- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
samu74
addikt
Ha nincs a közelbe SES akkor ,igénybe veheted. Aztán legfeljebb értesítenek hogy garanciába nem javítják, mert "külső behatás érte ". Szolgáltatóhoz még véletlen se vidd be ,amennyire "értenek " hozzá rögtön elhajtanak.Meg gyorsabb ha kihagyod a szolgáltatót.
Rosszul tudtam, 75000 a hivatalos helyen.
Ebayen 35000,de azt még be is kell építeni. Nem olcsó. -
-
-
jeni
félisten
Amit írtam annak jelölés EP-TA20EWE -úgy tűnik sokaknak ez a gyenge láncszem. Nem egy strappa termék. A kábelt illetően akár melyik nem alkalmas gyors töltésre.
Ezzel menne gyors töltésre -
Én még akármilyen kábellel töltöttem, mindig hozta a töltő amperjait. Ilyen 5 órahoz 250-500mA töltés kell, ilyet nekem csak a 7 méteres usb hosszabbító kábellel produkált, ami érthető is. Lehet kontakt gyengeség is az aljzaton, tisztítsd meg a csatlakozó felületeket. Nyomj egy wipe csécset.
-
jeni
félisten
teljes költség kb. 68000
ha csak az érintő tört el akkor az kevesebb is lehet.
az S7 Edge a drágább.
ha pedig neveden van akkor javítás után kössél biztosítást a telódra.
gondolom a keret is megsérült vagy horzsolódott.Meggyi001
a Vodánál 10-15000Ft lehet ennek az értéke javítás esetén
-
Hát az egyenes üveg nem is tud.
Elég hülyén ívelték a Samsung mérnőkei a kijelző előtti üveget,S6-nál legalább a kijelző széléig elért az üveg,onnét volt a lekerekítés,az S7-nél már a kijelzőn elkezdődik.
Eleinte ezt nem is tudtam,így nagy lendülettel rakattam fel rá az üveget a Speedshopnál.Fekete telefonon igazából annyira nem is tűnt fel hogy valami nem kerek,de amikor bekapcsoltam...
Kb 2 napig bírtam,aztán ment a kukába.
Edge-nél már nem próbálkozom a semmilyen fóliával,vagy üveggel,eddig több mint 15e ftot dobtam ki ilyesmire,mind hulladék volt. -
samu74
addikt
Szerintem jobban véd mint egy sima szilikon tok,de ha a sarkára/oldalára esik nem nyeli el az ütés energiáját.És akkor törni fog...Azt csak azok tudják valamennyire tompítani,amik szilikon+polikarbonát keret illetve hátlap kombóval vannak.Ilyenek pl. a Spigen pár típusa,vagy olcsóbb kategóriában azt amit pár hsz-el ezelőtt linkeltem.3000 pénzért vettem,asztal mellé "tettem",bírta.Viszont ízlés kérdése hogy kinek melyik tetszik.
-
harotomi
csendes tag
Spigen SGP Rugged Armor. nekem ez van és tökéletes. nem ormótlan, illik a tapintás és anyagminőség, design a telefonhoz. továbbá 4500ft a speedshop-ban. nagyobb védelmet nyújt mint az átlagos bumperek vagy szilikon tokok. ja és patent, mocorgás mentes illeszkedés.
minden galaxymon eddig spigen volt.http://goo.gl/lav1gr
itt vettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- iPhone topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpársportok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest