- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
Csigger #28621 üzenetére
Az elég erős is relatív (mobilhálózati jelszint). A fullos, az erős. A 3 pálcika, jó közepes, 1 & 2 →gyenge. Ezen felül, az ember, az ébrenlétje alatt (sem) nem a térerőt vizslatja megállás nélkül. Én is a fővárosban élek, a belvárosban dolgozom, és a legtöbb helyen (sok frekventált hely is..) csapnivaló a 4G térerő.
De, ha nálad ez kipipálható, akkor a listáról eggyel kevesebb...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Csigger #28614 üzenetére
Lehet érdemes volna átolvasnod, az elmúlt napok termését. Aztán, egy esetlegesen felesleges FR előtt, esetleg kipróbálni (mondjuk legalább ~4-5 napon keresztül...) Aut 3G/2G -re állítva a készüléket. Vagy fix 3G-re, amennyiben a munkaidőd java, nem a főutakon, utazással telik . Ugyanakkor, a wipe cache partition továbbra is ajánlott. Főleg, ha naponta sok a pofakönyv, pofa messenger, insta, waze, youtube, és társaik ...
Jelentős merítők még : Navi programok, gyenge WiFi/Bt jel, fényképező app, 3D game, a feltétlen indokoltnál magasabb fényerő, illetve gyorstöltés használata, stb ... -
gerner1
nagyúr
válasz
Csigger #26334 üzenetére
Értem. Nehéz megfelelő tanácsot adni, mert nem biztos, hogy ahová beviszi az ember, ott azonnal van rendelkezésre álló alkatrész, és/vagy azt a hibát is javítják, vagy az alkatrészt cserélik azon a helyen. Lehet, hogy tövább küldik valamilyen okból, és akkor nagyobb a valószínűsége, hogy ismét a TMX -hez kerül. Ami egyébként nem csak negatív véleményeket tud magáénak, de tiszteletben tartom a megközelítésed.
Nekem volt garanciás kijelzőcserém, amit az Europark -ban végeztek. Legalább is, a kapott dokumentumon, amin a cserélt alkatrészek is szerepelnek, az a cím szerepel, és a pecséten is az van. Hátlapot az eredetit rakták vissza (nem újat) és észre sem venni, hogy bármi történt volna. Nagyon patent munkát végeztek, én azzal elégedett vagyok. Ugyankkor az edge topikban -szintén hiv.szervíz kapcsán- említettem ezt valakinek, akit pedig elküldtek (szintén kijelző probléma) azzal, hogy "Ők" úgy is tovább küldik onnan, máshová + még valami "töltelék szöveg"....
Akkor, ilyen, vagy hasonló infók birtokában mit lehet javasolni (?) ... -Telefonáld végig "Őket" . -
Real Ghoost
aktív tag
-
-
andrisbandi
őstag
válasz
Csigger #8237 üzenetére
QCY QY19 Bluetooth V4.1 Sport Earbuds with Mic - BLACK
- Ebayes topikban ajánlották valakinek...
-
air
nagyúr
válasz
Csigger #8190 üzenetére
Csak éppen lehet, hogy pont ez fogja meríteni a készüléket.
Én 1 héttel ezelőttig használtam a GSAM Battery Monitort és a Battery Monitor Widget-et. Kiderült, hogy azok használták a Google Play Services-t, ami aztán szépen szívtam az akkut.
Amióta ezeket töröltem, azóta a Google Play Services nincs az akku statisztikában fogyasztóként. -
válasz
Csigger #5728 üzenetére
Bizony!
Engem csak az tart vissza,hogy az inkompatibilis tokok között szerepel a Neo Hybrid...
Gondolom annyira passzos a tok,hogy hajlamos feltolni az üveg szélét.
Gondolom ez Edge-nél még inkább kockázat,szóval felejtős lesz nekem,ahhoz drága hogy "vagy jó lesz,vagy nem" alapon megrendeljem.Jut eszembe!Mivel S7 helyére S7 Edge lépett,így hamarosan lesz egy felesleges dbrand fekete karbon hátlap fóliám,piros karbon kameravédővel.Még úton van,de ha esetleg érdekel valakit,privátban keressen.
-
P3Dr0
senior tag
válasz
Csigger #5604 üzenetére
Altalaban webezesre meg kamerazasra.Neha bejelentkezek FB ra es van mikor youtubeon nezek valamit. Nagyjabok ezek a fo "felhasznalasi" teruletek. Amugy nem csoda ez az uzemido mert szinte az osszes bloatware tiltva van jopar rendszer app mellett a bluetooth is (ha kell csak addig engedelyezem mig kell) szoval kinosan figyeltem arra hogy semmi ne fusson feleslegesen a hatterben ha pedig valami "beragad" akkor kilovom. Ezeken felul fekete temat hasznalok a gyari szurke-kek helyett ami az amoled kijelzonel nagyon sokat segit a fenyero automatan van de neha en allitom kezzel mert a Samsungnak meg ezt sem sikerult jol megirnia. A telefon amugy nagyon jo es az alap Android is viszont amit a Samsung muvelt az egy katasztrofa. Sok dolog betud ragadni amigy ugy veszel eszre ha a telohoz nem nyulsz kb. 10 percig akkor is langyos a hatulja.Alap esetben semennyire nemszabadna melegednie.
Ha ezt elered akkor atlag webes es multimedias felhasznalas mellett a telefon 8-9 ora kijelzoidovel bir.
Jatek es VR eseten azert joval kevesebb vagy max fenyero mellett is.
En ket programot hasznalok EZ disabler pro es greenify. Ja a masik: gyorstoltest kikell kapcsolni mert attol az aksi hamar gatyara megy.....Es még annyi hogy wifin persze es nem mobil neten.
-
P3Dr0
senior tag
válasz
Csigger #5528 üzenetére
Nemtudom, hogy a frissites okozta-e de hala istennek "csak" software bug. Epp kirandulni voltam es elkezdtem videozni es akkor vettem eszre hogy itt valami nem kerek. Aztan attettem mas uzemmodba ott meg nagyon jol ment. Ez egy bug
Vagy az is lehet hogy a 60fps ugy beterheli a procit hogy a villamgyors es pontos fokusznak bucsut inthet az ember. Mar erre is gondoltam. Majd kiderul. Mindenesetre igy marad a 60fps tajvideozasra meg olyan helyre ahol nem kell fokuszalgatni. Nekem sajnos a kedvenc uzemmodom igy elev erzekenyen erint....
-
ragehu
csendes tag
válasz
Csigger #5528 üzenetére
Azt vettem észre, hogy amikor megállítok egy videofelvételt, a megállítás pillanatában egy pattanó hang hallatszik. Főleg akkor észrevehető ez, ha csendes környezetben készül a video
Rákerestem neten, van akiknél a video közben is hallatszik ez néha-néha
Találkozott valaki hasonlóval?
Mintha behallatszana az, ahogy a képernyőn megnyomom a STOP-ot. -
-
Armatura
tag
válasz
Csigger #5267 üzenetére
Én játékra,csak elvétve használom,viszont a mozisás jó vele.Ha csak játék,akkor tényleg pár nap után már a fiókban porosodna,és csak hébe hóba kerülne elő,viszont mozi,és főleg 3d mozira szerintem jó.
Persze nem hasonlítható egy projektorhoz,de füles,milkvr és azért megvan az élmény. -
válasz
Csigger #5267 üzenetére
Szubjektív véleményem:
Nem rossz,de elég hamar rá lehet unni.
Első pár napban nagy flash,aztán szépen lassan bekerül a fiókba a szemüveg.
Kép szerintem elég pixeles,ez egyre inkább zavaró ahogy múlik az újdonság varázsa.
Sokan hamar émelyegni,szédülni kezdenek már rövid használat után is,változó ki mennyire bírja.
Hogy mennyire kiforrott a technika?Erre csak annyit mondok,hogy még az Oculus és a HTC VR szemüvege is éppen csak használható állapotba lépett,de még messze nem tökélesek,pedig azokhoz izmos PC is kell,egy vagyonba kerülnek,akkor sejtheted hogy egy újonnan 40e ft-os szemüveg mennyire kiforrott.
Kicsit mókázni jó,bár 40ezret nem ér meg szerintem.A Samsungnál az Oculus max a szoftveres támogatást adja,ami kimerül a telefonra telepített oculus appban,ott érsz el fizetős és ingyenes VR-hoz való cuccokat,de csodát ne várj,hiába az Oculus név,azért telón nem ugyanazt tudja mint a PC-s nagytesója.
Mindent összevetve,ha külön akarsz vr szemüveget,akkor szerintem a Gear VR nem éri meg az árát (kivéve ha valaki mélyen ár alatt akar tőle megszabadulni).
Ahhoz hogy ez telón elérje az igazán használható és értelmes szintet,még kell pár év és pár telefon generáció.Lehet hülye hasonlat,de kb a Gear VR úgy viszonyul a valóban VR szemüvegnek nevezhető szemüvegekhez,mint mondjuk a PS Vita a PS4-hez.
Mind a 2 konzol,mind a 2 használható,a Vita hébe-hóba időt elütni jó,de a valós konzol élmenyhez minden téren kevés,ahhoz a jóval drágább,de nagyobb tudású tesó kell,a PS4-hez képest a Vita egy vicc. (Csak hasonlat volt,nehogy valaki elkezdjen valami konzol vedő,vagy szidalmazó témát)
-
törölt tag
válasz
Csigger #5180 üzenetére
3M textúrázott premium fólia, a hátoldalán a buborék mentes fekrakást segitő "mikro bordázat" van. Más mint az autó fólia, annál vastagabb. Tavaly próbáltam a skinzone-ost is de az sajnos fék év alatt szemmel láthatóan összeugrott,nem is annyira méretpontos viszont felrakni könnyebb ill le föl lehet rakosgatni károsodás nélkül. Összességében a dbrandos sokkal jobban tetszik, pl a bőr(leatherblack/white) nagyon élethű..
#scapegt: talán a jobbról beeső fény miatt van.
#bulikavagyok: konyhában a mosogatóban a csap alatt raktam fel folyóvizzel.
-
válasz
Csigger #5164 üzenetére
Bár nem az én stílusom, de jól néz ki a telefonodon, gratula hozzá! Én már teszteltem a vízállóságát is, mivel egyik kedves fórumtársunktól kaptam ajándékba egy matt fekete dbrand skint amit kb egy-másfél hete fel is tettem a telefonomra... Azóta már kb ötször fürdött a teló, de meglepő módon még mindig ugyanúgy áll raja a fólia. Ráadásul sajnos ferdén sikerült felraknom rá, így az egyik oldalon szerintem simán alá megy a víz -így jóval nagyobb eséllyel fog idő előtt leválni. Ha megjelenik végre a hyperblack én is rendelek négyet, és akkor remélem jobban sikerül majd a felrakás is.
-
-
w333
félisten
válasz
Csigger #3861 üzenetére
Simán el tudom képzelni hogy tudják úgy függetleníteni illegálisan hogy a Knox nem ugrik ... ezért is mondtam hogy hívd fel a Samu ügyfélszolgálatot !
Meg egyébként szokott szolgáltató is kiadni készüléket úgy hogy eleve független
S6 és S7 -nél 1 db. nem volt független senkinek sem, szóval ez kizárt !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest