Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
-
Mobilarena

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrson
senior tag
Tudom, unalmas sztori, de nekem az üzemidő katasztrofális még mindig
Ahhoz képest, milyen volt kezdetben, röhej.
Hátha ti többet tudtok, mikor tervezi a Google javítani a hibát? Biztosan az okozza, nem a Samsung cseszett el valamit a frissítéssel? Volt itt szó egy nagyobb update-ről is, az mikor jöhet ki amúgy? -
Osz24
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Igen en is olvastam h a sensor ugyanaz, megis egymas mellett a 2 két teloval keszitett kép ég és föld az s7 sokkal szebb vilagosabb kepet keszit.
-
Osz24
tag
Sziasztok!
Erdeklödnek ,h ennyivel szebb a kepe az s7 nek mint az edge valtozatanak fenykepezesnel?
A vizhutesnek erezni valami hatasta vagy csak markeing fogas elöre is köszönöm. -
Kisegito lehetosegeknel a hivas fogadas egy erintessel azt probalta valaki hogy mit takar?/ egy erinteses mod/
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok!
Hogy lehet beállítani hogy a always on display képernyőn megjelenjenek az értesìtések? -
Csigger
őstag
Sziasztok,
használ vki esetleg Dbrand fóliát a készülékén? Nem nagyon találtam itthoni forrást rá, de enegem érdekelne egy hátlapi bambusz fólia.
-
Dave46
tag
Üdv mindenkinek.
Péntek óta használom a készüléket, alapvetően elégedett vagyok vele, de miért van az, hogy nálam az S6 rendszer sebességben azért el-el veri? Vajon javulni fog ez a későbbiekben a frissítések során?
-
nokiauser
aktív tag
Lehet, hogy rajtam kívül mindenki tudta, de egy kicsit idetartozik: az Opera béta verziója tartalmaz egy beépített hirdetésblokkolót.
-
nuri
aktív tag
Xposed fw - ez nincs, tiszta sor
Wakelock detector - lehetséges: Wakelock Detector [LIGHT]
AdAway - AdGuard ha rendszerszintű kell, vagy pl Crystal samsung browserhez
MinMinGuard - ez fogalmam sincs micsoda
Greenify - Nem tudom teljes körű-e, de a megoldás
Titanium Backup - helyette Helium
Root Call blocker - Ez nem tudom minek az én S7-esembe van call block funkció.
Android Firewall - Pl: Netguard (bár adguard-dal együtt nem fog menni, de ha jól emlékszem abban van app block funkció)Non+ultra: Nova nekem sose kért root jogot.
-
DemAdam94
újonc
Hello mindenki
Érdeklődnék azzal kapcsolatban, hogy miket érdemes beszerezni ha venni szeretnék Galaxy S7-et.
Ilyenekre gondoltam például, hogy: üvegfólia, hátlap fólia szilikon tok stb.
Tehát használati vélemények alapján mennyire kopik illetve karcolódik a telefon.
Köszönöm

-
Dadan01
senior tag
Ezek mindegyike csak megszokásból kellene neked, mint ahogy már egy korábbi postban leírtam, minden droidos készülékem rootolt volt az s7ig bezárólag. Egyedül a reklámok blokkolása az ami a hosts file módszer hatékonyságát még csak meg sem közelíti, de az élet valahol a kompromisszumokról szól. Knox ugrás nélküli rootra az esély gyak nulla, felesleges rá várni.
Amennyiben rootolsz és beüt a krach vmi garis történet miatt, akkor vágd úgy gallyra a cuccot, hogy ne lehessen megmondani a knox állatpotot és jónapot: P -
-
Ezt a glance plust hasznalja valaki? Nalam az ujlenyomat olvaso nem mukodik, amiota feltettem. Azt irja a "biztonsagi hazirend miatt az ujjlenyomat felismerese helyett a mintat kell lerajzolnia"
Van valakinek 5lete hogy lehet ezt orvosolni?
-
air
nagyúr
OK.
A következők miatt kellene a root:
Xposed fw.
Wakelock detector
AdAway
MinMinGuard
Greenify
Titanium Backup
Root Call blocker
Android Firewall
Tudnál mondani mindegyikre root nélküli alternatívát?Bizonyos esetekben a Nova launcher is root jogot kér a kezdőlapra ikonok elhelyezésekor.
Custom recovery, custom fw.
Samsung rendszer logikáját nem értem. A beállításokban szinte semmit sem találok meg, inkább használok CM-et. -
Cuccok
tag
Sokáig én is csak roottal tudtam elképzelni mindegyik telefonomat, de most a legutóbbi rootolt S6-nál kellett észrevegyem hogy majdnem minden rootot igénylő program kiváltható többé kevésbé mással.
Persze ha lenne knox ugrasztás nélküli akkor tenném fel azonnal, de már nem tartom annyira életbevágónak. Ez nem egy szifon ahol jb/root nélkül perceken belül a hajam tépném... -
air
nagyúr
válasz
Mister_X
üzenetére
Miért számít, hogy mire kell a root?
Csak. Mert olyan programokat használok, amikhez szükséges. Ennyi.
Persze nem a munkáltatómmal akarok kiszúrni, pláne nem magammal, ezért kérdeztem úgy, ahogy szólt a kérdés. Garancia vesztés nélkül szeretném megoldani a kérdést. Ez már az eredeti kérdésből is kiderült. -
Cuccok
tag
válasz
Pythoncobra
üzenetére
-
w333
félisten
válasz
Csigger
üzenetére
Simán el tudom képzelni hogy tudják úgy függetleníteni illegálisan hogy a Knox nem ugrik ... ezért is mondtam hogy hívd fel a Samu ügyfélszolgálatot !

Meg egyébként szokott szolgáltató is kiadni készüléket úgy hogy eleve független
S6 és S7 -nél 1 db. nem volt független senkinek sem, szóval ez kizárt !

-
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Ma kaptam a cégnél egy S7-et.
Nem vagyok Samsung párti, de ha már így alakult, megpróbálok megbarátkozni vele.
Xda-n láttam, hogy van már cf-auto-root hozzá, de persze a Knoxot üti, így a garanciának búcsút lehet mondani.
Sajnos nem igazán tudom elképzelni az életet root nélkül, ezért azt kérdezem, hogy lehet-e visszaállítani a Knoxot adott esetben, vagy elképzelhető-e, hogy lesz Knox-barát root hozzá?
Előre is köszi. -
w333
félisten
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Pontosan ... sok esetben a márkanevet kell megfizetni !

(#3857) air
Root -al mindenképp ugrik a garancia, és nem lehet visszaállítani !
-
Azért gondoltam nem egy HTC Vive lesz belőle.

kezdetnek, megismerésnek gondoltam, hogy kipróbálom és szerintem erre elég a samu gear VR is kezdetnek.Amúgy is fejlődnie kell azoknak is, csak most nyár végén fognak kijönni.
LordRajZoL:
Köszi, majd ki is próbálom ha meglesz a cucc.

-
w333
félisten
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Az Oculus Riftet azért ne keverjük össze az ilyen olcsó "belerakom a telefont" és egy nagyítón keresztül bámulom a kijelzőt VR -el, teljesen más alapon működik a kettő

Nem véletlenül kerül az 230 ezer Ft -ba és még a minimális gépigénye is egy 300-400 ezer Ft gépet követel meg

Ez kb. olyan mintha egy buta telefont hasonlítanál össze egy okos telefonnal !
-
Promi
aktív tag
Én ezt használom. Filléres cucc tokkal együtt jól tartja a telefont, forgatható, praktikus. A sok xar gagyi tartók közül nekem ez vált be a legjobban.
-
xtech2
tag
hdmi-n keresztül max mekkora felbontást tud az S7? Nyilván benne van valami spec-be, csak lusta vagyok

-
xtech2
tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
ilyesmi cuccom van most is, csak nekem az autó szellőzőrácsára csatlakozik, így ott nem kell ragasztani semmit. A gond az vele, hogy a LED Cover-el annyira nehéz lesz a telefon, hogy leesik, gyenge hozzá a mágnes.
-
h4h01
senior tag
Üdv mindenkinek! Szeretném megkérdezni, hogy jelenleg mi a helyzet ezzel a hívásindításos problémával? Lehet tudni valamit, hogy mi okozza, és van rá valami megoldás? Párom vásárolt egy S7-es készüléket, nincs egy hete, és már ő is tapasztalta nem egyszer! Rohadt idegesítő, és bosszantó! Független készülék, zsír új t-s nanosimmel..
Apropó még1 kérdés? Érdemes frissíteni a szoftvert ezen a vackon? (a frissítést letiltottuk a legelején, még egyszer sem frissült). Ill. nem tudom, h most melyik verziót ajánlotta fel, jelenleg nincs előttem..Lehetséges, hogy javítana a helyzeten? -
DoItYourself
addikt
Úgy nézem ez tartó használható bármilyen tokhoz, de kicsit borsos az ára (70$): CaseCo Core 360 Car Mount.
Kínai verzióban is létezik ez sztem, csak még nem volt időm keresgélni. -
xtech2
tag
Flippes gyári tokhoz nincs valami emberi megoldás, hogy autóban is tudjam használni az S7-et? Mármint tartóban. Mágneses tartókat használok egyébként, de ez a flippes tok annyira vastag és nehéz, hogy nem tartja már meg a mágnes, legalábbis ez az iOttie fajta.
-
xtech2
tag
válasz
Gigicuci
üzenetére
nem olyan rég még én is írtam, hogy a kijelző aztán biztos nem karcolódik, mégiscsak sokadik generációs technológiáról van szó... de tévedtem

Alig egy hónapja van meg az S7, ennek a nagy részét flippes LED-es tokban töltötte... sz@rrá van karcolva a kijelző, közte van egy olyan mély, amibe beletörik az ember körme. Nevetséges... Blackberry telefonjaim vannak javarészt, közte egy Passport, ami még csak tokban sincs, messziről hajítom be a kocsiba, rá a kulcscsomót stb, még csak egy apró karc sincs sehol azon...
-
törölt tag
válasz
ntomi0730
üzenetére
#és Csigger :
Több ilyen telefonom volt de eddig egy sem zárt vissza. Kivéve azt az egyet amit a szolgáltató zárt le 3 hónap után.
Ennél a telefonnál nekem is azt mondta a gsm boltos, hogy a Telenor hivatalosan függetlenitette de ma már tudom, hogy ilyenkor le kell kérdezni vagy el kell kérni a számlát a függetlenitésről. A legtöbbször csak hazudik a boltos.
Divat mostanában Pécsett a nyugdijasok körében telefont kihozni és nem fizetni .Szóval Csigger én nem a frissítés utáni visszazárástól tartanék hanem a szolgáltatótól. Le kell kérdezni, általában segitenek.
-
crane75
senior tag
Sziasztok, reggel óta egyszerűen nem tudom megnyitni a fb üzeneteket, mert mindenáron a messenger telepítésre irányít. Próbáltam tiltani, stb de a messenger mindig vissza pofátlankodik. Nem akarom telepíteni, mert úgy sz*r, ahogy van. Hol tudok állítani a telefonon,hogy kikerüljem?
-
TODI1111
veterán
válasz
Pythoncobra
üzenetére
Beállítások - kisegítő lehetőségek - emlékeztető. Itt tudod állítani.
-
SÖ
addikt
válasz
cousin333
üzenetére
Ez csak nekünk europaiaknak túlszaturált . Ázsiában ez a természetes szép . Nézd meg hogy öltözködnek, élénk piros sárga arany zöld ruhákba. Ugyan ez igaz a házakra. Én mobilon nagyon nem a természetes színeket preferálom, hanem ami nem fárasztja a szemet. Ergo nonstop bluefilter. Nálam barnásra van állítva.
Mellesleg a kijelző élettartamára is jótékony hatással van a kék pixelek miatt.
-
cousin333
addikt
"de nekem ezeknel a feher kisse tompanak ,sargasnak tunik"
Alapvető módban minden más is tompának tűnik

A korábban linkelt teszt alapján az alapvető mód sRGB, az AMOLED fénykép meg Adobe RGB módban színhelyes. A színhőmérséklet meg kb. 6500K, ami pontosnak számít. Inkább az adaptív mód, ami túl hideg (kissé kékes).
Én az adaptív módot használom, mert nekem is jobban tetszik mind az ikonok színe, mind a fehér. Viszont nem értem, hogy a gyári galléria appban miért nem állítja magát színhelyesre (ha már "adaptív") a kép alapján sRGB vagy AdobeRGB módba, miért kell ott is enyhén túlszaturálni?
-
Pythoncobra
tag
Sziasztok, tud valaki segíteni?
Ha bármilyen üzenetem érkezik, email, sms, frissítésről szóló rendszer üzenet, BÁRMI, addig nyomja értesítő hangokat kb 3 percenként, amíg le nem okézom, hogy láttam az üzit. Átállítanám úgy, hogy egyszer kapjak értesítést mindenről, és azzal kalap.
Ez hiba, vagy csak nem találom az állítási lehetőséget? -
Pythoncobra
tag
válasz
szevassag
üzenetére
Szia, én pont így használom, gond nélkül. Semmi különbség az egykártyáshoz képest, pusztán hogy ez két kártyát pörget, viszont SD-t nem lehet betenni. Üzemidő összehasonlításom nincs, hiszen egykártyást nem használok párhuzamosan, szóval nem tudom, mi a különbség. S5 duos-ról váltottam, ahhoz képest észrevehetően tovább bírja.
-
Az osztott képernyős nézetben megjelenő alkalmazásokat lehet bővíteni/módosítani ?
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
HeHe
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Érdekes, hogy a tesztbe pont azt a kettőt ajánlják, ami szerintem a gázosabb, bár nyilván ez szubjektív.
A always display on, viszont érdekesen működik. Hol mutatja, ha jött mail vagy nem fogadott hívás, máskor meg semmi , csak a led miatt látom.
Másnál is, ilyen bénán működik ? -
Csigger
őstag
Sziasztok,
múlt héten én is hozzájutottam egy fekete S7-hez, eddig nagyon bejön a telefon. Eredetileg Telekomos a készülék, de Knox 0 és használom simán Vodafoneos kártyával. Akitől vettem azt mondta gyári kóddal lett független. Kérdésem egy szoftver frissítés esetén is meg tartja ezt az állapotát?
-
600700
senior tag
Szerintem tokban nagy a választék, mindenki ízlése pénztárcája a döntő. Én pl most gyári Samsung átlátszó tokot használok teljesen jó.
Én ebben a military grade ben nem nagyon hiszek egy tpu toknál.Ismerősöm Spigenjében leejtéskor betonra ugyanúgy megnyomódott mint egy 500ft os kinai tpu ban.
Normális fólia / üveg meg nincs ezt mindenki tudja. Valami kompromisszumot kell kötni mindegyiknél.Kijelző módok tesztje elég részletesen :
http://www.displaymate.com/Galaxy_S7_ShootOut_1.htm
-
A kijelzo/kepernyomod nektek mire van allitva? A tesztben az alapvetot meg az amoled fenykepet irjak szinhelyesnek,de nekem ezeknel a feher kisse tompanak ,sargasnak tunik.
-
Dare2Live
félisten
hamár tok, én ilyen bőrt rendeltem, olcsó, bevált [link]
-
Gigicuci
senior tag
Na egy kis segítség tok és fólia ügyben, ha valaki még vásárlás előtt áll.
Az XPROTECTOR ULTRA fóliák szerintem nagyon vackok, sose csesztem még el fólia felrakást, de itt kettőt is sikerült egymás után. Viszont a Nillkin nagyon bejött. Vastag, nem pöndörödik, hajlik, szépen rá lehet simítani a drágaszágra.
Lehet itthon is kapni, de a hivatalos store-ból is ingyen postával érkezik:
én most az üvegüket próbálom ki, majd megírom milyen.
Bónusz tipp:
Ha nem kell leesés védelem, akkor ez egy jó ajánlat, mert a hátlap mellé adnak fóliát is, így egyben le lehet tudni a kérdést:
Tok:
Ami legvékonyabbat amit én találtam, de még van "military grade drop protection" az a Spigen UItra Hybrid case.
A lényeg, hogy nem vastagítja igazán a telót, nem lesz tőle szappan és nem lesz a gatyád dudorfaszos, ha zsebrerakod.

Van egy Speck CandyShell Clear-em is, ez egy komolyabb tok mint a fenti, de ennek megfelelően vastagabb is, én nem szerettem igazán.
Aztán próbáltam a Spigen Tough Armor-t is, más súlycsoport, szerintem még egy óvodáscsoportot is kibírna. Egyiket megtartom, hátha egyszer még denevérszárnnyal leugrom a kuala lumpuri Petronas ikertoronyról, de jelentősen megvastagítja a telót, erre készüljetek. Hát ennyi. Kérdezzetek ha érdekel még vmi.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
leslien
üzenetére
Nem is akartam vitatkozni, csak gondoltam hátha kiokosítasz, h miben jobb a snapis verzió.
Nem sokat hallottam róla, csak a GSMArena-n láttam, h jelentősen rosszabb az üzemideje. De biztos van amiben jobb mint a miénk..
Egyébként nekem is van biztosításom 20k önrésszel. Az ilyen tok és fólia gyűlölőknek mint én vagyok ez kötelező..
-
leslien
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
most már azt mondom h nincs értelme azon vitatkozni h Snap vs Exynos.. és én sem vennék gari nélkül Samsungot tovább megyek még biztosítás is van nekem rajta sajnos csak 150k ig...
-
_Fefe_
tag
Igaz, én is hasonlóképpen jártam vele. Használhatatlan az a fólia. Elég sokat kipróbáltam már az S7-re (nem Edge), de eddig csak 1 volt az amit megtartottam, vagy el tudtam viselni, és jelenleg is használok (kb 1 hete), de ez sem hosszú tapasztalat még.
Amelyik eddig jónak tűnik a többihez képest: [link]
Teljes kijelzős, a felhelyezése és állaga hasonló mint az IS, de ehhez nem kell folyadék a felhelyezéshez, bár ennek meg nem egyszerű a felrakása. (Nem mostanában próbáltam az IS-t, nem tudom most még kell-e folyadék a felhelyezésüknél) Sajnos a tokokkal csak korlátozottan kompatibilis ez is, a Spigen tokok például a széleken felszedik kissé, úgyhogy ezeknél nem igazán jó.Az üvegfóliák pedig eléggé felejtősek nekem S7-re, nem találtam még egyet sem amelyik tényleg teljes kijelzős lenne, vagy ne állna el a felülettől a széleken, esetleg ne lenne zavaró a használatkor. Amelyik nem teljes kijelzős, az nagyon ótvarul néz ki a telefonon, és zavaró a használatkor.
Ha a jelenleg használt fólia sem válik be, akkor nem kísérletezek tovább, és fólia nélküli használat lesz.
-
bulikavagyok
nagyúr
-
leslien
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
nem mindenkinek számít a garancia... inkább ha azt hoznád fel h nincs B20(vagyis egyelőre nem láttam) azt még érteném..

Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux felhasználók OFF topikja
- Yettel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Ahhoz képest, milyen volt kezdetben, röhej.
Van erről vhol egy cikk vagy ilyesmi?

Nekem is hiányzik mert Z3 nál megszoktam hogy rárakom tv re és öröm bódogság!

vízbe szerinte ne rakd, ez ott simán beázik !
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem sokat hallottam róla, csak a GSMArena-n láttam, h jelentősen rosszabb az üzemideje. De biztos van amiben jobb mint a miénk..