- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rayman2006 #14448 üzenetére
P9?
Nem rossz de, rosszabb a kamera, az üzemidő, és a kijelző. Viszont nekem jobban tetszik, jobb a fogása. Ősszességében az s7 viszi a prímet, jelenleg a legjobb a piacon. -
leslien
nagyúr
válasz
rayman2006 #14049 üzenetére
igen rajta kell lenni...
mflex ; nézd már meg jobban a telod hátulját....
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
rayman2006 #14049 üzenetére
Az csak matrica.
-
torreador22
senior tag
válasz
rayman2006 #14029 üzenetére
Nem ilyen a gar levél hanem a kicsi vékony az újabb fajta. Amit linkeltél az a regebbi készülékeknél volt.
-
gerner1
nagyúr
válasz
rayman2006 #14029 üzenetére
A hátlapon is rajta van a gyártás helye, apróbetűvel.
-
greyslay
aktív tag
válasz
rayman2006 #14022 üzenetére
A dobozon nem találok ilyet feltüntetve, a phone info szerint Vietnámba, de van a Samsungnak gyára Kínában is illetve Dél-Koreában is. Hogy Magyarországra honnan hozzák az gondolom függ az éppen aktuális üzlettől is ahonnan veszed.
-
soko70
aktív tag
válasz
rayman2006 #13937 üzenetére
Szia, nekem a silver platinum van, de egyszerűen gyönyörű. Mikor megláttam, azt mondtam az nekem kell. Olyan igazi fém érzés. A fekete sehol sincs, más a karaktere a készüléknek. Ezzel a színnel szerintem a legjobb.
-
RaveForce
veterán
válasz
rayman2006 #13937 üzenetére
ez egyéni preferencia, de sztem az ezüst messze a leg high-techebb
és minél világosabb annál kevésbé látszanak az ujjlenyomatok de peresze azon is fognak sztem egyébként feketében olyan snassz, bár vki arra esküszik
-
Ákkk
addikt
válasz
rayman2006 #13469 üzenetére
Van eltérés igen 2-3 hét általában de szerintem ez nem akkora gond és hátránya nincs☺
-
Keem1
veterán
válasz
rayman2006 #11531 üzenetére
A ScreenKnight fóliát baromi könnyű felrakni, nem is válik fel, de nekem nem jött be. Egyrészt mert a felrakási videó szerint feltéve felkarcoltam a felületét (azért bosszantó, mert úgy tettem fel, ahogy a gyári videóban van), másrészt nekem borzasztó az érintése. Olyan, mintha egy delfin bőrét tapogatnám (tapintottam már delfinbőrt, Tunéziában
). Viszont sokaknak bejön. Érintésre viszont egy kínai fóliával voltam megelégedve, az viszont relatíve könnyen karcolódik, de cserébe 400 forint.
Lesz gyári fólia is, ám egyelőre nem igazán kapható (itthon legalábbis még biztosan nem).
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rayman2006 #11531 üzenetére
Nincs rá jo fólia. Mindenki próbálkozik valamelyikkel, esküszik rá aztan jön valaki aki azt mondja rá hogy soha többé.
-
Keem1
veterán
válasz
rayman2006 #11527 üzenetére
A Samsung gyári flipes tokok a felgyülemlő por által összekarcolhatják a kijelzőt. Vagy fólia javasolt, vagy a gyakori tisztítás (tokot is), de inkább az előbbi + a takarítás.
Az edzett üvegekkel nincsenek jó tapasztalatai a topiktársaknak, mivel szinte mind vagy recseg-ropog rajta, vagy felválik a szélénél. A fóliákkal már sokkal jobb a helyzet, abból van pár ajánlott kategória.
A Spigen tokra meg majd mondanak véleményt a többiek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo 3DS és DS topic
- PlayStation 1 / 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest