Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPite
tag
Amatőr kérdés: most nekem 0 perc, vagy 1 ó 3 p a doze idő?
Amúgy ma először sikerült átlépnem a 4 órás SOT-t, lassan 4,5 és most dugom töltőre. Ráadásul nagyrészt játékra használtam ma. Az a furcsa, hogy munkaidőben messze nincs ennyire használva, csak pihen az asztalon, estére mégis mindig 10-20%-nál van mint most.
-
viewdetails
addikt
Nem tudom milyen az XEU, én NEE-t próbáltam két ízben TMH helyett, de hiába van csontra debloatwerelve az NEE, a GSAM szerint iszonyat magas volt a rádió rész fogyasztása. CSC-ket szétszedve látszik, hogy TMH tele van hálózati optimalizálásokkal, végül az ment vissza.
Greenify, PDP-t nem használtam egyik esetben sem. Meg amúgy se
[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
SÖ
addikt
-
SÖ
addikt
válasz peterson1190 #13379 üzenetére
Én meg pont azt olvastam hogy Nugattal kicsit többet eszik a több funkció miatt.
-
TheHawk
újonc
válasz stemplar07 #13394 üzenetére
Elnézni még csak csak (bár elég bénán néz ki) de akadályoz a használatban. A gyári fóliával nincs tapasztalatod? Gondolom az azért csak szélesebb.
-
TheHawk
újonc
Sziasztok! A héten én is beléptem az S7 tulajok körébe. Két évig egy Galaxy Alphát nyúztam azonban úgy gondoltam itt az ideje váltani (ha a Samu nem tojta volna le ezt a telót mint ahogy tette akkor nem váltottam volna). Tokot már vettem rá, az nagyon zsír viszont a kijelzővédő fóliával én is gondba vagyok. Most egy XProtector üvegfólia van rajta de ettől kb 4,5 colosra szűkül a kijelzőméret. Nagyon zavaró hogy a két szélén van egy csomó hely. Elfektetve nem tudom rendesen lehúzni az értesítési sávot mert "megakad" a kezem az üveg szélébe. Esztétikailag is rettenetesen lerontja. A Galaxy Alphán ugyan csak egy sima 1500Ft-os fólia volt (hozzáteszem tökéletesen tette a dolgát 2 év alatt egy karc nem lett rajta, leejteni meg nem ejtettem le soha (legalábbis betonra nem)) de az szinte észrevétlen volt a kijelzőn. Láttam pár hozzászólással feljebb azt a gyári fóliát, szerintetek az megoldás lehet a "problémámra"? Azt sem szeretném ha lekerekített szél miatt hamar feljönne.
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Tempered glassból mit ajánlanátok, ami nem levegősödik a két szélén? Vagy vegyek full covert?
Aki ilyet használ, mik a tapasztalatok, mennyire látszik, mennyire zavaró? Illetve olvastam olyat, hogy vkinek emellett nagyon csökkent a kijelző érzékenysége érintésre... Másnak ilyen probléma?
-
törölt tag
válasz Oppenheimer #13386 üzenetére
Az új független rom
Edge-re is kijött,de még csak az XEH-ra.[ Szerkesztve ]
-
600700
senior tag
válasz stemplar07 #13381 üzenetére
Firstphone nal 2 ev garanciaval 179.9eFt.
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
samu74
addikt
válasz Oppenheimer #13386 üzenetére
Az alapsáv verziója.Vagyis a vége.
Nálam így néz ki: G930FXXU1BPHJbajzal a KNOX számláló 0x0 legyen,meg a kijelző értesítősáv részén nézd meg hogy be van-e égve.Akitől veszed az lépjen ki/távolítsa el a google fiókjából...
[ Szerkesztve ]
-----------
-
peterson1190
tag
válasz student #13384 üzenetére
Fejlesztünk egy alkalmazást a cégünknél, ami bluetooth alapon navigál az épületek belterében (múzeumok, korházak pl.)
Push üzeneteket is tud küldeni a cucc és a honorral bármit heggesztettem nem fogadta az üzeneteket, így kénytelen voltam megválni tőle.Alcatel ?>3310>Cxt55>ZTEBlade 3>Xperia X8>Lenovo S650>LG G2>Lenovo vibe X2>Honor 6>Sony Z2>Huawei Mate 7>OnePlus One>Galaxy S6 edge>Honor 8>Galaxy S7>Galaxy S8>Mi Mix 2S>Pixel 4XL>iphone8>Iphone11>Mi10>Note20 Ultra>Zenphone 9>S24
-
student
őstag
válasz peterson1190 #13379 üzenetére
mi baj volt a honorral
-
viera
őstag
válasz viewdetails #13377 üzenetére
Én is megkaptam a frissítést S7 Edge-re,BPJG lett a vége.Telekom-os a teló,de a független XEH rom van rajta.
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
válasz stemplar07 #13381 üzenetére
A 209k-s ár akciós, a hivatalos meg mindig 229k volt. Mi ezzel a probléma?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
stemplar07
őstag
Edigital .. BFriday előtti héten 209.990.. most Péntek előtt 229.990 , ez a ,,...Hungarian folk tradition,,
(és majd a BFidayon vissza 209.990 )
-
peterson1190
tag
Sziasztok,
2 napja én is, eme remek telefon tulaja lettem (használt-Vodás).
Első észrevételem Honor 8 után az, hogy az üzemideje kicsit kevesebb.
Jelenleg N béta van rajta, azzal javult a dolog elég szépen.
Egyelőre elégedett vagyok vele maximálisanAlcatel ?>3310>Cxt55>ZTEBlade 3>Xperia X8>Lenovo S650>LG G2>Lenovo vibe X2>Honor 6>Sony Z2>Huawei Mate 7>OnePlus One>Galaxy S6 edge>Honor 8>Galaxy S7>Galaxy S8>Mi Mix 2S>Pixel 4XL>iphone8>Iphone11>Mi10>Note20 Ultra>Zenphone 9>S24
-
Deck
titán
válasz viewdetails #13377 üzenetére
Még nem. De érdemesebb XEU-t használni. Az már elsején megkapta. Az kapja meg a leggyorsabban a frissítéseket.
PS5
-
viewdetails
addikt
XEO-ra (Lengyel) jött ma ki BPJG, szerintem XEH is megkapta...?
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
-
a347
aktív tag
-
UfoZoli
aktív tag
válasz stemplar07 #13364 üzenetére
Pedig van:
[link]HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
S7 Edge-hez van gyári fólia, akkor gondolom S7-hez is van.
Egyébként tapasztalatom szerint az Ultimate Shield nagyon jó fólia. Bár én OnePlus 3-hoz használtam, de ott is görbül egy kicsit a kijelző széle.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bajzal
őstag
Kár. Használtan szeretnék venni egy S7-et. 140 körül van, 1-2 becsúszik 140 alá is gyári garival függetlenül.
Mire kell figyelnem? Vannak típushibái a telefonnak? Mit kell jól megnézni? -
stemplar07
őstag
válasz bajzal #13362 üzenetére
Tudomásom szerint gyári fólia nincs.. pont az említett gorilla 4, amiben a samsung bízik .. az után gyártó cégek pedig ,a szélein hajlított kijelző miatt szűkebbre veszik ,mert ahogy azt már írtam is, nem tud megtapadni másképp ..hidd el próbáltam szélesebbet feltenni, lejött ..
-
kellcucc
aktív tag
válasz #67656192 #13358 üzenetére
Igen, szerencsére pozitív lett a végeredmény. Jó a blackfriday, tavaly áprilisban is volt a 220volt-nál valami ilyesmi leakciózás, akkor vettem fényképezőgépet. De ha már ennyire elhúzódott az S7 ügy(em), inkább várok még egy keveset az S8-ra. Miután megjelen biztos olcsóbb lesz az S7, mint most blackfriday-el (tekintve hogy T-nél 153-ről felugrott 180-ra a telefon)
-
bajzal
őstag
válasz stemplar07 #13361 üzenetére
és a gyári fólia sem ér ki a széléig?
-
stemplar07
őstag
válasz espi38 #13359 üzenetére
Ha visszaolvasol, látod, sajnos nem lehet ,,faltól-falig,, fóliát tenni rá ,mert görbül a széle ( és feljönne hamar), a nillkin is (ami viszonylag jó minőség) a kijelző szélétől befelé kb 2 mm)
Sajnos a samu nem gondolt a védelemre , szerintük a Gorilla 4 elég, szerintem meg nem,,...elég egy cipzáros kabátzseb ,stb és már karcolódik is ..
[link]Tok: ebayon millió, de itthon is, filpes led stb. a legolcsóbb de minőségi , mágneses kijelző feloldású a Nillkin , 2 ropi körül . Ebay
[link][ Szerkesztve ]
-
msgt.fubar
senior tag
7.0-n ki talalkozott azzal a jelenseggel, hogy hallani az ertesites hangjat (legyen az Gmail, Messenger vagy SMS), de nem jelenik meg a kepernyon semmi uj ertesites (sem a zarokepernyon, sem az ertesitesi savban)?
Tegnap tobbszor elofordult, aztan egy ujrainditas es cache urites ugy tunik megoldotta *kop-kop*
gottagofast
-
espi38
őstag
Sziasztok!
tegnap beléptem z S7 tulajok körébe
A telohóz vásároltam egy fóliát is de nagyon kicsi,létezik hozzá olyan fólia ami szinte teljesen lefedi a kijelzőt?
Esetleg valakinek egy jó tokja hozzá? -
SpaceKombajn
aktív tag
A múltkor kérdeztem az ezüst duos S7-ről, ami volt 1-2 boltban és kiderült, hogy nem Europába szánt modell, így nem hivatalos, és nem jár hozzá 2 éves gyári garancia.
Most megjelent a sima ezüst S7, ez kevesebb boltban van, de mindenhol csak a bolti 1 év gari, ebből létezik gyári garis, ezt hozta a samsung hivatalosan is ide vagy ezek ugyanolyan behozottak mint a duos volt?spacetime
-
Burt1793
veterán
válasz joefasalasso #13349 üzenetére
Működik rendben, erőssége állítható, sőt a ritmusa is.
-
joefasalasso
aktív tag
Mennyire vagytok megelégedve a rezgőmotor erősségével? A HTC 10 = 0, az iPhone 7 = 10. Van valakinek tapasztalata? Köszi
-
-
leslien
nagyúr
válasz gyandras10 #13343 üzenetére
szerinted itt a saját topikban milyen választ kapsz? ....egyébként nyugodtan veheted ...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
gyandras10
csendes tag
Helyho. Vennék egy telót a közeljövőben. S7 en vaccillálok. Most s5öm van. Nekem nagyon tetszik.
S7 ben van valakinek rossz tapasztalata? -
kellcucc
aktív tag
1 hónappal ezelőtti sztori, valószínű emlékeztek még rá. 1 hónapig vártam, hogy tudjak rendelni a T-nél egy fekete S7-et, mire végre megrendeltem és átvettem (10.12-én) egy összegben, személyesen. Ugye kibontotta előttem a kis értékesítő hölgyike, én nem vettem ki, nem lestem meg. Hazavittem, ez várt. Még pár napig pihent a szobámban visszacsomagolva, utána utaztam vidékre, így 19-én amikor itthon voltam, egyből visszavittem. Az Allee-s átvevő srác nézegette, kapargatta a sebhelyet, majd átvette. Azt mondta 30 napig ülhetnek rajta, de múlt héten olvasgattam, hogy nekik is 14 napjuk van dönteni. Közben a szerződésen az is rajta van, hogy amennyiben sérült úgy azt megtéríttetik a vevővel. Hétfőn felhívtam a 1412-t hogy mondjanak már valamit, hol tart a dolog, nem tudtak semmi konkrétat. Végül ma elutalták a pénzt (valami kötbérről is beszélt az illető, mert hogy akcióban volt a telefon, na mondom már csak az kéne, hogy vonjanak azért is le, meg ugye a hibáért). a teljes összeg megérkezett. Gondolom látta a döntéshozó emberke, hogy még a hátsó fólia sincs leszedve róla (az elsőt visszatettem úgy ahogy, kicsit gyűrötten). Ellenben most van egy QM31-es kijelzőfóliám, egy armor tokom, egy leather tokom és útban van a kameravédő üveg is, amikkel nem tudok mit csinálni. Már lassan kijön az S8, így szerintem felrakom ezeket a kiegészítőket és megvárom az S8-at, ha nem fog tetszeni élőben, akkor meg veszek egy másik S7-et (most 180, 1 hónapja 153-ért vettem a T-nél) nyomott áron, mert akkor már gyanítom a trónbitorló miatt elég szépen fog esni az ára - de inkább S8.
Elnézéseteket kérem, ha túl hosszú lett, de inkább leírtam újra a részleteket, hogy ne kelljen visszakeresni. Továbbra is olvasgatom ezt a topikot, elég sok hasznos dolgot tudok meg az új okostelefonokról.[ Szerkesztve ]
-
Manka76
senior tag
7.0-ról visszatérni 6.0.1-re simán ODIN-al lehet?
LG 55OLEDB7V, Onkyo TX-NR809, Wharfedale Modus Seven, JBL SCS178, Apple iPhone 15 Pro Max, Samsung Tab S7+. A gyógyulásomat felgyorsította a leépülésem.
-
mono7806
tag
Sziasztok!
Pár hónapja használom az S7-est,akadt pár kérdésem,ha tudnátok válaszolni,nagyon megköszönném
1) Az ébresztő kb 10...15 alkalmanként egyszer nem csörög,csak rezeg. Szerencsére eddig még erre is mindig felébredtem,de azért... na - tapasztaltatok ti ilyet?
2) Hogy lehet letiltani egy hívószámról a bejövő hívást? S4-esem volt korábban,azon a névjegyzékben lehetett ilyet állítani,hogy "szám tiltása",vagy ilyesmi. És ha arról a számról hívtak,akkor foglalt jelzést adott. Az S7-ben ilyen nincs?
3) Ez nem kifejezetten S7-es kérdés: tudomásotok szerint van arra mód - esetleg külső programmal - hogy a telefonon levő,általam definiálható alkalmazások indítása csak jelszó/ujjlenyomat/minta megadása után legyen lehetséges?
Előre is köszi!
-
TOZ
addikt
Vajon nekem miért nem kapcsol be ez a rohadt doze mod egy percre se?!
Szíjjelvet az ideg.
-
-
600700
senior tag
válasz #67656192 #13321 üzenetére
Hát azért néznének otthon nagyot ha egy ilyennel beállitanál 😅😅
Nem ez nem műköröm, ez gél lakk zselés erősítéssel, saját köröm.A műkörömnél azt hiszem a tip-et felragasztjak és azt festik lakkozzak akinek kis körme van ugy lesz " hosszabb.SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
petrson
senior tag
Van egy Samsung EVO+ 64Gb kártyám, 720p-s sorozatot néztem rajta, néha picit akadozik a lejátszás. Ez a kártya olvasási sebessége miatt van?
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
samu74
addikt
válasz viewdetails #13304 üzenetére
Ja.
Gondolkodom rajta ,hogy szervizbe adom ezzel meg a beégés miatt. Littlecar-nak is cseréltek főpanelt, hátha modemhiba.-----------
-
törölt tag
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #13298 üzenetére
DBrandot sikerült hibátlanul rárakni?
Én egy narancssárgát rendeltem, nyáron (ha hamarabb lejön ez a fekete, akkor a mostanin, ha később, akkor majd 2018 nyarán) jó lesz. 😃Miért volt ez amúgy karcos? Láttam az edge topikban valaki felrakott egy képet a szarrá karcolt hátlapjáról, nem tudom, hogy lehet olyan csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik