Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
De, ez az (volt), a visszaigazoló levélből nyitottam meg a linket. Szóval te is az eMagos forgalmazóit rendelted (és mondtad ezek szerint vissza). Nézd meg a visszaigazoló emailedet, kattints a telefon képére, és ez fog bejönni. Amúgy vásárláskor direkt ellenőriztem, mert korábban láttam, hogy többféle forgalmazó is szerepelt (szerepelhetett) ott, viszont a fekete péntekesnél az eMag volt a forgalmazó.
-
MPite
tag
Sziasztok! Végre hónapok óta először vagyok elégedett az akkuidővel az elmúlt hetekben, de már jön is a következő hiba, én tényleg nem értem ezt... az elmúlt napokban a telefon egyszercsak kikapcsol/újraindul, akár játék, akár böngészés közben, vagy mint most éjjel, a töltőre dugva az éjjeliszekrényen pihenve. Mi a fenétől lehet ez? Wipe cache este megvolt...
-
600700
senior tag
válasz Tesztelo.hu #13989 üzenetére
Nincs tok a telefonomon.Nem tudom :-)
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
Lehiñito
senior tag
válasz szabyka95 #13988 üzenetére
Méret szempontjából okés, fedi rendesen a kijelzőt, viszont a VRS Design tok, majdhogynem felgyűri az egyik oldalon.
A csomagban 2db volt. Az a terv, hogy vonalzó mellett tapétázó késsel vágok a másik fólia két széléből
1-1,5mm-t, hogy ne érjen össze a tokkal.
Egyébként a fólia minősége, hát mit is modjak.
Az S4-emen is gyári fólia van de az mintha jobb minőségű lenne, de bekapcsolt kijelző mellett nincs panasz. -
Lehiñito
senior tag
Köszi mindenkinek az infót aki segített rátalálni. Magamtól nem jöttem volna rá a fejlesztőire sem, pedig elolvastam a mobilarénás tesztet is.
-
szabyka95
őstag
Valaki használ eredeti samsung foliat a telefonon? Ha igen, milyen?
-
DrJános
aktív tag
válasz -Valinas- #13963 üzenetére
A fényérzékelőt rendszeresen ki szoktam takarni. XD De olyankor csak a fényerőt veszi vissza. Az nem gond.
Skype alatt viszont 1-2 másodpercre full fekete a kijelző. és úgy viselkedik a játék mintha akkor oldottam volna fel a kijelzőt. A game tools rejtve van és ugyebár minden indításkor kiírja, ha elő akarom hozni akkor húzzam le fentről.
Skype közben minden elsötétedés után kiírja ezt.
Furcsa mert a haverok telóján minden rendben. Nálam nem tudom mi a baja / milyen programmal / akármivel akad össze ez a szituálció.
Arra gondolunk hogy valamiért a Skype előtérbe szeretne jönni, de közbe rájön a teló hogy játszok így csak a képernyő kikapcsolásáig jut el, aztán visszakapcsol. csak azt nem tudjuk ezt miért csinálja.Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
6.0.1 alatt merre keressem azt a menüpontot ahol meg tudom nézni, a futó alkalmazások listáját? Illetve hol tudom tiltani/törölni azon az alkalmazásokat ami nem kellenek. -
-Valinas-
senior tag
Nos, nem bírtam ellenállni, felraktam én is az új bétát... Igazából eddig marha jó, az energiatakarékos feature-ok nagyon hasznosak, blue light filter pirospont, minden zökkenőmentesen működik (a facebook is már). A kamerát majd tesztelgetem, eddig nem tűnik rosszabbnak. Az AOD kvázi dubletap to wake funkciója már nagyon hiányzott. FullHD-n használom, alig látszik a különbség... Kíváncsi vagyok SOT-ban mennyit dob.
Imádom. Csináljátok. Rakjátok fel ti is!
-
Yager01
senior tag
Üdv. Létezik valamilyen billentyű kombináció amivel le lehet ellenőrizni, hogy függő vagy független a készülék ill. ellenőrizni a knox-ot? Nincs másik szolgáltatós SIM csak egy resetelt kélszülék ami nincs netre sem kapcsolva. Bill, kombináció, vagy bármi más.
-
terra052
őstag
Köszi mindenkinek a Horizon Go / Chromecast segítséget 😀 Bár nem értem miért nem engedik a stream-et tükrözni, de így a kütyü sem érdekes. Nincs is megoldás erre?
werkmania.hu
-
badxgirl
aktív tag
válasz Geri1985 #13910 üzenetére
nekem az xda-ról vadászott beta van fent, a kamerának semmi baja. komolyan. láttam valaki mutatta itt az eltérést ott hatalmas volt a különbség. nálam semmi de semmi. a 7es bétával is ugyanolyan élesek, élénkek a fotók mint eddig. persze a fotós készségem nulla, annyiban kimerül hogy tök automata módban lövöm a képeket vaktában De azért ha fakóbb lenne főleg annyival amit itt mutattatok, észrevenném.
-
DrJános
aktív tag
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni. Akadt egy kis probléma s7 telómon.
Ha játszok és közben skype-n beszélgetek akkor időnként kikapcsol a kijelző (elég sűrűn) majd 1-2 másodperc múlva újra folytatódik a játék.
Ez nagyon zavaró. De nem tudom mi okozza.
Barátaim más típusú telója ugyanez a játék és Skype páros nem produkál hibát.Játék: Summoners war (bár másban is csinálja)
A telón a legújabb frissítés van (független) és a Skype is a legújabb.
Gép és régi mobilok profilban. jelenlegi mobilom : Samsung Galaxy S10
-
Shoo
senior tag
válasz viewdetails #13955 üzenetére
Sajnos nem oldotta meg. Bementem a play-be, ott fiók, fizetési módok, további beállítások, akkor a fizetési központba kerültem és ott a beállításokban átírtam a címet meg átállítottam az országot...és semmi se változott
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
LilProphet90
senior tag
válasz Sabika #13944 üzenetére
Chromecast jó lehet ha nincs okostv-d, vagy nincs gép tv-re kötve. Sok alkalmazás támogatja, és bármilyen webes videót kilehet rakni. Szerintem még egy első generációs is megteszi. Egyébként én is holnap váltok G2-ről.
Hülye kérdés, de témázással a wifi ikont meglehet változtatni? Valahogy sosem tetszett ez az aszimmetrikus ikon.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Shoo
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nemrégiben használtan és függetlenül vettem egy S7-et. Írországban lakom és egyes Írországban használatos programot nem talál meg a play, ha pedig böngészőn keresztül próbálom akkor kiirja hogy nem támogatott program az országodban. De pl. a Hill cilmb 2-nél is ezt irja ki...
Sokat törtem a fejem és arra jutottam, hogy a rendszerrel lehet valami probléma. Rákerestem és az ír 3(Three) szolgáltató rendszere van fent.
Azt tervezem, hogy ezt lecserélem...
Melyik romot ajánlanátok? Egy magyar függetlent, egy ír függetlent vagy egy ír vodafone-ost(ennél a szolgáltatónál vagyok). Melyik oldalról szedjem le? Ez esetben is az összefoglalóban leírtak alapján járjak el az Odin programmal vagy van más módszer is?Előre is köszönöm a segítséget!
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
-
Fifi
őstag
válasz goodboy007 #13891 üzenetére
Szia!
Én is rendeltem egyet még péntek reggel eMag-ról. A nagy sietségben csak a bankkártyás fizetés után konstatáltam, hogy a Vip Phone a forgalmazó és a 24 hónap garancia az csak bolti/forgalmazói.
Így nem tűnt már olyan jó vételnek, így gyorsan töröltem a rendelést és már vissza is kaptam Tőlük a pénzt.
Ezt a gyorsaságot nem is mertem remélni, le a kalappal az eMag előtt.Telekomnál nem akartam 2év hűséget, így ott is kihagytam a Black Friday-t.
Egyelőre ott tartok, hogy az itt ajánlott FirstPhone lesz a befutó, ha karácsonyig máshol nem lesz kedvezőbb.
Bye, Fifi
-
afeherlo
újonc
-
Damage401
senior tag
Sziasztok.
Annyira írjátok hogy gyatra a kamera Android 7.0 alatt. Aki igy használja es van olyan képe amit megosztana. Az tegyen martbe ide pár darabot. Mert én meg a 6.0 vagyok. Legyen összehasonlítási alapom
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Sabika
tag
Sziasztok,
Hétfőn elméletileg átveszem a S7-emet LG G2-ről váltok és lenne pár kérdésem a S7-el kapcsolatban:
1, Gondolom az üzemidő nem lesz olyan jó mint a G2-n vagy jobb?
2, Hogyan tudom a Samsungot rákötni TV-re pl az LG-nél van Slimport. S7-nél mivel kell elég egy HDMI vagy hogyan kell?
3, Valaki használ chromecastot? Megéri megvenni?
4, Vettem egy nillkin üvegfóliát és szilikon tokot valaki használ ilyet?
5, Ha a Samsung gombjára rakok fóliát attól még működik az új lenyomat olvasás?
6, Milyen vezetéknélküli töltőt érdemes venni? Vehetek kínai 2000 ft-os töltőt vagy csak hivatalos samsung a jó?Válaszokat köszönöm.
Sabján László
-
Bandi8407
tag
Üdv! A kérdés leginkább azokhoz szól akik gyakran fotóznak és a RAW módot is használják! Pár kép után nálatok is kikapcsol a RAW-ban való mentés? 6.0.1 romot használok, elég zavaró hogy mindig figyelni kell rá hogy be legyen kapcsolva!
-
terra052
őstag
Tud valaki ajánlott Miracast alternatívát olcsóbban, ami működik jól?
Horizon Go-t nézném néha tv-n.werkmania.hu
-
600700
senior tag
válasz viewdetails #13933 üzenetére
Egyetertek.En is ezert nem hasznalom.
Pl 0.2% elfogadhato lenne.SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
Deck
titán
válasz viewdetails #13933 üzenetére
Én napi 1xer töltöm legalább a telefont ígyis úgyis. Ha nem megy az aod akkor mrg lehet semmit sem csak hs mutatja 1 órán keresztül.
PS5
-
bajzal
őstag
Az Always On Display kis fényerőre állítva, csak egy egyszerű óra, semmi csicsa stb.. így mennyit eszik kb. egy óra alatt?
-
fornettisuti
veterán
válasz nyesix #13926 üzenetére
Light manager?
Gyorsabb voltal, akkor ez sem nyert.Ez megvan?:
For Samsung devices:
- Device's screen needs to be turned off in order for the notification LED to work
- You need to go to Setting > Display > LED indicator and enable "Notifications" in order for this application to work[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
nyesix
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni az értesítő LED-del kapcsolatban? Most be van kapcsolva, az always on display pedig ki (Light manager app fent van de nem működik .. lásd itt )
És azt csinálja a teló, ha töltőre dugom, hogy egy kis ideig világít pirosan a LED, majd elalszik, felvillan a két fizikai gomb a képernyő alatt, majd miután azok is elaludtak, egy nagyon halvány töltődő akksi ikon vándorol a kijelzőn.Azt szeretném, hogy piros legyen, amikor tölt, és zöld amikor feltöltött. És hogy külön-külön színeket tudjak definiálni a whatsapp/messenger/viber, gamail/sms/ nem fogadott hívások / naptár bejegyzések éteresítésekhez. Lehetőleg ingyenes app formájában...
Van erre mód?
-
600700
senior tag
A qm31 es a gyari Samsung folia is teljesen fed es nem valik fel.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz Tesztelo.hu #13921 üzenetére
2 darab van egy csomagban ezért rendeltem rögtön két csomaggal
Lehet próbálgatni 2 ezer forintos fóliákat is, de megvétel után ment a szemétbe felrakás nélkül, mert nem fedett rendesen...[ Szerkesztve ]
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
600700
senior tag
válasz Tesztelo.hu #13921 üzenetére
Gyari samsung ses store bol(4eFt/2db) vagy qm31 Alirol (par szaz ft)
A spigen folia nagyon konnyen karcolodik es arban sem a legbaratibb.[ Szerkesztve ]
-
vatafakk
aktív tag
válasz fornettisuti #13917 üzenetére
Igazából bármi jó csak passzoljon a kijelzőre és gyorsan beszerezhető legyen.
-
fornettisuti
veterán
válasz vatafakk #13916 üzenetére
Nillkinek jok szoktak lenni, tapasztalatom alapjan. Marmint ha uvegfoliarol beszelunk.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
anadroid
senior tag
válasz #67656192 #13906 üzenetére
Hogy az S7-en van-e, azt nem tudom, de az s7 edge-en van. Rendesen, buborékmentesen fekszik. Vékony, puha, tehát sérülékeny, de ha nem körömmel kapirgálod, akkor jó. Egy lehúzást segítő fül is van rajta, ami kilóg a felületről, tehát nem végleges használatra szánták. Csak a sík részt fedi, de pár napig használható, ha időbe telik a végleges beszerzése. Én S-view tokot vettem rá azonnal, a fólia éppen hiánycikk volt, de 3 napig el voltam vele.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Geri1985
tag
Sziasztok! Tegnap jott ki egy kb. 300 megas frissites betara. Sok mindenen javitottak, ami eddig jo volt az nekem az is maradt viszont nagy banatomra a fenykepek minosege meg mindig rossz. Szeretek ezzel a geppel fotozni mert nagyon jo kepeket keszit (ett). Viszont most a kepek tul vilagosak, pl naplente idejen a felhok szineit total nem adja vissza. Vilagos, fako aminek egyebkent rozsaszinnek vagy langvorosnek kellene lennie.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Felhasználom #13907 üzenetére
Millió téma éa launcher van.
-
Felhasználom
tag
Sziasztok!
A kérdésem az volna, hogy a rendszer mennyire témázható? Nekem kicsit "durva" a Samu felülete. Lehet belőle a stock droidhoz hasonlót csinálni?
Köszönöm! -
vatafakk
aktív tag
sziasztok, csatlakozom a tulajok táborába.
Gyárilag van fólia az S7-eseken? Legutóbb S4-et vettem telekomnál, azon volt még a kereten is fólia.
Ha nincs, akkor én is rendelek valami jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik