- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
válasz
SeatZola #24080 üzenetére
Én még csak most használom második napja az edge-et de nem tudok vele egyenlőre megbarátkozni. Így bepróbálkozom majd a Telekomnál egy cserével ha érkezik készlet. Telefonba azt mondták a központban, hogy nem gond. Amúgy én is sima 7-est akartam csak nem volt olyan szín ami kellett volna. Aztán a hülye fejemmel elkapkodtam a döntést.
Mást. Használja valaki a külön kapható gyári objektív szettet? Érdemes beruházni rá?
-
válasz
SeatZola #24036 üzenetére
Itt keresgess a SM-G930F résznél, van ott bőven, aztán hogy ott melyiket, abban majd a többiek segítenek.
(#24040) NandorHUN + enemy: Érdekes, hogy sokan azt írják, hogy mükszik nekik, mások meg hogy root kell. De baromira nem értem, hogy tud az ifont root nélkül hozzáférni a system/fonts mappához.
Más, mindenkinek: Van itt valaki aki használ twrp-t, hatos vagy hetes droidon?
(#24043) Crisp Rat : Akkor ez jó lehet neki nem?, sztem innen gyorsan lejön: G930FXXU1BPLB Android 6.0.1 G930FXXU1BPLB_G930FOJV1BPK2_XFA.zip
(#24045) Alvin_ti4200: Ez 100%, igaz, mozog.
-
enemi
senior tag
-
viewdetails
addikt
válasz
SeatZola #17019 üzenetére
SeatZola
Akkor XEO-n vagy, mint mindenki más. *#06# olvasd ki a telefon sorozatszámát, indítsd el a SmartSwitchet PC-n és anélkül, hogy csatlakoztatnád a telefont, a vészhelyzeti helyreállítást indítsd el. Add meg a telefon típus (SM-G930F) és a kódot, aztán nézd meg, mit dob fel eredeti ROM-nak.
TommyNagz
Tudom, hogy ez nagyon fáj neked, de tegyük hozzá, hogy az Original CSC-vel még egy XEH készülékben nem találkoztunk itt a topikban, szóval ettől az övé még lehet gyári független. SmartSwitch megmondja.
-
-
Rodi 4.80
senior tag
-
kacsa7
őstag
válasz
SeatZola #16282 üzenetére
Én szilikon tokot simán az Auchan-ban vettem 990Ft-ért. Teljesen jól passzol és egész normálisan néz ki rajta.
Kijelző fóliát, miután kb. 6-7 GSM-ben azt mondták, nem létezik rá normális fólia (ami nyilván kamu) ami fedi a kijelzőt, a legjobb is a széleken hagyott majdnem 5-5mm-t, beballagtam a Media Marktba és vettem rá Belkin S7-re való fóliát. Nem volt olcsó, de ez legalább a kijelző szélén 1-1 mm-t nem lóg rá. A szilikon tokkal jól passzolnak, még egy picit nagyobb fólia is ráférne, de nincs kedvem venni még 5 félét, hogy megtaláljam a megfelelő méretűt... -
P3Dr0
senior tag
válasz
SeatZola #5343 üzenetére
Ha joltudom az odinnal akkor van set partition ha bevan pipalva az ujra particionalas es van hozza pit file.
Regen legalabbis igy volt.
Ha 0% nal all elkepzelheto hogy lehuzhato de felelosseget nem vallalok erte
Mondjuk elobb utobb ugyis lekell huznod majd de a 8-10 perc az igy is sok.Igen most neztem meg. Az optionsban valszeg belett pipalva a Re-Partition de az csak akkor szabad ha van PIT file a FW hez.
-
SirBenji
újonc
válasz
SeatZola #2012 üzenetére
Na az ilyenek miatt nem lesz sosem újra samsungom. Sok burzsuj meg veszi hülye fiacskájának,aki összetöri 3 hét alatt. Nem baj,mit nekünk havonta 700k telóra. Aztán mikor én is nagy nehezen meg veszem,mit látok az utcán? A 10 éves gazdag gyerek azzal focizik,mert megteheti. Az Iphone meg a Samu ilyen. Költsék vazze,de legalább ne dörgölnéd mindenki orra alá hogy neked van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Renault, Dacia topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest