Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
Andralin
üzenetére
Én az Anysoftkeyboardot használom, asszem van ilyen elcsúsztatási lehetőség. Nekem S7-em van, elérem egy kézzel az összes billentyűt normálisan, az ékezetes betűk mind kint vannak alap helyzetben, felette pedig még egy számsor is.
Amúgy a kisegítő lehetőségnél van szerintem ilyen gépelés könnyítő funkció, ami jobbra tolja a billentyűzetet. -
Andralin
aktív tag
válasz
Akidobos74
üzenetére
Na, ez a magyar ékezetes billentyűzet már alakul! Kipróbáltam, tetszik!

De hadd legyek egy kicsit telhetetlen.
Kíváncsi vagyok, valaki tud-e nekem segíteni.Most próbálom tanulgatni, megszokni ezt az érintőképernyős gépelgetést. A belinkelt ékezetes billentyűzet nagyon jó, de egy gondom van vele (akárcsak a gyári Samsung billentyűzettel), az S7 Edge óriási mérete miatt jobb kézben tartva az álló helyzetben lévő telefont és a hüvelykujjammal gépelve egyszerűen nem érem el a bal szélen lévő két legelső billentyű oszlopot. Így gyakorlatilag egy kézzel képtelen vagyok gépelni, mindenképp kell a két kéz. Másnak nincs ilyen gondja ezzel a telefonnal?
Kicsit kutattam a Play áruházban és találtam erre egy szuper megoldást Google Keyboard képében (lásd csatolt kép). Ez jobbra csúsztatja a billentyűzetet, a képernyő bal szélén nincs billentyű és így tökéletesen megy az egykezes gépelés is!
Viszont a gond ezzel meg, hogy itt nincsenek külön billentyűk a magyar ékezeteknek!Szóval az ideális billentyűzet számomra az lenne, ami tud így jobbra csúsztatni, hogy elérjem egy kézzel ÉS vannak rajta magyar ékezetes gombok is alapból a többi mellett. Tegnap feltettem próbáként 7-8 különböző billentyűzetet, de egyik sem tudta mindkettő dolgot egyszerre.

Valaki esetleg ismer, tudna ajánlani ilyen billenytűzetet amit keresek?

-
leslien
nagyúr
most arra lettem figyelmes h töltésnél S7E töltője mini usb vége tök meleg (majdhogynem forró) viszont amit S7 hez kaptam az langyos.. nálatok mi a helyzet?
-
glacious
addikt
válasz
RaveForce
üzenetére
A hátlapra simán felmegy bármi, ami nincs elszabva, hiszen az alig van hajlítva.
Nem drága és kettőt kapsz, szerintem próbáld ki, nekem itthon van 2 féle hátlapi fóliám, skinem, és 4 féle előlapi fóliám. Hátul maradt az xtremeguard (nem matt), elől pedig az ultimate shield.
-
RaveForce
veterán
válasz
üzenetére
az, hogy nem kitapétázni akarom a hátulját
csak egy diszkrét matt átlátszó védelmet, rákerestem erre a screenknightra, jókat ír, bár nem matt... erről valakinek esetleg tapasztalat? -
törölt tag
válasz
RaveForce
üzenetére
Miért mi a különbség? Skin vagy fólia?
Ez az egész hátlap üvegfelületet takarja, erős spec( dbrandnak gyártva) 3d fólia, nézz róla videót .
Amiket eddig próbáltam mindnél jobb minőségű és pontosságú. Pl a skinzone fólia felrakáskor sem volt pontos, kicsit rövidebb is volt majd 2 hónap után (s6-on) összement pár mm-t. -
jacis
nagyúr
Nalam ugyanez a szitu csak annyi a különbség, hogy az irodámban a qi töltőre rakom nem az asztalra. Az enyém a lakásban konyha pultra lerakva karcolódott meg egyszer szerintem. Mind1 jön minden védelmet szolgáló cumó hozzá ami megoldja a dolgot.
Más: akksiban bitang jó ez a teló.. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem értem én ezt a karcolódást. Én néha az "irodában" szinte kibaxom az asztalra és egész nap ott is van, felveszem, leteszem, csesztetem, majd megint lerakom, tolom, arrébb csúszik meg minden. Az előbb áttöröltem, ami nem mostanában volt, de egy mikrókarc, annyi nincs rajta.
Teljesen hibátlan mindenhol. -
RaveForce
veterán
válasz
miami123
üzenetére
gorilla glass 4. és a porszem a legnagyobb ellenség, az mindent megkarcol a gyémánton kívűl kb, késnél satöbbinél sokkal keményebb, nekem 4 hónap után 2 rövid hajszálkarc van hátul, elől semmi, tényleg, valaki használ hátul fóliát? mattot? oda kellene valami matt fólia, de erről még nem láttam tapasztalatot vagy ajánlást
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Gyerekzsúr volt nálam, ki is vagyok .-D, de szerintetek mi a francot sikerült a medence felett lekapni, ráadásul rögtön az égre felnézve sem volt ott az az szabályos felhőnek látszó izé...

-
jacis
nagyúr
Nekem 8 napja van meg a telefon. A hátlap már karcos
pedi úgy vigyázok rá mint az állat. -
Bence004
aktív tag
Lenne egy gyors kérdésem, ennek a telónak is olyan könnyen karcolódik a home gombja mint az s6 nak, mert mintha jobban meglenne csinálva mint az s6 on volt.
-
ShadowLac
addikt
válasz
leslien
üzenetére
A végén az iphone 7 a győztes???
a kocsiban videonál: szifonnál nem lehet kilátni az ablakon a hang gyenge az arc szinte mindig beég.
a fehér háznál: forma forma
a fókusz sebesség: szifon lassu
virág: forma forma
doboz emberke:szifon nagyon szemcsés.
fa este: szifon nevetséges
kardos figura:egyforma, de a szifon figura pocakja beég.ha most ez a teszt alapján kellene választanom most is az s7 et venném.
-
t72killer
titán
Hátigen, nálam is leépítésre került a 10kilós szörnycsomag (nikon dslr+tele), első körben m43-ra, ami még megvan, de sokszor csak a port gyűjti az olympus gagyi videós képességei miatt, aztán egy rx100(iv) nagyszenzoros kompaktra. Utóbbit imádom (az árcédula kivételével
), nadrágszíjra csatolós tokban minden fotó-releváns alkalommal nálam van, lehet telóról távirányítani is. -
Slash20
tag
válasz
rebelinside
üzenetére
Köszi srácok, megnyugodtam hogy ennek ilyennek kell lennie (és valóban van kis dőlés szöge)
Pluszban tegnap leteszteltem egy mosdó vízben, probléma mentesen működik (kb 5 percet hagytam benne), szóval relax 
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Van olyan is, de sajnos az egy akkora dög, hogy csak akkor viszem magammal, ha valóban együtt a család és brutális minőségű képeket akarok, amit anno még itt is árultam, és egy tartozás fejében kaptam, mert különben a tkm vett volna ilyet. Végül nem tudtam eladni...
Azóta megszerettem és rendesen ráköltöttem az évek alatt, de mint írtam mostanában már egyszerűen nincs időm, sem kedvem ezt a canon-t magammal hurcolászni. Eladni már nem akarom, mert az egyik legjobb széria volt a 2010-zes.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
Azért írtam, hogy (ahogy Te is írtad) a mezei telefonoknál nem igazán van fejlődés már. Oda-vissza az egyiknél ez a jobb, a másiknál meg az.
Nyilván, én sem szeretnék az S7edge-n egy nagy lencsébe belefutni, csak amiatt, hogy jobb képet lehessen vele lőni, de ettől függetlenül lencse ide, vagy oda egyetértek, #14456) mtm800 -al is, mert nem kell ahhoz olyan brutális nagyságú objektív, vagy is, én is szívesebben használom fotózásra az L950-est, csak hozzáértés.
-
t72killer
titán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
Ahogy elnézem, ezek a képek már mindegyiknél, ilyen hangyafasznyi különbségek, az egyiknél ez egy picit jobb, a másiknál meg az, nem igazán lehet látni nagyon nagy fejlődést, csak, ha pc-én belenagyítok és vizsgálom erősen a különbségeket, főleg annak tükrében, hogy pl egy nem éppen manapság látott napvilágú, Lumia 1020 - még mindig - az összeset körberöhögi fényképminőségben a mobilok közt.
-
t72killer
titán
válasz
RaveForce
üzenetére
Sztem a fakóbb a helyes, de sötétebbnek kéne lennie, sokminden beég így. Technikailag valszleg uannyit tudnak a szenzorok, csak másképp van fűszerezve a színvilág, mind2-n állítgatni kellene.
Az AF viszont stimmel, főleg kevés fénynél gáz az alma.
A 7+-tól nem várok többet, elvileg ugyanez a kamera lesz benne.
-
RaveForce
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
a kamera fókuszban azért rendesen leveri az s7 az almát
nappali videónál meg az iphone fakóbb és világosabb, a samsung meg mintha jobb színekkel dolgozna, de sötétebb... nemtudom, hasonló minőséget már az i6S is hozott, sokkal nagyobb durrt vártam a kamerától, namajd a plus hátha.. -
Keem1
veterán
válasz
Akidobos74
üzenetére
Igen, úgy gondoltam, hogy a kamera előtti külső üveg is védett-e, mint a kijelző.

Köszönöm a választ és a videót
-
törölt tag
válasz
rayman2006
üzenetére
P9?
Nem rossz de, rosszabb a kamera, az üzemidő, és a kijelző. Viszont nekem jobban tetszik, jobb a fogása. Ősszességében az s7 viszi a prímet, jelenleg a legjobb a piacon. -
rayman2006
tag
Én most ezen gondolkodok melyik lehet jobb választás sima S7 vagy Edge.
Bolt meg tapogatva nehéz hosszútávra megítélni mindennapos használatra melyik lehet jobb választás.
Mert boltba próbálgatva edge valóban nagyon szép,nagyobb kijelző jobban bejön sokaknak mint sima szerintem.
Nekem is edge jobban teszik nagyobb kijelző és edge panel,miatt de fogásra valóban jobb a sima S7.
Aztán lehet megveszi valaki edget akkor jön rá lehet elég lett volna sima S7 is hamar elmúlik hype érzet ami nagyobb kijelző edge panel ad.
Kényelmesebb kisebb telefont kezeli.
Amúgy edge panel mennyire jó minden napokba,add előny gyorsabb hivás stb..?
Edge fogásán egy ilyen Spigen Liquid Crystal segít jobb lesz tőle a fogása?
Mert én ilyen tokot vennék rá nem akarom elrejteni szép kinézetét.Még sokan S7 helyett P9 ajánlják van valakinek esetleg tapasztalata melyik jobb?
-
leslien
nagyúr
-
Joe.36
addikt
válasz
üzenetére
Nekem lassan 4 hónapos 0 karc, pereme miatt védi bizonyos fokig a pofára eséstől is, meg persze vigyázok rá, fólia erre a tokra jó minőségben nincsen, ami rajta is marad, inkább idővel esetleg pár karc, minthogy a sarkára essen pont.
Meg jó érzés ennek az üvegnek a tapizása
amíg volt rajta fólia nem tetszett, de ez 5 perc se volt, mert össze veszett a tokkal. -
törölt tag
válasz
Joe.36
üzenetére
Igen ismerős. Az egyik s7-em (kaptam) muszáj tokban használni ahhoz én is vettem egy ilyesmi spiegent(rugged armor, nevezzük munkáltatónak, ezt írja elő). Hátul, oldalt jól véd de a kijelző már karcos. Tudom, fólia de ez egy spec felh terület ahol nem én mondom meg, hogy mi legyen.
Abból a telefonból öntöttem már ki sarat, eszméletlen, mit bír.
A sajátom viszont védelem nélkül van és ahhoz képest nem rossz. -
Burt1793
veterán
válasz
RaveForce
üzenetére
Jövő nyáron én is rakok majd rá valamit, az izzadságtól eléggé csúszik.
Vízbe rakva nem jön le ez a fólia, ugye?(#14440) Littlecar: Egyértelmű. 20%-kal nagyobb aksi, alig nagyobb kijelzőhöz, aminek a pixelszáma ugyanannyi, csak kicsit több háttérvilágítás fogyasztással kell számolni. Csak emiatt volt nehéz a döntésem, de az S7 is elég jól bírja, ha van rendes térerő, azért ma rendesen meglepett, hogy óránként 2%-ot merült egy bunkerban, úgy, hogy hozzá se nyúltam, mobilnet ki volt kapcsolva, csak a hálózaton volt fent.
-
-
Burt1793
veterán
válasz
FrezeR
üzenetére
Óránként nagyjából egy százalékot merül, mobilnet, wifi nélkül AoD-vel. Amúgy egy idő után kikapcsol az AoD még asztalra lerakva is. Zsebben pedig elég hamar kikapcsol. Ettől függetlenül én inkább kikapcsoltam, van órám és amúgy se nézegetem az asztalon a telót (persze néha azért bekapcsolom a funkciót).
-
Bozso68
őstag
Láttam valamikor egy Samsung által készített akku tesztet, ahol mindenféle gyártó top telefonjain futtattak akkutesztet. Na, közben megtaláltam.
A második legjobb az S7E (!) lett, a legjobb a sima S7. Akkor jegyeztem meg, hogy biztosan a Samsung már a simákat szeretné jobban eladni
. (Talán nagy készlet halmozódhatott fel. ) -
törölt tag
válasz
RaveForce
üzenetére
4db note4 (2xC,2xF)után tudom
.
Annak volt széle, tapadt a hátlapja, igaz a kávák miatt szélesebb volt.
A note4 a mai napig az egyik legjobb Samsung, megállja a helyét most is. Túl sok újat a gyakorlatban azóta sem mutattak. Ha a mai 5,5"-osokhoz hasonlitjuk akkor messze a legjobb.#joe. 36: Nem láttam még szép tokot ami esetleg emelne az edge pompáján
(naturban a legszebb) de ha neked tetszik ahogy sok más boldog tulajdonosnak is én csak meghajolni tudok. Nekem is tetszik, azért vettem meg de használni számomra a kicsi (s7) jobb. -
Keem1
veterán
válasz
RaveForce
üzenetére
+1 a kényelemre. Valahogy sokkal jobban belesimul a tenyérbe, hogy nincsenek élek. Keskenyebb is, mint más 5,5"-os telefon. 5.5-es kijelzője van, de annyira kompakt ahhoz képest, mint más 5.2-es pl. A készülékház kellően kicsi, de mégis nagyobb kijelzővel. Nem is csoda, ha több edge fogy, mint sima.
-
-
törölt tag
válasz
RaveForce
üzenetére
Bocs dzs86-nak terveztem..
Mert az elején sokaknak úgy tünt, hogy az edge a jobb választás, kicsit ezt is súgták,de azon kívül, hogy újdonság, szépség szerintem nem akkora durranás. A simának a mindennapokban a "kényelmi faktora" magasabb.
Én s7-tel kezdtem, majd s7e lett. Hamar rájöttem, hogy gyakorlati haszna nincs csak nehezen vallottam be magamnak. Visszamentem s7-re, azóta már 2db-ot birtoklok.
A társaság viszont itt is jó, ott is jó, össze kéne akasztani a két topikot egy aktívabb közös gazdával.
Aki birja az edge kényelmetlen fogását és akinek kell egy kicsit nagyobb kijelző az egy kicsit hosszabb üzemidőt nyer.
Kellemes emlék az s7e de megtanultam, hogy nem nekem való. (ettől még persze másnak jóblehet, pl akinek eladtam, neki az álma volt) -
F-ECT$
titán
-Az előzetes igények alapján több Edge eladása volt várható, persze azt nem tudom, hogy ez meg is valósult-e.
-Előbb nyílt a topic, így egy csomó sima S7-es tulaj is ide írogat.
-Több a hozzászólás itt, így szintén néhányan inkább itt kérdeznek.
-Sokkal nehezebb jó tokot és fóliát találni erre, mint a simára![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért nyomkodd meg őket, én is Edge-t szerettem volna, de kipróbálva nekem a sima jobban bejött.
-
FrezeR
senior tag
Ha nem nyúlunk a telefonhoz mondjuk 1-2 órán át, akkor az Always on display bekapcsolása mellett mi számít normális fogyasztásnak? HA mondjuk nem megy mellette wifi meg semmi adatforgalom.
-
Hikvision
senior tag
Volt valakinél olyan, hogy sms-nél nem jön hang, rezgés semmi? mintha meg se jönne csak kirak egy kis piros 1est az üzenet ikonhoz hogy jött valami. természetesen minden értesítési hang bevan kapcsolva. Azóta ilyen mióta új romot kapott.
-
-
Gempas 70
aktív tag
Na üdv. nem segített a Fr. és wipe cache se.. továbbra is akkuzabáló hogy az ég szakadjon rá. Tehát akkor szervíz?? Valami ötlet még? ::
-
dzs86
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem egy s7 edge vásárlását, de érdekelne a véleményetek (nexus 4-ről váltok, tehát megfelelően érezhető lesz a változás). Elkezdtem olvasni a hozzászólásokat, de tizenikszezer bejegyzés esetén elég nehézkes a dolog. Érdekelne h alapvetően a tapasztalatok pozitívak vagy inkább negatívak-e. (tudom h pozitívak
de mire érdemes mégis figyelni, h a magam dolgát könnyítsem meg). Tapasztalatok megfelelő tokokkal képernyő fóliákkal/üvegekkel? (olvastam az idevonatkozó topiknyitót de mégis)
Minek tudható be az h jelentősen több itt a hozzászólás mint a sima s7 esetén (nem hiszem h ennyivel több edge talált volna gazdára kis hazánkban)
Minden infónak örülök, akár privátban is h feleslegesen ne szaporítsuk hozzászólások számát.
Tudom h nehéz lehet minden héten (vagy nem tudom milyen időközönként) néhány ilyen kérdésre válaszolni, de hálás vagyok előre is azoknak akik nem restek, veszik a fáradtságot h segítsenek nekem.
Köszi előre is! -
Akidobos74
aktív tag
válasz
Andralin
üzenetére
Én évek óta ezt használom
-
rebelinside
tag
válasz
Slash20
üzenetére
Nekem ezüst van, MM-ben vettem, és teljesen ugyanilyen. Közel sem áll ki annyira, mint a home gomb, de egy kicsit igen. Igazából azért tűnik nagyobbnak a kiállás, mert a hangszóró nem merőleges az üvegre, van egy kis dőlésszöge, emiatt van a szélén egy kis mélyedés, emiatt tűnik nagyon kilógónak. Szerintem ez teljesen normális, nem kell ezen parázni.
-
beldeczki
aktív tag
Üdv!
Egy érdekes dolog történt a telefonnal... Tegnap délután használtam, nem volt vele semmi gond. Majd egy 1-2 óra elteltével kivettem zsebemből, és a kijelzőn fekete csíkok jelentek meg vízszintesen. Újraindítottam, ugyanúgy ott vannak. Maximális fényerő mellett nem látszik, ahogy csökkentem úgy lesz egyre rosszabb. Itt látszik miről beszélek:
Na most szoftveres hiba lehet vagy szimplán kijelző hiba és vissza garanciába?
-
-
Keem1
veterán
Srácok, azt tudjuk, hogy a hátlapi üveg (de még inkább fontos, a kameralencse) szimpla üveg, vagy az is GG?
Maga a hátlap még kevésbé érdekes, inkább a kamera feletti rész, bár sanszos, a kettő ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Withings ScanWatch 2 42 mm fekete újszerű, garanciális, extra szíjjal eladó! Árcsökkenés!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- GALAXY WATCH TÖLTŐÁLLVÁNY
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

Kíváncsi vagyok, valaki tud-e nekem segíteni.
Viszont a gond ezzel meg, hogy itt nincsenek külön billentyűk a magyar ékezeteknek!
csak egy diszkrét matt átlátszó védelmet, rákerestem erre a screenknightra, jókat ír, bár nem matt...

. (Elbulvárosodhattam már én is.)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)