Hirdetés
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaki
addikt
Furcsa..
-
válasz
Intel q8200
üzenetére
Ott nem mutatja, automatikusan kikapcsol.
-
Intel q8200
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem meg az lenne a jó, ha beallithatnam, hogy mikortol kapcsoljon be is ki, mint az edgenel az ejszakai órát. A zsebemben feleslegesen merül azzal, hogy mutatja az időt a sötétségbe. Este veszem csak hasznát, de manualisan kell bekapcsoljam és reggel mikor megy zsebbe, kikapcsolom....
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy van értelme 4-nél több magnak egy telefonban? Pl egy Chrome, vagy egy Asphalt 8 ki tudja használni a 8 magot?
-
törölt tag
válasz
-Zolee1986-
üzenetére
Nálunk az lte és a 2g is gyengusz. A voda tanácsa, hogy használjam csak 3g-n. Megpróbálom egyszer.
-
törölt tag
válasz
-Zolee1986-
üzenetére
Csak 3g-n vagy 3g/2g-n?
Ezek szerint akkor tényleg rosszabb lett az üzemidő....
Lehet, hogy nemnis érdemes frissíteni.. -
törölt tag
válasz
-Zolee1986-
üzenetére
De legalább stabilabb a térerő? Nálam(Vodafone) vannak néha hívásértesitő sms-ek, várok egy kis javulást az új romtól.
-
törölt tag
Kicsit beleolvastam a testvér topikba és elég sokan panaszkodnak nagyobb fogyasztásra(android rendszer).
Van akinek ok, de nektek itt mi a tapasztalatotok? Tényleg rosszabb? -
pcsabat
őstag
attól függ mit csinálsz. Ha netezek csak akkor 5-6 között, ha teljesen lemerítem (persze azért ez fényerőfüggő is). Ha játszok is valami komolyabbal akkor 4 körül. De például tegnap beszéltem a telefonon vagy 4 órát egész napot tekintve és elég masszívan is használtam, akkor picivel több mint 3 és fél óra után enni kért. Felhasználási körülményektől függ, de az 5-6 óra simán kihozható belőle szerintem (legújabb frissítés fenn)
-
kerxy
őstag
Sziasztok! Nagyjából követem a topikot, de elég sok a hozzászólás, ezért megkerdezném, hogy az újabb frissítéseket felrakva mennyi kijelző idő jön össze egy feltoltessel?
Köszi előre is. -
arn77
aktív tag
Always On Displayre van frissítés.
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok ki milyen uveget használ ha egyaltalán van valami jo ami nem válik fel? Koszi a tippeket
-
IamTheDog
tag
Nekem most jön lefelé független XEH romra az OTA.
-
pcsabat
őstag
válasz
19_OsY_81
üzenetére
az igen! Van itt már APD2 meg APD8 is, ahogy nézem. Mondjuk azt nem tudom hogy az APD1-hez képest van-e különbség, vagy csak az eltérő régió miatt más a neve esetleg - ehhez hülye vagyok -.
Nagyon tetű dolog amit a voda csinál, nekünk már lassan két hete kinn van (telekom). Mondjuk az előző telefonomnál meg jellemzően fordítva volt...

-
19_OsY_81
aktív tag
Gyerekek, nézzétek meg a Sammobile-t...
Alig pár ország kapta meg ma a frissítést...
Minket szerintem elfelejtettek, de tényleg...
-
IamTheDog
tag
Én eddig háromszor raktam fel a XEH romot, mindig más ikonok lettek. Ugye, ahogy már korábban írtam, a TouchWizben hol Briefing a hírolvasó, hol Upday, de most például nincs Smart Manager. Viszont az előző felrakásnál volt, és volt Samsung Pay is mellette, de most az sincs. Szóval nekem mindig meglepetés, hogy mi lesz (ugyanabban) a ROM-ban, és én ezt nem értem.
Ráadásul ugye alapból lengyelre áll be a nyelv, amit szintén nem értek.
Amúgy teljesen rendben működik a telefon, semmi bajom vele.
-
Ákkk
addikt
válasz
Intel q8200
üzenetére
Nincs.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Tonimcfish
üzenetére
Én sem értem, hogy nem lehet ezt egyszerre kiadni.
-
Tonimcfish
tag
válasz
19_OsY_81
üzenetére
hát elég zavaró, én mindig ugy zártam

azt nem értem ezzel a frissités mizériával, hogy ha a samu kiadja, miért nem jelenik meg összes telon? mit kell itt szolgáltatonként hekkelni? és ha elbassza a telenornál vki?? de a voda jol megcsinálja?? tiszta vicc, hogy miért nem központilag egységesen adják ki....
-
Intel q8200
senior tag
Nektek van Smart manager ikon?
-
-
kengyel
nagyúr
Én csak a hüvelykujjat regisztráltam, de tökéletesen működik.
Ha most megint megcsináltad, reméljük rendben lesz a dolog.Ilyen dolgot tapasztalt már valaki ? A hozzászólás második szakasza.
-
crane75
senior tag
Sziasztok, kezdetek óta gond, hogy t9 használata mellett gyakran duplán írja a szavakat. Talalkoztatok már ezzel? Elég idegesítő, amikor gyorsan kell írniírni...Sőt... T9 nélkül is
-
vicces
addikt
válasz
kengyel
üzenetére
Át lett állítva minden. 2 új ujj felveve minden irányból. És a feloldo kód is feloldo pinre lett cserélve. Majd meglatjuk. Lehet rossz az ujjlenyomatolvasó. Akkor megy vissza gariba. De remélem csak átmeneti zavar volt az erőben.
Egyébként 3 rossz ujj után csak kódot fogad el. Majd 3 rossz kód után 10 másodpercre blokkolja magát. Aztán jön a többi fokozat..gondolom. De ezt most nem akarom végigprobalni
-
19_OsY_81
aktív tag
Nekem még nincs fent a legújabb frissítés, csak észrevettem, hogy nagyon merülni kezdett a telefon készenlétben... AOD nincs már kezdetek óta...
Eddig egy éjszaka alatt 5 százalékot merült, most dupláját... Óránként kb. 1 százalékot...
Újra is indítottam, de szerintem nem használt...
Furi, most ahogy nyomkodom a telót, 5 perc alatt 4 százalékot merült...
Valakinek hasonló tapasztalat?
-
kengyel
nagyúr
Tőlem nem szokott kódot kérni, állandóan az ujjammal oldom fel. Szerencsére az olvasó jól működik benne, még eddig nem volt vele gondom.
Viszont amit meg én figyeltem meg, a Home-gomb hirtelen megnyomásakor, egy fehér képernyő felvillanás szokott lenni, de nem minden alkalommal. Még nem jöttem rá ez mitől lehet, a fényerőm automatikus módban van beállítva. Lehet köze van a dologhoz

-
TODI1111
veterán
Mennyivel jobb és biztosabb frissítési mód az ha sammobilról le van töltve az egész rom és mind a 4 fájl be van tallózva odinba mint az OTA frissítés? Egy barátom próbál meggyőzni róla, hogy az az igazi.
-
vicces
addikt
válasz
kengyel
üzenetére
tegnap este történt először. arra gondoltam, hogy lehet nem ismeri fel az ujjat és a "biztonság kedvéért" lezárja az egész telefont. csak egy segélyhívás gombot hagy kint.
ennyire nem kéne szigorúnak lenni a biztonsági házirendnek szerintem. még 20 perc és lehet megint használni. de csak akkor ha kóddal oldom fel. ha megint ujjlenyomattal próbálnánk feloldani újabb időre lezárna.
gondoom az újabb 30 perc megint meghosszabodna. de azt inkább nem próbálom ki. épp elég dühítő ez a 10 perc, majd az újabb 30 perc. -
vicces
addikt
nektek nincs olyan gond, hogy a telefon teljesen blokkolja magát?
először 10 percre. ilyenkor sem ujjlenyomattal, sem kóddal nem lehet feloldani. aztán 10 perc után ha nem kóddal oldom fel, hanem megpróbálom ujjlenyomattal akkor újabb 30 percre blokkolja a telefon magát. se ujjlenyomatot se kódot nem fogad el.. elég dühitő. arra az időre használhatatlan a telefon.
marad a segélyhivás illetve a zárképernyőről elérhető dolgok, pl a fényképező. ez viszont megy feloldás nélkül is. elég röhejes. -
manokaki
addikt
Vodasoknak megjött már a frisstés ?
Attila
-
TTom65
tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy az MX playerhez amit az S7-re le lehet tölteni van valakinek aio kodekje, hogy az ac3 hangot lehessen hallani? Vagy esetleg tudna linket küldeni, hogy letöltsem? Nekem ami van 1.7 sorozat az nem jó a S7-re települt playerhez.
Köszi. -
kengyel
nagyúr
válasz
sultansmith
üzenetére
Majd hétfőn tesztelem a Waze-t, meglátjuk milyen lett az új verzió

-
kengyel
nagyúr
válasz
sultansmith
üzenetére
Pont még a Waze-t nem próbáltam ki, a hárombetűset használom.
-
kengyel
nagyúr
Gondolom már ti is megfigyeltétek, hosszabb navigáció esetén, a kamera alatt elég meleg a készülék.
-
Neul
csendes tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de frissítés óta nekem rengeteget merül úgy hogy hozzá sem érek. Játszottam két játékkal valamennyit, ez alatt a kijelző fogyasztott 6%-ot, és összeszámolva ezek a rendszerfolyamatok vagy mik, ami a képernyőn látszik, 51%ot evett...

-
TODI1111
veterán
válasz
bandi0000
üzenetére
Én ezt már eljátszottam. Este 11-kor töltöről levettem a készüléket és azzal a lendülettel repülő üzemmódba tettem. Reggel 5-kor ébreszt, akkor repülő üzemmód ki. Ha az always on display funkció be van kapcsolva akkor 95%-on áll az akku, ha ki van kapcsolva akkor 98-99%.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Napelem
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Milyen notebookot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!