- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
válasz
trobi28 #32643 üzenetére
Alapból szerintem nem.
"Screen does not turn on for notifications. Just the LED light. Probably because they (Samsung) feel it saves more battery.Some apps have their own control for turning on screens on notification. Or you can download LightFlow so you can control which apps light up the screen and which not to."
-
Burt1793
veterán
válasz
trobi28 #13561 üzenetére
Nekem pár napja lefagyott az s7, sok mindent csináltam vele egyszerre, akkor csinálta először. Hangerő le + bekapcsoló gombbal (hosszan kell nyomni mindkettőt) ki lehet kapcsolni ilyenkor is. Simán bekapcsológombra nem kapcsolt ki. A főképernyőt mutatta, egy ideig szólt a fülesben a böngészőből lejátszott soundcloud hang, aztán abbamaradt, ekkor fogyott el a türelmem és csináltam a fenti kikapcsolási módszert, működött.
(#13572) Project: A: Minden második ember ezeket kérdezi itt a topikban. A tesztekben minden le van írva. Pontosan annyi a különbség, amit a tesztekből leszűrtél: kijelzőméret, edge kialakítás (ehhez tartozik pár funkció, nem egetrengető a dolog), aksiméret. Aksiban 15-20%.kal többet tud az edge. A sima és az edge szoftvere ugyanaz (az edge funkciók nincsenek a simában, de ha egy edge-es androidot felraksz, akkor a sima s7-esen is lesz edge sáv, csak nem a lehajlott részen, tehát semmi értelme rárakni, ilyet nem csinál, csak pár ember). Én ennyiért nem felárként tekintenék arra a 20 ezer forintra. Ha látod már most, hogy nincs szükséged az edge-re, akkor feleslegesen kérdezel. Én is sokáig mérlegeltem a dolgot nyáron, a végén egy szürke edge helyett a fekete flat s7 mellett döntöttem. Frissítés 2 évig lesz (főverziókat tekintve, utána max biztonsági frissítés) biztosan, ahogy ez lenni szokott.
-
Burt1793
veterán
-
törölt tag
válasz
trobi28 #13541 üzenetére
Én ma úgy vettem észre, hogy lottót akartam venni sim szolgáltatáson keresztül. És lefagyott az egész katyvasz. Megcsörgettem a másik telefonom, és természetesen hívás vége felirattal kiállt a hívásból az első tárcsahang előtt.
Ez az utolsó frissítés óta egyre bajosabb nálam.
Már azon gondolkoztam, hogy beállítom a napi rebootot a telefonon hátha mérséklődik a dolog. Eddig a heti rebootot tartottam, de ki ķellene próbálni hátha alapon. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest