- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Igen sárgul. Tapasztalatok szerint az összes ilyen szilikonszar sárgul(kivéve a feketét ) de ez legalább pontos majdhogynem igényes kidolgozású. Az okdala finoman rovátkolt a jobb tapadás miatt. Aliéknál 1000-1500 egy gagyi, ahhoz képest ez egy maybach(1790-ért)..
Ennyire sárgul. A bal oldali kb fél évet volt használva s6-on[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz #67656192 #1605 üzenetére
Mondjuk az ára nem vészes és a lényeg hogy szinte a telóra legyen öntve. Ahogy látom gyorsboltban már van s-line is feketében. Nem tudom azok milyenek lehetnek, de ez a Nilkin tenyleg jól mutat a telón.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
ScourgeA
tag
Köszönöm, hogy segítesz kitalálni mások gondolatait, de a kolléga egyértelműen a clear coverre kérdezett rá:
"A Samsung Clear Coverről mi a véleményetek?"A porosodástól nem tartok, nem mozgok poros környezetben, és amint írtam, a táskámban becsúsztatható tokban hordom a telefont. Ha meg a clear cover alá megy valami, hát leveszem és megtörlöm, végül is nincs odaragasztva a telefonhoz
A teljes makulátlanság úgysem érhető el egy ilyen használati tárgynál. -
ScourgeA
tag
Nincs kijelzővédőm, és nem is tervezek ilyet beszerezni.
A tokot is elsősorban a leejtés elleni védelem miatt vettem (üveg hátlap).
Nálam a telefon használati tárgy, ha karcos lesz, hát az lesz, nem műemléket vettem, amit változatlan állapotban kell megőrizni.
Számomra furcsa, hogy valaki megveszi a világ legjobb kijelzőjét (és telefonját) 800 euróért, azután leragasztja egy 1 eurós fóliával. De mindenkinek mások a prioritásai -
szugabor
csendes tag
Nem találok sehol megnyugtató választ arra, hogy az ezüst (silver titanium) színváltozat kapható lesz-e Magyarországon, és ha igen, akkor mikor?
Tud valaki segíteni ebben?Nulla tenaci invia est via
-
nuri
aktív tag
Így van, de közben a clear view-ra gondolt. De szerencsére telepata vagyok
-
WZP
aktív tag
Megbeszéléseink hatásáa beszereztem 128GB-os Samu PRO microSD-t.
A galériában a 2300 thumbnail érezhetően pörgősebben tölt be... csak úgy szaladnak le a kis képek...
Sebességtesztben is kijön, hogy tényleg több adatot tud megmozgatni mint a 64-es EVO.Csak ajánlani tudom.
Már csak az MTP protokollt kéne kukázni.. mert "kézzel" kellett költöztetnem az adatokat a két kártya között, ha az egyik a telefonban volt nem ment végig a másolás, befagyott félúton.
Gépre fel kártyaolvasóból -> gépről át kártyaolvasóba már elsőre ment.
szerk: egyébként USB 3.0-s kártyaolvasóban amit tud az új kártya:
[ Szerkesztve ]
Inter Arma Enim Silent Leges
-
Thief
aktív tag
Hali.
Mar egy ideje kijott a telo, vettetek sok kiegeszitot, foliat...
Mondjon mar nekem valaki egy olyan foliat (nem baj, ha nem uveg) ami a TELJES kepernyot lefedi, de megsem hajlik fel! Rendeltem 2 fajta uvegfoliat es 2 fajta sima foliat de mind kuka. Vagy nem fedik a kijelzot, vagy felhajlik, vagy nem tudom tokba rakni mert maga a tok hajtja fel. Ez az elso telom amire nem kapok foliat... -
bihariszabi
aktív tag
Üdv! ha egy alkalmazást beteszek a KNOX-ba, akkor az duplikálódik, tehát lesz sima is meg biztonságos verzió is, vagy a KNOX-ba csak a parancsikon kerül és mindegy honnan indítom el, mindenképpen a KNOX-ból indul?
[ Szerkesztve ]
-
fzboxx
senior tag
válasz bihariszabi #1623 üzenetére
Tudtommal a Knox olyan, mint egy virtuális gép. Teljesen szeparált a rendes telefontol adat szinten. Hogy az alkalmazás duplikalt e, azt nem tudom, de mivel külön meg lehet adni, hogy mi legyen a Knox ban, gondolom duplikalt az is. Egyébként olvass utána a Samsung Knox oldalon. Ott architektúra leírás is vanvan, bár az vastagon szakmaiszakmai, ha nem zavar.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azért a kettőt nem lehet egy lapon emliteni. Az az olcsó van Alinál(vettem egyet 1200ért) de pl beletakar a hangszóróba, nem méretpontos ill szerintem egy kalap szar. Ez se egy nagy szám de legalább megáll a telefonon, az oldala is feszesebb ill rögzítve van a jack és usb nyilásokban, rovátkolt az oldala és ez is csak 1790. Szóval vannak "extrái " a gagyihoz képest.
#kengyel: szerintem ezért ne add el a spiegent ha az is tetszik..
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz #67656192 #1625 üzenetére
Akkor azt mondod, ezt simán rendelhetem ?
A kameránál, milyen a védettség ?[ Szerkesztve ]
kengyel
-
tothl
addikt
Gorilla Glass a faszom! Egy karc maris van rajta pedig pamut zokniban tarolom.
Kell az a folia akarmilyen is. -
spider80
őstag
A porszem és homokszem karcolja legjobban az üveget. Ezen kívül a gorilla glass lényege nem a karcállóság,hanem elvileg jobban ellenáll az ütéseknek.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Bilux
veterán
Van valami előnye hátránya az exynos vagy snapdragon chipset-tel készült készülékeknek?
Kameramodult hogy nézem meg a telefonon hogy milyennel szerelték?[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
kengyel
nagyúr
Szerintem is jó kamera került bele. Mivel előzőleg nem volt S6-telefonom, nem is tudtam hogy ilyen funkció is benne van.
(#1641) Littlecar
Nagyon köszi a választ, akkor hétfőn megrendelem.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
-
pohár
félisten
üzemidőt tekintve is jobb az Exynos (az Edge-nél így van, szóval ennél is)
Galaxy S7 - 16 Hours In Water by Unbox Therapy
jól bírja a kicsike
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Bar1
aktív tag
Próbáld ki ezeket, német termékek több színben, egyedileg szabva a csúcstelókra mikroszálas védelemmel belül és fejjel lefelé sem csúszik ki belőle a telefon. Szép telefonokra felesleges a tok, mert oda a szépsége. A fólia is felesleges, 3/4 éve van M9-em ilyen tokkal, egyetlen karc sincs a kijelzőn.
[ Szerkesztve ]
-
Bar1
aktív tag
Magyarországon nem forgalmazzák.
Adore June: amazon.de Itt fizethetsz hitelkártyával, PayPallal is. Ha lejjebb görgetsz, kiválaszthatod egyszerűen a színt is.Fitbag: Fitbag.deCsak PayPal-os fizetés. Többféle anyagból (pl. bőr, alcantara, más szövet stb. is rendelhető). (A német Amazonon keresztül Magyarországra nem szállítanak, csak a saját honlapon keresztül).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest