Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inflator
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre.
Telefonom megállt. De annyira hogy AOD-n a dátum időt mutatja de nem reagál semmi gombra sem.
Főkapcsoló hosszan, főkapcsoló+Home+hangerő...semmi.
Töltőre dugva sem jelzi, hogy töltene.Mit lehet tenni?
Előre is köszi
-
Burt1793
veterán
Ismerem azt a programot, próbáltam is, maradtam a gombnál.
Én használom az ujjlenyomatolvasót, számomra hasznos, kód nélkül a zsebemben feloldódik, így pedig nem és mégis csak biztonságosabb. Eddigi telefonjaimnál nem volt kód, ez majdnem olyan gyorsan feloldódik, mintha nem lenne kód beállítva, csak megszokás kérdése, jól kell odarakni az ujjat.
(#15294) fornettisuti: Anysoftkeyboardot használok, negyedik sorban ott vannak az ékezetes betűk, így nem több idő normálisan írni, nekem megy is.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz fornettisuti #15294 üzenetére
Semmivel sem tart tovább ékezetet írni. De éljen az igénytelenség..
PS5
-
-
amol
addikt
válasz Burt1793 #15289 üzenetére
Az enyém egész nap az asztalon szóval nem gond a nagy kijelző. Persze, ki fog bírni egy napot az S7 és van egy qi töltőm rajta lehet éjjel csak az ember könnyen hozzászokik a jó dolgokhoz. A redmivel el merek indulni otthonról 15%-kal is
Nekem előtte S3 volt hosszú évekig, teljesen egyértelmű volt a gomb de azon szinte néma és jó a nyomáspontja is. Értem én hogy most az ujjlenyomat-olvasó a divat és amiatt ilyen de az számomra felesleges. Nem is használom mert 3rd party appal zárom a kijelzőt. Egyébként van egy Easy Home nevű program amivel érintőgombként használható de az ébresztéshez meg kell nyomni.dekrer: Egyetertek, nyelvunkben ekezetek is talalhatok.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
fornettisuti
veterán
gyonyoru volt az elso mondat, 👍 meg is konnyeztem, bar sokat nem ertettem belole az omlesztes miatt.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Ákkk
addikt
válasz Tünci86 #15283 üzenetére
Van egy kolléganőm nemrég le.....ta az 5 millás mac prot mert az internet nem nyitotta meg a (404 probléma)fodrász oldalát 64 gb ram 2 videókártya 6 mag és csak flash meghajtó a sebessége mindent ver az eddig használt technikáinktól persze van hogy imax videó renderelés esetében lehetne gyorsabb is de nekem no problémám vele.
Mint a tulajdonomban lévő s6 és s7 edge telefonok műkődése esetében sem.
Sokan az androidot is ezért szidják mert a technika nem gondolatolvasó de már a küszöbön a mesterséges intelligencia..... akkor mi lessz☺1 milla egy telefonért.
Egyébbként a telefon ára meg már nem az elérhetetlen stádiumban van,fotóra mint eddig minden esetben csak mellékesen és kompromisszumokkal jó de hidd el gyorsabb néha a reakciója a kezednél is és fagyogatás nélkül teszi ezt ☺.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Burt1793
veterán
Én nagyon rá vagyok szokva a fizikai gombra, de nem mondom, tetszene a duplakopp (L930-on volt) vagy az iphone7 "gombja".
Bő fél éve van meg a teló, eddig nem tudtam annyit használni, hogy reggeli 100%-ról indulva lemerüljön. Két napi használat mellett volt párszor olyan, hogy 10% alatt tettem töltőre, ez persze felhasználásfüggő, de ha azt nézed, hogy 18 óra egy napi készenlét, akkor annak a harmadában a kezedben kell lennie a telónak, hogy lemerüljön (ha sokat telefonálsz, akkor meg szinte egész nap), nem mondom, biztos valaki így használja, én ilyenkor PC elé ülök, vagy tablettel szörfözök.
Az edge-et én is csak a kinézete miatt vettem volna meg szürkében, de győzött a józan eszem, ez az S7 elég kompaktnak mondható a csúcskategóriában, egész nap a zsebemben van, jó ez így.XEH: Egy nagy előnye volt a PAN androidnak, hang nélkül fotózott hangos és néma módban egyaránt...
[ Szerkesztve ]
-
amol
addikt
válasz Burt1793 #15282 üzenetére
Lehet hogy majd az lesz de nekem is csak a szemem kívánja.
Egyrészt az Edge 100k lett volna míg ez 0Ft, másrészt valamiért nem tetszik az ívelt kijelző. Törékenyebbnek is gondolom. Legutóbb a sziamiaut 4 nap és 6 óra után tettem töltőre, még ment. Nem nyomkodtam agyon, de használtam. SoT-t nem néztem. Lecseréltem a kernelét így tudja a dt2w-t, nem gondoltam volna hogy nehéz visszaszokni a fizikai gombra. Ami kattog -
Burt1793
veterán
válasz Tünci86 #15283 üzenetére
Oké, de egy S4-es már 3 éves, néha érdemes gyári visszaállítást csinálni, kitakarítani, főleg, ha sok alkalmazást használ az ember. Nekem összejön hetente 1 gb szemét az app-ok jóvoltából, oké, ezek nagyrésze olyan gyorsítótárazott adat, ami még egy hét múlva nem duplázza meg ezt az értéket, de akkor is érdemes néha takarítani. Múltkor 3 giga volt a gyorsítótár nagysága (spotify-tól kezdve, a böngészőn át a facebookig, minden tömi a kicsikét).
-
Burt1793
veterán
Rakd fel a független (XEH) androidot, a telenorosra augusztus óta nem adtak ki frissítést. Bár hozzáteszem, nem érzek semmi változást most, hogy én ráfrissítettem. Igazából azért tettem, hogy megnyugodjon a lelkem, illetve talán javítottak a kamera szoftverének túlélesítésén (ezt még nem volt alkalmam kipróbálni, tegnapelőtt raktam fel az XEH-et).
Egy phabletnek természetesen jobb az üzemideje, a 33%-kal nagyobb aksi miatt. Miért nem edge-et vettél, azzal kb. pariban lett volna. Egyáltalán nem rossz az üzemidő, nekem most 56%-on van, tegnap reggel 6 óta, 3 és negyed óra SoT-mal.Littlecar: Ez az új messenger legalább nem jelez be, ha gépen cseteltem és utána bekapcsolom a netet a telón, illetve ha elolvasom az üzenetet, nem jelzi olvasatlanként az értesítési sávban (plusz nem villog a LED) úgy, mint a 91-esnél...
[ Szerkesztve ]
-
amol
addikt
válasz TommyNagz #15278 üzenetére
Sokan dícsérik a OP3T-t is, volt aki Samsungról váltott és nem bánta meg. Nincs gondom az S7-tel, csak ez a home gomb zavar kicsit. Ha használom semmi baja, ha magára hagyom fél órára akkor utána a bal oldala halkan kattog. De legalább a kijelzője nem inhomogén. Telenortól vettem a jelenlegi akcióban 0Ft-ért, havi 4 ezerrel több miatta a tarifa 2 évig. A frissítések már most látom hogy csúszni fognak. Lehet hogy jobb lett volna megvárnom mit villant a Digi (még elállhatok)
Nem egy kategória, de üzemidőben közel nem hozza azt amit a xiaomi redmi note 3 pedig a kártyám még abban van mert nem volt időm átköltözni.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
A felvett videókban néha hallható pattogásra született végül megoldás? Vagy csak gari / csere?
Dive ever, work never.
-
filkor.tomi
kezdő
Sziasztok!
S7 tulaj lettem! Érdekelne hogy tudtok-e valamilyen jó belebújtatós tokot ajánlani?
Ilyen fóliát teszek majd rá és dbrandet, de szükségem lenne még egy belebújtatós tokra is. -
TommyNagz
senior tag
válasz Tünci86 #15274 üzenetére
Ó nekem is volt S3, S4 és bár szerettem a TouchWiz-t egy borzalmas foshalom volt. Aztán kipróbáltam a párom S6 Edge-ét, és meggyőzött, megvettem egy hónapra rá az S7-et. Nyugodtan vedd meg. Nagyon jó az újabb samsungos Android. Össze se lehet hasonlítani az S4-es rettenettel.
encapsulation dot1q
-
TOZ
addikt
Éveken keresztül csak Nexust használtam (GaNex, N5, N5x, N7 tablet(ek).
Az 5x elhalálozásakor hirtelen egy S7-et vettem.
Annyit mondok, hogy amikor visszajött az 5x alaplap cseréből azt adtam el és az S7-t maradt. És azt hiszem egy jó darabig maradni fog.
Konkrétan semmi bajom nincs vele, de tényleg.
Szerintem vedd nyugodtan. -
Burt1793
veterán
Helló!
Van a családban s5, 2014.10 havi, azóta tökéletesen működik, szóval simán lehet, hogy nálad az s7 is szarakodni fog...
(#15273) ΞlittlecarΞ: Köszi, kipróbálom, navitellel szoktam navigálni, oda tallóztam be a turistautas térképet (bár jól tájékozódom és a teljesítménytúrákon adnak kis térképet) és sportstracker-rel mérem néha, ha eszembe jut (15 óra sportstrackerrel lemerül az s7).
Autóban pedig waze (a városban) vagy IGO.Szerk: Fent is van a program, a LoMaps &... magyar térképet le is töltöttem rá, utána hozzá a szintvonalakat, ahogy felajánlotta. Érdemes a turistautasat is betallózni? Te mivel használod? Menőn néz ki a térkép, a házak alaprajzának körvonala is rajta van.
[ Szerkesztve ]
-
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
Két telefon között vacilálok, az egyik az S7.
Régebben volt nekem illetve a családban S3,S4,S5. Az utóbbi kettő szoftveresen egy csalódás volt, hiába az erős vas állandóan fagyogattak, a teljesen szűz telefon kamera szoftverét ötödjére sikerült elindítani mert állandóan leállt stb.
Mennyire jellemző ez az S7-re? Mennyire stabil?Köszi a válaszokat!
Huawei Mate 20 Pro //Lenovo Legion // Polar M430
-
savoo
addikt
válasz Cynicelectro #15269 üzenetére
Az lenne a gáz ha nem jönnének...
-
TOZ
addikt
válasz Cynicelectro #15269 üzenetére
Teljesen normális, hogy havonta jön frissítés, amióta a Google bevezette a havi security updatet.
Számomra éppen, hogy örömteli, hogy a havi patcheket az S7 is folyamatosan megkapja.
XEH-ra még nem jött, de ahogy nézem a samfirmwaren egyre több országban már kint van. -
Cynicelectro
aktív tag
Újra rendszerfrissítés érkezett. Ha jól emlékszem, egy hónapja volt már egy. A "rendszer-szabilitás" miatt. Lassacskán úgy lessz már toldozva-foldozva a rendszer mint a Windows-nál ahol service-pack nagyobb méretü, mint a rendszertelepítő.
Valakinek van sejtése róla, mit tartalmazhatott? -
törölt tag
De nagy bajok vannak itt kéremszépen
Javitom, hogy mindenki értse, még bordika is:
Snapi- snapdragon
Exy- exynos.Segíteni próbáltam a kérdezőnek, jószándékkal mert láttam, hogy nem kapott választ.
#Bordás! Megelőzhettél volna és....
#Olli: van szövegjavitás (SwiftKey-t használok 2 nyelven) de ezt a két szót még nem írtam le annyiszor, hogy egyből ajánlatot tegyen. ( mint ahogy a kezdő béjemvésnek, pár nap után a b betű lenyomásával már feljön a "bontó" mint javaslat) .
Más:Egy kis akció
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
Valaki el tudná árulni honnan érdemes vásárolni S7-et? Szolgáltatónál horror az ára, GSM boltnál nincs samsung garancia (és ráadásul a legtöbb helyen 1 éve "boltit" vállalnak), aprón hirdetettek esetében meg félek a letiltástól.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
bordi10
senior tag
-
bajzal
őstag
A gyári samsung fólia az teljesen kiér a kijelző széléig. És ha itt ses store-ban megveszem, akkor felrakják nekem?
-
Burt1793
veterán
válasz crane75 #15249 üzenetére
Alapból kezeli, nem látod a fájlokat? A rejtetteket is meg tudja jeleníteni a samsungos is (beállítaiban keresd), de ha szeretnél, le tudsz tölteni a play-ből fájlkezelőket, úgy mint a Total Commandert vagy más explorer-eket (keress rá ezzel a szóval).
[ Szerkesztve ]
-
crane75
senior tag
Sziasztok, hogyan tudok jogosultságot adni a file-kezelőnek, hogy kezelje a külső memóriakártya adatait? Köszi a segítséget
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
törölt tag
válasz Burt1793 #15247 üzenetére
"Ez van, az is durva, hogy egy gombos telefonnal szinte rögtön kezdődik a kicsöngés, itt meg mire levált 4G-ről lemegy a nap. Ugyanez hívásfogadásnál (ok, ez nem s7 specifikus). Jó régen (amikor utoljára írtam róla) volt hálózatváltás gondom, jó ez a telenor"
Ez sajnos igy van. A többsávu kapcsolattartás hátránya. Az előnyeit is ismerjük de az átlag azért pozitív.
Évről évre nagyobbak azok a "vándorló" adatmennyiségek amik annak idején az egygombosok világában még elképzelhetetlenlennek tűntek.
Bizom benne, hogy egyszer a mobilkommunikáció is eljut a tökéletesig.
Gondolom a VoLte elhozza a megoldást.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #15245 üzenetére
Igen, a 90-es nálam is kevesebb százalékkal volt az akkustat-ban, mindegy, haladok a frissítésekkel.
Értem én, hogy folyamatosan keres, de azért az, hogy többszörösét fogyasztja a cella ilyenkor, kicsit aggasztó. Nem tudom, hogy a többi hardver fogyasztása csökkent az évek során ennyire (és a rádió adó-vevő maradt ugyanolyan szar, sokat fogyasztó), régebben nekem ez nem tűnt fel, fogyasztott annyit minden más, hogy ez eltörpüljön, érzékelési határon belül maradjon.
Ez van, az is durva, hogy egy gombos telefonnal szinte rögtön kezdődik a kicsöngés, itt meg mire levált 4G-ről lemegy a nap. Ugyanez hívásfogadásnál (ok, ez nem s7 specifikus). Jó régen (amikor utoljára írtam róla) volt hálózatváltás gondom, jó ez a telenor.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #15234 üzenetére
Kicsit azért többet fut a háttérben ez a messenger, szinte nem is használtam, de ma, eddig 7-8 óra netkapcsolat alatt összeszedett kb. negyed óra kapcsolatot. Másfél óra SoT-vel 85%-on van a teló, egész napos wifi-vel (és itthon, ahol elég gyenge 4G-n van végig), alakul, ennél korábban se volt jobb.
1, 2Úgy tapasztalom, hogy ha egy helyben vagyok gyenge lefedettség mellett, az nem zavarja annyira, mintha mozognék is kocsival közben (tegnap pl azért merült, mert mentem városi, országúti tempóban 100km-t, egész napra elosztva, miközben végig ment a mobilnet).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Használom a keresőt, de lehet hülye vagyok hozzá...
Mintha lett volna a topicban szó pc-s Samsung fw letöltőről, de sehol nem találom. Leírná valaki legalább a progi pontos nevét, hogy jobban rá tudjak keresni? -
Máté337
csendes tag
Sziasztok! Éppen Galaxy S7 vásárlása előtt állnék, viszont egyik nap észrevettem egy barátomén, hogy a játékokat nem úgy viszi, mint mondjuk egy sp820-al szerelt telefon. Vannak FPS droppok. Ez egy kicsit elgondolkodtatott, hogy megérné-e várni ezért 4 hetet a Oneplus-ra, ami amúgy is jóval nagyobb(ez számomra baj). Nagyon tetszik ez a telefon, tényleg szép dolgokat olvastam róla, csak játszani is szeretek magas grafikán, gond nélkül. Olvasgattam, hogy miért lehet ez. Annyit találtam, hogy rossz kialakítás miatt melegedés közben akár 30%-ot eshet a snapdragonnál amúgy is gyengébb teljesítmény. Ettől függetlenül erős ami benne van, de mégse annyira mint kéne. Szóval a kérdésem az lenne, hogy ki mit tapasztalt, illetve ki mit gondol, megérné-e Oneplust vennem az S7 helyett? Előre is köszönöm a válaszokat, véleményeket!
-
amol
addikt
Sziasztok!
A home gomb bal oldala egy kicsit furcsa, mintha két lépésben nyomódna le és érzek egy kattanást anélkül hogy ténylegesen meg lenne nyomva. Csendben hallani is lehet. A jobb oldala nem ilyen, meg egyébként működik rendesen. Gyakori dolog ez? Pár napos készülék de nem akarom hogy hülyének nézzenek miatta.Ha megnyomkodom párszor akkor egy ideig jobb, mintha elengedne valami ragasztó?
[ Szerkesztve ]
-
crane75
senior tag
Sziasztok, nem enged törölni a külső sd kártyán. Mit tudok tenni? Úgy emlékeztem, hogy eddig, korábban ment. Köszi
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
Burt1793
veterán
válasz #67656192 #15228 üzenetére
Csináltam FR-t utána is, meglátjuk. Ma szánalmas az üzemidő, ha nem javul, akkor belakom újra tisztán (régebben is mindig így csináltam, gondoltam most kipróbálom a smart switch-t). Amúgy nem ír plusz futó folyamatokat a korábbiakhoz képest. Mégis van 1 óra SoT-m ma és 72%-on van. Mondjuk egész nap 4G-n, ide-oda kocsikázással.
-
viewdetails
addikt
válasz stemplar07 #15229 üzenetére
stemplar07
Ez ATO, azaz ausztriai. XEU-ra van még kinn ugyanez a verzió.Xanax88
Emelték a changelog számot, szóval érdemes felraknod, ha merülne, vagy laggolna utána, akkor FR.[ Szerkesztve ]
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
Zaji
őstag
Helyesírás ellenőrző és szótár együttes használata okoz némi kellemetlenséget. LG mobiljaim voltak mostanában és ott van lehetőség saját szavak hozzáadására. Itt ezt hogyan lehet kivitelezni? Például az apróságokkal szó nem szerepel semmilyen formában és nem is lehet hozzáadni, hogy legközelebb ilyen apróságokkal már ne kelljen foglalkozni. Lecserélni nem szeretném, mert maga a billentyűzet tetszik. Tanítható valamilyen formában ez a szótár?
-
Burt1793
veterán
Felraktam az XEH-et, mivel a telenoros még ma is augusztusin van, így ez most novemberi.
4G helyett LTE-t ír, a Google app neve valamiért Launcher3. Ma kicsit langyos volt és merült, remélem mindent sikerül inicializálnia és holnaptól üzembiztos lesz. Lengyelül kezdett, egy-két helyen látok kisebb változást. Smart Switch és a google is hiányosan rakta vissza a mentést, legközelebb inkább nem is állítom vissza ezekkel a dolgokat.Az OEM feloldás mit takar? Egy videóban láttam, hogy a faszi átkapcsolja.
[ Szerkesztve ]
-
600700
senior tag
válasz SpongyaBob #15216 üzenetére
Most mondanam rootold es mehet ra 😅😅
SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV
-
-
Burt1793
veterán
sorry.
[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
válasz viewdetails #15203 üzenetére
Nálam nonstop működik a settingsbe pipáld az
advanced mode -ot be ekkor felrak egy kulcsot a telefonra a download mappába ha azt nem törlöd akkor megy nálam már legalább száz újrainditás és rendszerfrissités is volt legalább 4 a program jól megy még adguard-al is root nélkül.☺[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
TommyNagz
senior tag
hiába szerzem be a beta apk-t már nem tudok regisztrálni ugye? :/ vagy ez csak átmeneti?
encapsulation dot1q
-
paveli6901
csendes tag
válasz viewdetails #15203 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ!
Semmi képpen nem rootolok, akkor inkább nem használom a Wacelock-ot. -
viewdetails
addikt
válasz paveli6901 #15202 üzenetére
A rootolás egy (visszavonásig) maradandó változtatás a rendszeren, a wakelock hekkelésben pedig le van íva, hogy csak újraindításig tart. Nincs más mód.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
paveli6901
csendes tag
Sziasztok!
Új tulaja lettem egy Galaxy S7 telefonnak.
Ez lesz az első Samsung telefonom,amit nem Rootolok, hanem így használom ahogy van, mert számomra így "tökéletes". Tegnap sokat kínlódtam a Wacelock detector Lite felrakása után, hogy valahogy root nélkül tudjam használni a programot.Ma reggel újraindítás után már nem müködött és ahogy sikerült utánna olvasnom minden újraindításkor újra végig kell csinálni vele WLD unlock for chrome -Chrome bőngésző- bővítmény ADB müveleteit..
Valaki tud benne segíteni,hogy, hogy lehet másképpen megcsinálni ,hogy root nélkül müködjön a WLD és ne kelljen minden újraindításkor kínlódni vele?? -
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Galaxy S7-et készülök vásárolni de használtat, nem újonnan. Tudnátok segíteni abban, hogy ilyenkor mire kell figyelni? Csak azért kérdezem mert a Samsungos gariztatással, szolgáltatós témákkal nem vagyok annyira tisztában, az utolsó Samu telefonom egy Omnia 2 volt... Nyilván annyit értek azért hozzá, hogy tudom mit jelent az ha egy telefon szolgáltatótól függő.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik