-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Varszegig
veterán
Nekem csak szeretett volna települni, de én nem hagyok minden szart, bármilyen szépen kéri
Így nem szerepel a fogyasztási listámon sem
(#9367) vadászcsiga: Én használtam Note3-on, viszont most átköltözve az S7E-re többször nem olvasta be a vonalkódot (penny, tesco pl.) Elvileg a múlt héten jött rá javítás, de a tescoban megint nem sikerült.
-
taranis
addikt
Pontosan, képtelenség megszokni, csak emiatt nézegetek valami nagyon vékony szilikon tokot, csak nem tudom, hogy tényleg segíteni fog e, elvégre az oldalát ezek sem fedik le teljesen.
madgie: de akkor a TMH sem túl beszédes, mert attól még lehet független, csak utólag függetlenített, nem?
-
D4ni
őstag
Ki mondta ,hogy a smoothságra apellálok? Ez a teszt inkább a nyers erőről szól, a szoftveres dolgok az igazi használattól kezdődnek. Akkor derül ki mit tud, és lám egész jó ahhoz képest hogy TW. Ilyet egyik mobilnál sem tapasztaltam ami egyéni vonásokat követett , és nem melegedett szét a francba a hajtás mellett (Lg , htc)
-
-
laci0530
senior tag
Üdv a klubban!
A Waze-re mostanában többen panaszkodnak (nem S7 edge használók is).
Én is a Nova launcher + SwiftKey kombót használom.#3818 csutizs: kicsit én is elbizonytalanodtam (még belül a 14 napon), de aztán végül úgy döntöttem, hogy marad. Összességében nem bántam meg. Egyelőre még megvan a Note 3 is mellette, úgy volt, hogy az asszony veszi birtokba, de túl tabletes a kecses kis kezében.
(A Note is nagyon jó telefon, de az problémamentes, most van egy kis izgalom. Majd a Note 6-ra leszek kíváncsi. Ha az megfog, akkor ez megy máshoz.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged