- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
tecsa74 #35915 üzenetére
Mikor regisztrált, van "üzleti múltja" itt? Ha nincs akkor lehet úgy gondolta megcsinálja itt a frankót. Lehet akksit kicserélte, most meg visszaakarja játszani, hogy vedd vissza tőle. Így lenne egy ingyen akksija. No persze ez csak egy kitalált forgatókönyv, viztos nem ez az oka.
-
amoledus
aktív tag
válasz
tecsa74 #35915 üzenetére
Ha még szétszedte akkor mit panaszkodik? (Ez is vmi lakatos hose armando volt? mondatonként hibás szavak
..) Garancia minden fizika sérülés estén elveszik,ha meg szétszereli akkor meg végképp ,szerintem szétbarmolta,kivette a jó akkut/alaplalapot és most vissza akarja adni....nálunk a cégnél is volt pár ilyen bepróbálkozás...bár hiába mert felírjuk mindennek a sorszámát+belső jelzés ami ha nem tudják hol van szakad.... ,de azért vicces mikor egy telefonszerviznek próbálják bemagyarázni,hogy nem más alaplappal küldték vissza...aztán ha nem jön be a kamu ,akkor fenyegetőznek,hogy jönnek 15en a "tesók sírba tesznek"
Szóval nyugodtan megmondhatod neki,hogy nem te vagy az a balek akit átverhet! -
jeni
félisten
válasz
tecsa74 #35917 üzenetére
innentől meg nem is értem miért is panaszkodik?
amúgy aki előbb írta,hogy jobban járt volna egy új aksi cserével a saját készülékén,ha az a hátlap sérülésmentes,amennyiben az hibátlanul visszarakható.ha még sem akkor is 25000Ft alatt lenne egy aksi + hátlap cserével is. -
A.K.
tag
válasz
tecsa74 #35918 üzenetére
tehát kivette belőle az akkumulátort és maradékot meg el akarja adni (esetleg beletette a régi akkumulátort)? ha saját maga szedte szét és belepiszkált akkor nincs miről beszélni.. amúgy szervízben olcsóbban kicserélik neki anyagköltséggel együtt (ha meg utaznia kell még akkor is jobban jár).
-
jeni
félisten
válasz
tecsa74 #35915 üzenetére
Hello!
Használt LCD repedt mobilt adtál el gondolom 2éves vételtől számítva GARIVAL ami még érvényes a számla alapján 2018 év végéig-feltéve ha a regisztráció meg van rá?
Ezt így beadhatja a szervizbe de az biztos,hogy a repedés miatt még jobban átnézik majd,hogy kapott e más hardver része ütést vagy sem?
Az biztos,hogy lehet neked nem tűnt fel,hogy olykor újra indult a teló,mely az is lehet,hogy most hibásodott meg vagy a srác feltett egy másik apps vagy újra szoftverezte a telóját.
Kérdés,hogy volt e köztetek valamiféle 3 napos garancia vagy kipróbálási próbaidő?
Próbáld rávenni,hogy ha újra szoftverezéssel sem javul meg a teló és érvényes a jótállás a kijelző repedése ellenére,hogy tudnak-e tenni valamit a szervizben?
A kijelzőre javításra biztosan kap árajánlatot ha ezt is kéri. -
samu74
addikt
válasz
tecsa74 #35535 üzenetére
Download módban a gyári S7 usb kábelen dugtad a gépre ?
German_TD tudom hogy a topikgazdának kedvenc témája az OEM feloldás...Nyomta is a lájkot.
A samsungnál se hülyék dolgoznak,egy rendszerfrissítés nem fogja lezárni a telefont.
Egy factory reset se fogja.
Nem minden szentírás az ami összefoglalóban van. -
gerner1
nagyúr
válasz
tecsa74 #35535 üzenetére
Az Összefoglalóban találsz néhány erre vonatkozó gondolatot. A 2018.jan.01 -től kiadott firmware release -ekhez már másik ODIN verzió a javasolt. Amennyiben a "megfelelőt" használod, akkor vagy az a probléma, hogy jan.01 előtti biztonsági szinttel rendelkező firmware -t akarsz felrakni, egy jan.01 utánira ... - vagy típusidegen a telefonoddal (nem SM-G930F -hez való..) a letöltött firmware.
-
komzs
tag
válasz
tecsa74 #26430 üzenetére
Nekem volt S7 edge m, de a lekerekített széle nem jött be, lecseréltem egy a3 2017 re.
Meg voltam vele elégedve, de váltottam egy Xiaomi Redmi 4x re.
Ma azt is eladtam és sztem sima s7 lesz a befutó gyári 2 év garival 140be.
Szóval a kamera minősége nekem sokat számít, az elmarad az a3 2017 ben, de nem volt vele semmiféle negatív élményem. Szerettem a méretét is, főleg ilyen melegben.
a3 2017 ben nagyon tetszett, hogy a bejövő hívásokat a gyári rendszer hívások beállításaiban volt olyan opció hogy kiírta, hogy ki hív. Nem tudom milyen online névjegyzékből keresett, de durva volt, hogy felhívott egy ismeretlen személy vagy cég és kiírta a cég nevet vagy a teljes nevét.
A lényeg, hogy az a3 2017 kamera kivételével bejött.
Xiaomi 4x 3GB/32Gb, ami nincs 50eFt ár - érték bajnok... de azért nem Samsung.
Nincs meg az a teljes érték, mint a Samsung
Egy jól sikerült másolat. Nagyon jól kezeli a 2 kártyát és gyors, jobban bírja az akksija is (képernyő miatt?)
Negatív, hogy itt is a kamera elmarad, még talán az a3 2017 alatt is van, de napfényben kiváló.
A súlya egy kicsit sok volt nekem, ha olyan könnyű lenne mint egy huawei akkor nagyon elégedett lettem volna.
Ami még nagyon nem tetszett, hogy ebben a melegben nem lehetett kint hagyni az autó szélvédőn 1-2 órára, mert felmelegszik és jelzi hogy hűtsd le,mert 45 fokos a teló.
Favorit nálam a Sima S7!
Hétfőig még eldöntöm, hogy s7 140efT ért 2 év gyári gari vagy s8 180efT 1év bolti gari
Vélemény??
s8 ból home gonb hiányzik nekem, de a dex nagyon tetszik, meg a többi újítás... -
kaciokos
őstag
válasz
tecsa74 #23090 üzenetére
Nekem nagyon hasonló a problémám, lehet, hogy ez segítene, de lenne két kérdésem:
1. Ez ugye tuti nem ugrasztja a Knox számlálót?
2. Ha mégsem jön be, vissza tudom tenni a 7.0-s modem file-t?(#22939) ACE- - Természetesen olyan helyről beszélek, ahol nincs WiFi-m.
-
Deck
titán
válasz
tecsa74 #20796 üzenetére
Nem az a baj, hogy kérdezel hanem, hogy ezekre simán rákereshetnél. És ezt csak jószándékból írom, de mivel most ráérek:
Bármelyiket felrakhatod. A legjobbak a független romok (xeu, btu)
Független romtól nem lesz független a telefonod csak nem lesz annyi előre telepített app, szemét, előbb frissül.
Garancia nem ugrik.
Szívesen
-
-
kengyel
nagyúr
-
lcee79
addikt
válasz
tecsa74 #20116 üzenetére
"A kijelző bal felső sarkában ott a kis négyzet, és az értesítő sávban is ha lehúzom akkor kiírja hogy szoftver frissítés szünetel, hogyan tudom ezt most törölni?"
Ez engem is érdekelne
Én meg visszatettem a Marshmallow-t, és rányomtam hogy ne akarjon frissíteni, erre mit csinált? már kereste is a frissítést, és töltötte is lefelé...
Letöltöttem inkább, nehogy egyszer csak mobilneten próbálja meg lehúzni a másfél gigátDe ha el lehetne tüntetni, hogy ne legyen ott az üzenet, annak örülnék
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Napelem
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest