Új hozzászólás Aktív témák

• Tündike25

tag

Sziasztok!
    S5-ről váltottam S7-re, de megmondom őszintén egyenlőre kicsit csalódott vagyok… Az aksi jobban merül, mint egy profi búvár, egy napot sem húz ki ha rendesen használja az ember (látom ez másnál is eléggé előjött), a készülék pedig úgy melegszik, hogy a frászt hozza rám... Egyébként van valaki, akinek hasonló gondja(i) voltak és a szerviz vagy egyéb trükkök megoldották a problémát? Ennyi pénzért ezek nagyon zavaró dolgok, azt meg csak mellékesen jegyzem meg, hogy egy kicsit hosszabb (kb 2-3 sec) SMS hang lejátszásának a végét mindig levágja jelzés közben, valamint ha értesítés jön és megnézem, de nem az értesítésen, hanem egyből az alkalmazáson keresztül, akkor az értesítést nem törli automatikusan, hanem ott marad fent a sávban… Erre az utóbbi kettőre van esetleg megoldás vagy csak a szoftvernek a hülyesége?

De hogy jót is írjak, borzasztóan tetszik kinézetre, a Spigen Neo Hybrid tokkal egyszerűen gyönyörű, és a gyorsaságával is nagyon meg vagyok elégedve. Csak ez a fránya aksi mizéria ne lenne…

üdv,
    T.

ui: Ja, az meg egyenesen a pofátlanság netovábbja, hogy egy akiscsere 27.000Ft-ba(!!!) kerül hivatalos szervizben… (mert ugye ha nem ott cserélteted akkor ugrott a gari)

Új hozzászólás Aktív témák