- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
Damage401 #28720 üzenetére
Amit kiadtál érte azt sosem kapod vissza,jó esetben az S8-t ha megszorulsz talán megkapod a 165000Ft -t érte és így az S7 telód el is párolgót,inkább onnantól lehet mondani,hogy a tengerbe ejtetted!
Tudásban jobb az S8/8+ de nincs akkora ugrás mintha az Alpha telóról vagy az S5-ról esetleg az S6-ról váltottál volna . -
-
badxgirl
aktív tag
válasz
Damage401 #14542 üzenetére
Hát azért ne túlozzunk nem annyira új az. Nem azt mondom van sok pici apróság, és egy-két nagyobb változás is. De azért erősen a 6-os rendszeren lévő touchwizre hajaz. Szóval azért meglátod, és továbbra sincs az a "hű rá sem ismerek a telefonomra" érzés....Szerintem legalábbis. Én szeretem amúgy a touchwizt, az ilyen olyan launchereket meg ki nem állhatom, így én mondjuk örülnék egy nagyobb változásnak, ami mondjuk olyan, mintha egyik gyártó után a másik gyártó telefonját fogná kézbe az ember. Bár gyanítom ilyen jellegű változások nem lesznek mostanában.
-
air
nagyúr
válasz
Damage401 #12912 üzenetére
"kisebb felbontáson kevesebb munka van a procinak."
Szerintem ez nettó hülyeség.
Amit ki kell számolni, azt felbontástól függetlenül ki kell. A kijelzőt a GPU vezérli, és mint mondtam a felbontás csökkentése mindössze annyi, hogy nem egyenként kell a pixeleleket vezérelni. -
air
nagyúr
válasz
Damage401 #12908 üzenetére
A felbontás csökkentése miért energiatakarékos megoldás?
Nemhogy éppen növeli a fogyasztást, mert mindent újra kell számolni a nem natív felbontáshoz?
A kijelző fogyasztását biztosan nem csökkenti, mert minden pixel ugyan úgy dolgozik, legfeljebb nem egyesével hanem kettesével hordozzák ugyanazt a szín információt. -
d@minator
addikt
válasz
Damage401 #9502 üzenetére
Most kipróbáltam az előlapit ott nincs gond. Nekem a hátlapi a problémás. Kb. olyan mintha a keskeny arc rajta lenne.
(#9503) Burt1793,(#9505) Jerusalem: A tárgyakról készült képek is érdekesek bár ez lehet így normális 16:9-nél. Viszont személyekről 4:3 készült. És nem jók...
Ez 3 ugyanolyan laptop (az egyik ujjlenyomat olvasó nélkül). -
válasz
Damage401 #5601 üzenetére
Az a baj hogy itt a lassítás kicsit máshogy működik mint mondjuk egy iphone esetében.Itt maga a felvétel fix fps számmal megy 720p felbontáson,aztán magán a felvett videón tudod állítani a lassítás mértékét 1/8-1/4-1/2 fokozatokban.
A felvett videóban alul ahol mutatja hogy hol tart a videó és hogy hol van a lassítás,ott a lassításra kijelölt részre bökj rá,felette megjelenenik egy kis ablakban a lassítás mértéke.Arra rábökve ugrik fel az ablak ahol kitudod választani. -
air
nagyúr
válasz
Damage401 #4418 üzenetére
Gondolom a Telenornak jobb a 3G-s lefedettsége, mint a Telekomnak.
Gyanítom sokkal kevesebb olyan hely van a Telenor hálózatában, ahol csak 2G és 4G van.(Mindkettőtöknek: az "el tudnak/tudtak érni"-t 3 külön szóba írjuk!)
(#4421) Littlecar
Mire kaptál visszatérítést és miért? -
-
törölt tag
válasz
Damage401 #4031 üzenetére
Hú, köszönöm a segítséget!
Eszerint ismert probléma, és bocsánat, ha ezredjére kérdeztem meg, csak most tényleg nem fért bele, hogy böngésszem a topicot. Azt hittem, hogy a Home gomb gagyi mechanikája lesz a legnagyobb bajom a készülékkel, de ezért egy kiváltképp nagy sün jár a Samsungnak!
-
MPite
tag
válasz
Damage401 #2950 üzenetére
Az enyémnek melegedési problémái voltak, de ez az itteni fórumban, meg külföldi fórumokon is kb csak nálam jelentkezett, a szervízben nem találtak hibát. Már tokban tartom, így annyira nem is érezném, ha melegedne, de szerintem el is múlt ez a betegsége, mert az akksi is nagyon acélos lett azóta, 4-5 óra kijelzőidő megvan általában. Hogy mi okozta a melegedést, az rejtély, kétszer volt hard reset, tehát nem egy beakadt program.
Amúgy összességében nagyon jó telefon, Nexus 5-ről váltottam, a szoftver így kicsit szokatlan volt, de egy hónap alatt azért már ott tartok, hogy a tiszta android lenne a fura
Villámgyors, jó a kamera, mindent meg lehet vele csinálni, amit egy okostelefonnal 2016-ban el lehet képzelni.
Csak vigyázz, nagyon csúszik...
-
pcsabat
őstag
válasz
Damage401 #2950 üzenetére
számomra a legjobb okostelefon amit valaha használtam - kb. ez az 5. készülékem amit huzamosabb ideig használok -. Kiváló kamera, jó üzemidő, gyorsaság jellemzi. Nálam semmilyen hiba nem jelentkezett a fórumban tárgyaltakból, de még egy újraindulás sem. Összességében cirka másfél hónap használat után eddig számomra nagyon meggyőző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest