Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száguldo
aktív tag
A CSC vissza állásáról csak annyit hogy sajnos nem áll vissza az eredeti CSC
T-s Odinnal XEH-ra ami persze Lenygel CSC lett (Sammobile XEH-nak hozza)
, azután Odin vissza a gyári 4 fájlos T-s rom és az original CSC üresen marad. 
Esetleg ha valaki tud rá megoldás érdekelne.
-
törölt tag
válasz
Risard
üzenetére
Ez butaság, legalább is visszamenőleg nem látják! Amikor be halt a hangszóróm és szervíz előtt én is cseréltem romot XEH-re aztán vissza a gyári és nem vették észre! Tegnap bátorkodtam a csap alá rakni és a vízállóság is maradt! Szóval a nyiregyi GSM Világos Samsung szervíz profin össze rakta!

-
WinstonWolf
senior tag
Erre mondta azt kedvenc autószervizem vezetője:
"... Nem fogjuk az ügyfél seggét kinyalni, de egy meghitt pillanatban bármikor kitöröljük ... "
Nem véletlenül van lassan húsz éve ilyen márkájú kocsim. Mert lehet, a másik márka ugyanabban az árkategóriában több extrát ad a kocsihoz, azonban én hozzáveszem a szervizt is az extralistához...
Telemax.
Lehet szidni, van rá nekem is okom. Mondjuk azért egy Cordon-nál nagyságrendekkel kultúráltabb. Nem a szerviz az, amelyik kizárólag felelős az ilyen helyzetekben. A gyártó az, aki ezeket szó nélkül hagyja, az legalább ennyire felelős. Ez az, amit soha nem értettem...
-
törölt tag
Főleg ha a csc elmegy..
Ezek szerint újabban a csc-t is nézik nemcsak a knoxot...
Nem baj legközelebb vállalok egy kis kockázatot és veszek majdnem féláron az Arabtól..

Na jó egy normálisabb sufniból.Értem én, hogy nem egy Bentley-t viszek szervizbe hanem csak egy telefont de akkor is nagy a kontraszt (messziről is látszó összeg) a sufnis (adott esetben egy saturn akció) és a magyar SES vagy MM árak között pusztán ez a l*fasz garancia miatt.
Egy jó sufniban azért másképp kezelik a törzsvásárlót, sőt a magyar kisszolgáltatók is jobban vigyáznak a nehezen megszerzett ügyfélre.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A fentiket olvasva, nem lennék meglepve, ha a knox mellett olyan szoftverük is lenne, vagy már van is, mert nem egy nagy ördöngösség megkreálni egy ilyet, amivel rögtön kijelzi, hogy nem várta meg a hülyebésbeszopatottuser az OTA frissítést. Hiszen teljesen nyilvánvaló, hogy amint lehet kibújnak a garancia alól.
Úgyhogy engem ez a része már nem is érdekel, inkább megvárom a késői frissítést, minthogy az arcomba nyomják egy valós és drága, garanciális javításkor, hogy ezt öreg elkúrtad ekkor és ekkor, lehet lelépni, vagy jó drágán megcsináljuk.
-
Sziasztok!
Ezt a note7 jeges-ledobós tesztjét láttátok már?
De itt van egy sima S7 teszt is ugyanígy.
Tudom,hogy ezek azért nem reális tesztek,de érdekes hogy mit ki nem bírnak ezek a telefonok.

-
Keem1
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Én is erre gondoltam. Hogy ha kétszer annyiba kerül a cucc, mint egy kínai, akkor tessék a mögöttes tartalmat is hozzátenni. Kezdve a "jó napot, azért vagyok, hogy ön minél elégedettebb legyen" szituval, a szervizben a bőrfotel+kávé, a lehető leggyorsabb javítás, MINŐSÉGI szervizpartner, normális szoftverfrissítés (legalább egy flagship esetén) és minden, amivel a gyártó a fenekünket kinyalja azért, hogy legközelebb is Samsung készüléket válasszunk. Amúgy ha azzal érvelnek különböző dolgok esetén, hogy kapitalizmus van, pénz kell, ennek csodálatosan eleget tesz az ügyfélközpontúság. Ha elégedettségben tartanak, akkor őket választom. De ehhez az kell, hogy a 2. év végéig (addig használok egy telefont) teljesen elégedett legyek az előzővel. Ne siettessenek a vásárlással, mert akkor mást fogok venni. Hagyják, hogy megelégedve használjam 2 évig a készülékemet (mert jó, mert jó a szerviz, mert jó a támogatás, mert jó, gyors és stabil a szoftverfrissítés), és akkor az új telefonom is Samsung lesz.
Tudom, hogy miről beszélek, én is ügyfelekkel foglalkozom. Nekem az a lényeg, hogy az ügyfél elégedett legyen. Mindegy, mikor fordul ismét hozzánk, addig ki van nyalva a feneke, legyen az 1 év, vagy 2 év, nem a pillanatnyi bevétel a fontos, hanem az állandó. Az egyik ügyfelünk 7 éve csak hozzánk jön, van hogy 1 év múlva, van hogy 2, de visszatér. Stabil, és időnként magasabb összegű megrendelést bonyolít, mint 2-3 új ügyfél együttesen. Én ezért nem értem, hogy miért tojják le a meglévő ügyfelet. Az új is fontos, de sokkal fontosabb a régi.
Na, kicsit elkalandoztam
-
t72killer
titán
válasz
üzenetére
Azt miből tudják bizonyítani, hogy ODIN-nal ment fel egy kóser ROM
?"Ezek egyre jobban másznak ki a garancia alól." - igen, ez nekemis szemet szúrt először a knox-al (ugyebár az sgs2-mön ilyesmi nem volt), aztán a futáros javítások felszámolásával
. Ha lesüllyedünk kínaikereskedő szintre, akkor tessék szépen banggood-os xiaomi árakon teríteni a szajrét
-
t72killer
titán
Ezektől a hangoktól az sgs2-n is falramásztam, anno csak ezért rootoltam a telót. Hálistennek a natúr s7e ROM kussban van
, a fr@ncba elmehetnek a csilingelő sz@rjaikkal a rom-főző szolgáltatók. Szgép telepítésnél is az első dolgom, hogy kilövöm az összes zajkeltést, könyöröm, családos ember vagyok, 99%-ban akkor kütyüzöm, gépezek, amikor a nép alszik. Másik a melóhely, ahol szuperjó, ha meeting közepén csilingel, h hurrá, jött egy update a fingós apphoz, rakd már fel... -
Risard
aktív tag
válasz
netcore
üzenetére
Hivatalos állásfoglalása a samsungnak az odinos romcseréről!
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a készülék rendeltetésszerű működését csak a telefon által automatikusan felkínált hivatalos szoftverrel tudjuk biztosítani.Ha a készülékre nem az automatikusan felkínált szoftver kerül fel, a továbbiakban nem él rá a garancia, ugyanis olyan módosítások történhetnek a telefonon, amelyek befolyásolják a készülék további rendeltetésszerű működését.
-
Ákkk
addikt
válasz
sultansmith
üzenetére
Kijelzőcsere (a home gombot is cserélik ilyen esetben) de ezt fizetned kell.
-
törölt tag
Használ még valaki Xpro üveget?
-
Hando
tag
válasz
sultansmith
üzenetére
Persze az egész készüléket cserélték mert átvettem T-ponton hazamentem kibontottam és kattogott, 1 óra múlva visszamentem és azonnal cserélték mert 72 órás azonnali csere van ilyenkor!
Törött kijelzővel nem hiszem hogy cserélik max javítják vagy elküldenek a samsungba!
-
taranis
addikt
Hehe, épp tegnap éjjel anyáztam én is, hajnalban felriadtam én is meg asszony is, mert kurva hangosan tolta a T-s dallamot a frissítés, pedig "ne zavarjanak" üzemmódban volt a teló. Persze max fényerő mellett, hogy biztosan felkeljek rá. Szóval most csináltam ilyet utoljára

-
válasz
PindurAnna
üzenetére
Igen, vidd vissza, más is írta már itt hogy tönkrement neki.
Nekem is az van várom hogy meghaljon

-
Keem1
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Meg, egy életre

Az a durva, hogy csak én ébredtem fel rá, az asszony nem. Pedig rossz alvó.
Még júliusban, az egyik irgalmatlan meleg éjszakán kimásztam az ágyból, a sötétben kibotorkáltam a konyhába inni egy kis vizet. És hirtelen arra lettem figyelmes, hogy asszonypajtás félkómásan masírozik utánam. Felkelt, hogy felkeltem és azt hitte, azért jöttem ki, mert valami baj van, pedig csak megszomjaztam 
-
Galahed
senior tag
bots, elirtam.
-
Keem1
veterán
válasz
james008bond
üzenetére
Az a durva, hogy újraindításnál a T-s dallamnak van olyan brutál hangereje, hogy felvert álmomból. Aztán mikor visszazökkentem, a készülék a beállított jelszót kérte, de olyan durván, hogy a billentyűhangot másodpercenként kopogtatta, hogy ugyan méltóztassak már felkelni és beírni a tetves jelszót. Minek, bszki, telepítesz, elvileg önállóan, éjjel.
A másik a fényerő. Éjszakai telepítést hagytam jóvá. Ha alszom, minek a kijelző? Ha mégis, akkor miért max fényerőn? A fénymérője annyira jó a telefonnak, hogy sötétben használva se égeti a szemem. Itt miért nem érvényesült ez?
Az élet ettől nem áll meg, nem fogom eldobni a kukába a cuccot, de érthetetlen, hogy egy éjszakainak hirdetett installáláskor miért rúg magának ekkora öngólt a gyártó. -
Keem1
veterán
Meg... de hogy?
Néha a Samsungot is úgy seggbe rúgnám.
Délután jelezte a telefonom a Telekomos frissítést, le is töltöttem, de az éjszakai frissítést választottam. Gondoltam, este úgyis töltőn lesz, alvás közben nem lesz szükségem a telcsire, majd csendben megcsinálja, míg alszom.
A nagy lóf@szt. Óriási csinnadrattával, brutális fényekkel dolgozott, majd addig csipogott, míg be nem írtam a készülék jelszót. Ezután még csinálta kicsit és befejezte.
Nagyon mérges voltam a Samsungra azért, mert egy éjszakai frissítést nem tudott volna csendben, diszkréten, emberi beavatkozás nélkül megcsinálni. Az éjszaka közepén kell felébrednem és végignéznem kómásan, míg telepít... -
Megjött az OTA frissítés telekomosra!
-
törölt tag
válasz
james008bond
üzenetére
Semmi csak a Sammobile-on megjelent egy cikk amiben az áll, h érzik, hogy kezdenek lemaradni, főleg a frontkamerával. Remélem többet dolgoznak az s8-on mint a Note7-en.
-
Hando
tag
válasz
levente222
üzenetére
Nekem az első s7e ilyen volt kicsit bal oldalt nyomtam a gombot beragadt és 2 mp múlva kattanással kiugrott (online rendeltem tpontra azonnal cserélték a készüléket)
Ajánlom az Easy Home nevű appot nem kel nyomni a gombot a keszüleken mert kapacitívá teszi az app csak meg kell érinteni!
-
levente222
tag
válasz
sultansmith
üzenetére
A Samsung store-ban azt mondták hogy garanciában cserélik. Amikor balról nyomom a gombot kicsit beakad és hangos kattanással ki. Szóval elismerik a hibát.
-
törölt tag
válasz
james008bond
üzenetére
8mp előlapi kameráról és dupla hátlapiról beszélnek.
Persze túlzásokba nem fognak esni....Na meg kiveszik az sd ficsört csakhogy az S9 is jó legyen valamire.

-
Jano_023
őstag
válasz
james008bond
üzenetére
Pedig muszáj lesz valamit újítani,mert miért venné meg az ember az új modellt...
-
Jano_023
őstag
válasz
üzenetére
Használd egészséggel.
Én is nagyon vártam a note 7-et,de mikor megláttam a S7e nagyon meg tetszett és muszáj voltam venni egyet. Amúgy a note 4et váltottak le ami alig volt 10 hónapos. Előtte meg egy note 3 volt. Nagyon ott van a note széria, de most el leszek ezzel egy ideg. Most majd a note 8at várom. Ami ugye 10 colos tabletnek lehet majd kihajtani a képernyőjét... ☺️ -
Ákkk
addikt
válasz
gameradam89
üzenetére
Néz meg valami kicsomagoló videót biztos van fent valamelyik videómegosztón, hogy másnál ott van.
Ha valami hiányzik róla akkor cseréltetném az tuti.
Sultansmith
Csap alá vele és mosd ki vízzel szerintem a por okozza. -
sultansmith
senior tag
ezzel a home gomb kattogással lehet valamit kezdeni? vagy normális hogy így "szorul" es "kattog" ? :/
-
gameradam89
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Tudom ez nem az a topic ,de megkérdezem samsung gear fit 2 okosórát vettem, kibontottam kapásból fullon le volt merülve és a hátoldalán van a négy csavar menet azokon 3-on volt gumi egyiken nem ? Ez hatással lehet arra ,ha kezet mosok és ott ahol nincs csavaron az a gumi bemegy a víz ott ? Érdemes visszavinnem vagy sem ?
Pedig nem volt kibontva előtte én vágtam fel a záró matricát.Vagy ezzel ne foglalkozzak
? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem lehet, hogy placebo. Én tegnap próbáltam ki egymás mellett és már nyúltam volna a pénztárcámhoz, mikor azt mondtam magamnak, hogy most az egyszer kibírom, mert szinte semmi különbség rendszerileg sem, főleg nem éreztem fürgébbnek.
Ettől függetlenül egy b..ott szép készülék ez tény, és mint írtam rögtön megvettem volna, ha nem egy az egyben ugyanaz a hardver lenne benne. Az s7e egyelőre frankó és marad is...
-
Timeola
aktív tag
Egy kis szösszenet arról, hogy az Xprotector
nálam tényleg csodát művelt.. nem kis távolságról esett le nyaralás közben (2 hete) tok nélkül..

A kijelzőnek kutya baja..
bocs a képek minőségéért.. -
-
Timeola
aktív tag
Köszi Ákkk, mflex és nem utolsósorban james008bond a segítséget! A com.samsung.chm volt a bűnös, disablerrel le volt tiltva.
Csak azt nem értem, hogy nem most tiltottam le és mégis most okozott ilyen gondot. Lehet a frissítésnek volt köze hozzá? Mindegy, a lényeg hogy -nektek hála -
megoldódott. -
gyga
senior tag
válasz
james008bond
üzenetére
fura. gps nélkül is elég jól belövi a témát ha felismeri, mondjuk épület előtt fotóztam a családot és az épületek témát húzta rá
egy tóra pedig strandot vizionált... -
gyga
senior tag
válasz
james008bond
üzenetére
Némelyik témát most is felismeri pedig a legfrissebb rom van fent.
-
james008bond
őstag
válasz
Timeola
üzenetére
Com.Samsung.chm nincs kilőve véletlenül a Disablerrel?
Én már a Galériát is tiltottam mivel a fenti progit újra aktiválni kellett, hogy lássam a fotókat de kezdte megint szívni az akksit így újra kilőttem. Most QuickPic van használatban. Egyégként is az új Galériát szerintem nagyon elcseszték. Régen még a fotózott témá is felismerte és tudta aszerint is csoportosítani aztán egyik frissítéssel ez is megszűnt. És nem lárom fekete háttéren a mappa neveket... -
törölt tag
Megjött a telekom frissítés is!
-
törölt tag
Annyi igéret volt már....

A samsungnál a marketing része az uj főverzió.
Mindig először bemutatnak vele egy uj modellt(adott esetben s szériát) majd adnak időt, hogy (ez miatt! ) vedd meg az uj telefont ha nem lenne elég a harveres újdonságok, ficsörök sora, aztán megkapja az elődmodell is az uj főverziót,ami után kiderül, hogy nem is kellett volna új telefont venni mert a régi pár dologban még jobb is. Ha most azt mondom, hogy az s6 bővíthető lenne akkor a "tizenkettes" kamera miatt nem biztos, hogy vennének annyian s7-et. Na jó az aksi de itt ki is pukkadt a lufi.Csak azért nem füstölgök mert elégedett vagyok az s7/s7e - el de azért pofátlanságnak tartom ezeket a minimális változásokat ennyire drágán mérő, fél világot palira vevő beetetést. Jó pl erre a Note 7 komplett története onnan kezdve, hogy az 5 egy semmi volt, nem is adtak EU-nak, 6-nincs a 7 pedig egy cerkával tökönszúrt s7e. Sok energiát nem fektettek be a fejlesztésbe. Kimondottan kocsmai számla hátoldalán tervezett cucc lett.
" srácok mi lesz az uj nottal? F*szom tudja, nincs ötletem, fogj egy eddddzs-t basszál bele egy tollat aztán menjünk igyunk egyet".......
.... " meglátod kell az igy is ki vannak éhezve, tavaly nem kaptak semmit, eladjuk az edddzst mégegyszer egy kis rizsával" -
hadogabi1
senior tag
A reset sem segített megoldani a hívás bugot. Viszont csak néha jelentkezik.Hívásnál néha még a hívás előtt ledob. Olyankor repülő mód be hívásindítás és már jó is. Emiatt hogy tudom gariztatni? Ma visszavinném viszont egyből azt fogják mondani hogy mutassam meg mi a baja gondolom. Olyankor meg tuti nem fogja csinálni. Vagy találkoztak már ezzel a hibával szerintetek a szervízbe és tudják hogy nem csak "kitaláltam" . A Budapesti Samsung szervízbe vinném a Pólus centerbe.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
És szerinted mi lesz a megoldása?
Kíváncsi vagyok...Mert itt nagy valószinűséggel maga a program sérült és ehhez az sem biztos, hogy a barátnőjének köze volt, csak véletlen egybeesés. Márpedig, ha restart-ra nem tért magához, akkor gyórsító ide-oda sem segít, mivel beépített program, törölni, újratelepíteni nem kehet, helyrerakni csak az FR tudja. A helyében letölteném a quickpick alkalmazást, ami körberöhögi a galériát, és hagynám azt a beépített trágyát a francba. -
Ákkk
addikt
válasz
Timeola
üzenetére
Beállitások/Alkalmazások/Alkalmazáskezelő/Egyebek/Rendszeralkamazások megjelenitése
Kikeresed a galériát és megnyitod azonbelül tárhely/gyorsitótár törlése utána adatok törlése és teló újraindít.
Ha ez nem segít írj privátot mert akkor kicsit bonyolultabb megoldása lesz. -
w333
félisten
válasz
üzenetére
Talán tényleg ez kéne hogy ösztönözzék a gyártókat !

Ráadásul pont a napokban olvastam hogy a Google felgyorsítja a frissítéseket (mint az Apple), kíváncsi vagyok a gyártok ez hogyan fogják lereagálni !

-
a8l
aktív tag
válasz
blade4
üzenetére
Megnéztem a note7-et MM-ben, tetszik, pont akkora mint az s7e szilikon tokban. Gyors a szoftver is rajta, szép képeket lő, egyből összehasonlítottam már nem olyan torz gyárilag a kamerája mint az s7 szériáé, a keresőben is aránylag normális a kép nem girbe gurba.
A kék tetszik a legjobban, igazából a ceruzát szinte alig használtam a note2 -nél is, nincs rá szükségem, talán az s-note app sokkal jobb volt note-ra cerkától függetlenül. A képernyő kellemes hogy nagyobb egy kicsit. Ami nem tetszik nagyon az hogy csak fényes kivitelben van, tiszta maszat mindhárom szín amit lehet kapni. Ha lenne gyh. fehér akkor elgondolkoznék a cserén. Annál is inkább mert hátha a merülés probléma nem érinti a note7-et, az én s7edge-met meg igen sajnos(nem vészes de azért bosszantó).
Az érintés érzékenysége is valahogy jobb a note7-nek. Előrendelve semmiképp nem venném, mert lehetnek kisebb összeszerelési hiányosságok, mint pl az én s7e-m esetében, kicsit ferde hangszórórács, pattogó hátlap a kamera bal alsó sarkánál stb. Szóval én inkább várok az s8-ra addig nagyon megfelel az s7e. -
eladogeppc
veterán
Olvastam itt pár emberkének Battery Drain problémája volt. Ez megoldódott ?
Köszi !
-
válasz
sultansmith
üzenetére
Ennyi idő alatt sem megszokni,sem belakni nem lehet egy fülest. Tény,hogy nem rossz,tetszik is a hangja (pedig a rövid használat alatt még bejáratódni sem volt ideje) de azért sem a momentumomat,sem a nagyon szeretett ie80-amat nem cserélném azért le rá...

-
blade4
aktív tag
válasz
SonyNex7
üzenetére
Sajna csak úgy tudnám átadni ha kifizetem az összes részletet, így egyenlőre marad ez a telekomnál, de a telenornál is tudok venni nemsokára, mert már nem sok van az előző s7 edge-ből.

Lehet ezt átadom majd a nevemen, és veszek egy note 7-et, de nem tudom mi legyen, megéri e. Hardveresen nem erősebb, max nagyobb kijelző, meg a ceruza amit nem használnék soha. Így nehéz a döntés.

-
sultansmith
senior tag
válasz
Howkeddlee
üzenetére
csak megszoktad, belaktad, nem pedig megszeretted.
sosem lesz olyan jó mint a regi agybadugós samuk.

-
Hasonló volt velem is ma,igaz én otthon hagytam a fülest (sennheiser momentum in ear) amit munkába jövet-menet szoktam használni.
Eszembe jutott hogy a bontatlan gyári fülesem a telefon dobozában bent van melóban a fiókban,így előkotortam. A gyári gumikkal kényelmetlen volt nekem is,rögtön kiestek a fülemből,így a mellé kapott nagyobb pótgumikat felpattintottam. Ezekkel már legalább jobb volt,nem akart kiesni a füleimből. Eléggé érzékeny vagyok a jó zenei hangzásra,így felkészültem hogy gyenge hangzással fogom hazafelé hallgatni a kedvenc zenéimet,de gondoltam letojom,csak érjek vele haza,és ne kelljen hallanom a város zaját.
Bekapcsolás után aztán jött a nem kis meglepődés.
Először nekem sem tetszett a hangja,de aztán ahogy igazgattam a fülembe a fülest,hallottam hogy a hangok ottvannak azért.
A végén sikerült beállítani,kis EQ finomítás és baromi jól szól,persze poweramp alphaval hajtva. Szóval ha sikerül beigazítani jól a fülbe,akkor megjönnek a hangok,és élvezhető zenehallgatás lesz az eredménye.
Persze azért nem ér fel egy high-end fülessel,de nincs azért olyan rossz hangja,teljesen vállalható,és a hangerejével sincs gond.
Csak jól be kell igazítani a fülbe. Persze futni sem kell vele,mert akkor egyből kiesnek a fülből. De a fejfordítást simán kibírja.
Ami kicsit zavaró vagy inkább furcsa volt még vele,hogy egy agybadugós fülestől amit a hallójáratba dug az ember és amit már meg is szoktam,ez a füles sokkal kevésbé szűri le a külső zajokat. -
Ákkk
addikt
A júliusi frissítés óta sajna ugrasztani tudja sőt bizonyos esetekben az 1 fájlos már ugrasztott knox-ot valamit változtatott a samsung rajta.
Az s6 óta a knox egyébbként nem csak szoftveres védelmet takar csak.
A szervíz meg már akkor is megtagadhatja a garanciát ha nem az eredeti csc van rajta.
Sok telefont adtak el a szervízelés nem hoz hasznot a rivális is így kezdte annak idején. -
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!

, azután Odin vissza a gyári 4 fájlos T-s rom és az original CSC üresen marad. 

?
. Ha lesüllyedünk kínaikereskedő szintre, akkor tessék szépen banggood-os xiaomi árakon teríteni a szajrét
, a fr@ncba elmehetnek a csilingelő sz@rjaikkal a rom-főző szolgáltatók. Szgép telepítésnél is az első dolgom, hogy kilövöm az összes zajkeltést, könyöröm, családos ember vagyok, 99%-ban akkor kütyüzöm, gépezek, amikor a nép alszik. Másik a melóhely, ahol szuperjó, ha meeting közepén csilingel, h hurrá, jött egy update a fingós apphoz, rakd már fel...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bocs a képek minőségéért..
Csak azt nem értem, hogy nem most tiltottam le és mégis most okozott ilyen gondot. Lehet a frissítésnek volt köze hozzá? Mindegy, a lényeg hogy -nektek hála -