 2 sim + microSD combot és mind a kettő sikerült.
Ha nem vagy fakezű és megfelelő szerszámokkal és odafigyeléssel fogsz neki akkor 10 perc alatt megvan elsőre.
Hátránya hogy a 2. simet normál telefonban nem fogod tudni használni a következő sim cseréig. -
válasz
Maxximus #4629 üzenetére
De akkor is csak egy felnagyított,kicsit megturbózott S6 tollal!
Amúgy a képstabilizátort miért soroltad fel?Note4/Note5/S6/S6E/S6E+ ugyan azt az optikai képstabilizátoros kamerát használja,mindben van.Mondom,én a helyed mostmár megvárnám az új Note-ot,szerintem nagyot fog vele a Samsung gurítani,idén igencsak odatették/teszik magukat!
-
válasz
Maxximus #4622 üzenetére
Szerintem a legnagyobb ellenérv mindegyikkel kapcsolatban a bolt ahol nézted...
Amúgy Note csak a ceruzával és a hozzá kapcsolódó szoftveres feature-ökkel több mint az S6,szerintem amiatt nem éri meg lecserélni rá az S6-ot.
Ha nagyon Note-ot szeretnél,akkor szerintem várj még egy kicsit,mindjárt itt az új Note.Én S7-re váltottam,nagyon megérte!
IP68,sokkal jobb akku (perpill 4ó20p SoT,itt az S6 már kifeküdt,az S7ben van még 30%),bővíthető memória,sokkal gyorsabb és pontosabb ujjlenyomatolvasó és szerintem szebb mint az S6.
Kamerában nappal S6 kicsit jobb,de ezt igazából csak akkor látod ha nagyon belenagyítasz.Kicsit romló fényviszonyok mellett viszont lemossa az S7.Összességében hasonló a teljesítményük,alig látható a különbség.Dualra meg annyit hogy itt is a "vagy-vagy" eset áll fenn,1sim+sd,vagy 2sim+no sd.
-
-
Kormi76
aktív tag
válasz
Maxximus #217 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy este feltűnően világos képet csinál, ami nagy előny, de a képminőség nem túl izmos. Persze a fényerő jó dolog, de kezd olyan lenni mint a megapixelháború volt, mintha a fényerőn kívül nem létezne semmi más. Tetszik a világos éjszakai kép, de mosott, részletszegény, a vonalélesség hulladék egy Galaxy széria csúcstelótól elvárt szinthez képest.
Világos kép ≠ brutál jó.Azt sem értem btw, hogy mire ez a hype, hogy az s7 valami páratlanul korszakalkotó teló lett, amikor az s7 olyan, mint amilyennek az s6-nak lennie kellett volna. Az s5-höz képest az s6 sok mindenben visszalépett, amit most beletettek az s7-be. Elvesz, majd visszaad és akkor a samsung a király? Hogy van ez?
szerk.: a 4:3 a szenzor méretei miatt van. bár tehetnének bele 16:9-es szenzort, de akkor a függőleges látószög lenne kisebb, ami szerintem nem kívánatos. 4:3ból simán cropolsz 16:9-et, ahogy tetszik. ebben nem látok problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest