- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jorgos01
tag
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Degeczi #53237 üzenetére
Közben meg is jött az említett típus
Először már azt hittem, nem megy vele tokban a töltés, de aztán próbából kicseréltem a hozzá mellékelt USB kábelt egy bevált típusra, és azzal már tökéletes! Tehát egy jó kábelt érdemes kipróbálni, ha másnak is hasonló gondja akadna, mert lehet, h csak a hozzácsomagolt kábel vacak: a nagyobb távolság miatt rosszabb hatékonyságú töltés miatt nyilván nagyobb áramot vesz föl a töltő, amit a gyenge kábel már nem bír
-
stefi68
addikt
válasz
Degeczi #53239 üzenetére
Nem minden alkalmazásnál nyűg. pl. Textra (mint üzenetkezelő) simán kezeli.
Nem is jutott volna eszembe, ha nem egy olyan romot használtam volna eddig aminél ez nem volt gond.
Most viszont egy olyat használok aminél fordítva jelenik meg mint eddig.Legfeljebb használom a jól bevált Textrát újra...
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Degeczi #53124 üzenetére
Upsz... direkt a kártyatartó miatt néztem ilyen tokokat, h mivel az NFC-vel tudok fizetni, elég a kártyatartóba berakonom a jogsit, és már útrakész is vagyok, pusztán a telefonnal.
Csakhogy: most nézem, h már pár hét használat után mikrokarcok láthatóak a kijelzőn ott, ahol a becsúsztatott jogsi felső éle van...
Persze csak erős surlófényben láthatóak, és nyilván nem konkrétan a műanyaglap karcolta meg, hanem szemmel nem is látható, rátapadt porszemcsék - de ettől még idegesítő... szóval csak azt a kártyatartót célszerű használni, amiből nem áll ki a kártya, nem ér hozzá a kijelzőhöz.
-
Skod
aktív tag
válasz
Degeczi #53117 üzenetére
S7 Edgen meg nem elerhető. Az oldalukon van egy lista egyenlőre csak az S9-ek es a Note 9 volt rajta. Plusz emlehettek valami frissítest is amiben már benne lesz. És szép lassan majd megkapja a többi teló is a funkciót. Nekem független a telóm de nekem sincs a listában.
-
Sasskent
csendes tag
válasz
Degeczi #53121 üzenetére
Ugyan nem próbáltam, de talán még vékonyabb tok is létezik. Kérdés, mennyire védi a kijelzőt.
Witchking: akkor csak ők mesélhetnének, mi történt...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Degeczi #53117 üzenetére
Amennyiben hivatalos kóddal lett függetlenítve, akkor utána már el kell hogy fogadja a Telenoros kártyát is, függetlenül a késtüléken futó firmware -től.
Ugyanakkor, egyelőre nem lehet a VoLTE -t használni Telenorosként a S7E -vel, mert még nem érkezett olyan frissítés se PAN, se XEH régióra ami tartalmazná az ehhez szükséges support -ot.
Egyelőre várni kell még, hogy valamelyik frissítéssel megérkezzen a támogatása...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Degeczi #53032 üzenetére
A gyári Samsung tokokkal biztosan működik a funkció. Csak az nem tudom, hogy melyiknek van "irattartó" nyílása is. Az Összefoglalóban megtalálod az összeset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Konzol Screenshot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest