- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sefneni #12588 üzenetére
"Spare Lithium batteries Lithium ion batteries for portable (including medical) electronic devices, a Wh rating exceeding 100Wh but not exceeding 160 Wh. For portable medical electronic devices only, lithium metal batteries with a lithium content exceeding 2 g but not exceeding 8 g. Maximum of two spare batteries in carry-on baggage only. These batteries must be individually protected to prevent short circuits."
Később még ezt írja, megerősítve a 100Wh (Li akksinál ez 27'000mAh!) limitet:
"Portable electronic devices containing non-spillable batteries, must be 12 V or less and 100 Wh or less. A maximum of 2 spare batteries may be carried"
Ilyen szintű infót próbálj belőlük ÉS az illetékes reptértől kicsikarni, kinyomtatni. Ha le van írva, akkor a szkennernél álló 2bites agyú droid elvileg nem
lophatjadobhatja ki az akksit (ahogy velem sajna Egyiptomban történt februárban). Ettő független Töröko-ban szükségállapot és "puccshelyzet" van, a hatóságok - beleértve a reptéri biztonságiakat - bármikor változtathatnak a szabályokon.Ha kapsz "hivatalos" választ, bemásolod a közjó kedvéért a powerbankos topicba?
-
dodoroli
aktív tag
Ez meg valami újdonság,van e már valakinek?
-
Joe.36
addikt
Köszönöm a válaszokat
mindenkinek ! Szerintem veszek egy olyan spigen fóliát rá, abban a márkában még nem csalódtam.
Megvettem az erősebb [ SPIGEN SGP TOUGH ARMOR ] tokot, ezen is átmegy a vezeték nélküli gyors töltés, pedig ennek mintha fém hátlapja lenne. Ez sokkal masszívabb mint a SPIGEN SGP NEO HYBRID tok ami most van, meg szerintem szebb is. A régi tokot és a gyári fóliát szerintem eladom.Minden Spigen tok tudja a QI töltést !
-
Sefneni
őstag
válasz
glacious #12583 üzenetére
Van valami török hablaty (az összes többi szöveg angol -.-) ami lefordítva azt jelenti hogy Leaking battery values and 12V 100Wh .
Magyarul az én 10000 mAh 5V 2,1A -es powerbankom nem felel meg ennek, ugye? (Valami konverterrel kiszámoltam, és a szabályukban leírt 100Wh 12V-os valami 8333 mAh lenne. -
kuruc01
tag
Azokat kérdezem akik tájékozottabbak a témában,vezeték nélküli töltőn normál töltésre kapcsolva árt-e az akkumulátornak ha rajta van hagyva egész éjszakára?
-
Sefneni
őstag
Üdv Urak!
Láttam hogy a napokban volt szó a powerbank + repülőgép kapcsolatáról. Engem az érdekelne, hogy a powerbank igazából bizonyos teljesítmény felett nem megengedett a repülőn? Tesóm szerint csak a "jelöletlen" - magyarul noname - termékeket nem szeretik, de én nem vagyok ebben olyan biztos.
2 hete vettem egy A+ 10000 mAh -s kicsikét, viszont most elbizonytalanodtam.
A csomag átvizsgálásnál nem akarnám kidobni, a feladós poggyászban meg úgy tudom főleg nem örülnek neki. Van esetleg valakinek erről valami konkrét infója?
Úticél Törökország lenne, elvileg a Corendon légitársasággalA segítségeteket megköszönném
-
Ákkk
addikt
válasz
Leonardo91 #12562 üzenetére
Vagy a kábel nem jó vagy valami szoftveres ha a kábel nem akkor egy wipe c repatrition.
-
kuruc01
tag
Használ valaki vagy tud ajánlani jó minöségű övre fűzhetö fekvő bőrtokot?
-
DrJaka
aktív tag
válasz
Joe.36 #12548 üzenetére
Van s7 edge-re spigen fólia. Az tuti hogy ezt semmi nem gyűri fel, mivel a sarkai gyárilag le vannak vágva. Sok rá a panasz hogy könnyen karcolódik. Nekem rajta van vagy 3 hónapja, van rajta karc bőven, de hát ezért van. Használat közben nem zavaró, kikapcsolt képernyőt meg ritkán szoktam nézegetni. Kettőt küldenek a dobozban.
-
csabicska
senior tag
válasz
marquuard #12563 üzenetére
Ezek az új dolgok :
New firmware released in Italy (ITV) -> G935FXXU1BPH6Translation (Google Translate):
* Improve performance: Bluetooth, NFC
* The settings have been added for: Samsung Cloud
* Added a new feature Samsung Cloud
* The safety of your device has been improvedHere's my changelog:
* new August 1 patch
* new baseband (BPH1)
* new kernel changelist (8888212)
* added Samsung Cloud
* gallery is the one found on Note 7
* all the other apps looks the same...
* UI is the same... -
600700
senior tag
válasz
vadászcsiga #12575 üzenetére
Van persze navi gyarilag, 2db LCD kijelzo van benne a sebessegmero ora helyen es mellett. De en egyebkent ha megyek hosszbb utra az egyik telefont mindig a szelvedohoz tartoba teszem es megy rajta ugyanugy navi,trafi hunter stb.
-
600700
senior tag
válasz
vadászcsiga #12572 üzenetére
Hasznos dolog. En egyebkent is oda szoktam tenni a telefont.De egyebkent utolag is be lehet epiteni. Lattam par helyen pl tipusspecifikusan kialakitott , tarolohelybe helyezheto qi toltotpadot. Teljesen eszrevehetetlen.
-
600700
senior tag
válasz
vadászcsiga #12568 üzenetére
:-) Nezz szet az ujjabb Mercedes típusok kozt.De mar tobb mas markanal is megtalalhato a gyari qi pad.
-
sgery
őstag
Több kérdés eszembe jutott:
1. használ itt valaki olyan autós tartót ami gyors QI töltést is tud? Ahogy láttam, gyári samsung is létezik hozzá.
2. A spigen neo tokon keresztül megy a qi töltés? Nem láttam sehol leírva sajnosVagy ki használ valami nem gyárit? Mert ebay-en jóval olcsóbb ez a dolog :/
-
600700
senior tag
válasz
Leonardo91 #12562 üzenetére
Akkor nem marad mas mint a hibakereses masik.
eszkozzel. Vagy a tolto rossz vagy a tel. -
marquuard
veterán
Olaszoknál (ITV) elindult az OTA frissítés BPH6 verzióra. Eddig 'A'-val kezdődő rendszerek voltak, kíváncsi leszek mi az új benne.
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Hol tudom a névjegyek megjelenését megváltoztatni, hogy vezeték vagy kereszt név legyen elől?
Nem találom sehol -
vadászcsiga
félisten
válasz
Leonardo91 #12556 üzenetére
A töltő vagy nem tudja a gyorstöltést, vagy kajla.
-
600700
senior tag
válasz
Leonardo91 #12556 üzenetére
Gyari kabelt es toltofejjet hasznalsz?
-
mzsf
csendes tag
válasz
Joe.36 #12552 üzenetére
Még felrakás előtt, a védő fóliával együtt vágtam. Késsel. Szerintem az olló sorjáz. Megnéztem, hogy a tok mennyit takar, és csak annyit vágtam le. Sajnos fotózni nem tudok, de szerintem nem lett rossz. Nagyon éles kés kell, hogy az ívet tudd követni. A fóliát védő fólia elég kemény anyagból készült.
-
Leonardo91
őstag
Sziasztok
Hiába kapcsolom be a gyorstöltést akár vezetéknélkül akár vezetékesnél csak normálba tölt
Ez mitől lehet? -
Joe.36
addikt
Spigen tokok annyira rátapadnak hogy felgyűrik a fóliát, törik az üveg fóliát, ha kihoz a spigen hozzá fóliát ami hozzá van méretezve azzal jó. Addig kár rá fóliát rakni, a gyárit is egyből felnyomta a sarkokon nekem.
-
Akosh87
tag
válasz
#45553408 #12538 üzenetére
Én itthon csak hétvégén töltöm, hétköznap meg a vezetéknélküli gyorstöltőn pihen az irodában, majd 16:30-kor eljövök és másnap reggel 08:30-kor, amikor visszaérek még 50-70%-on van, attól függően, mennyire volt időm nyomkodni. Nekem bevált. Hogy hosszú távon mennyire tesz jót neki, nem tudom, de a telefo szolgál engem, nem én őt, az aksi meg cserélhető
-
válasz
Jano_023 #12539 üzenetére
Kicsit énis gondolkodtam a 16Ah-son, de aztán láttam, h a 20as könnyebb és hozza az elvárt valós kapacitást, azt választottam, a szaktopikban ajánlották a banggood-ot, így 28$ apróért megvan
. Amúgy nálunk is több eszköz "menne róla": 3 teló és alkalmasint egy fényképezőgép.
-
gr.bence
aktív tag
Sziasztok.
Spigen hybrid tokhoz milyen foliát ajánlotok?
Előre is köszi.
-
-
sgery
őstag
Ahogy olvasom nincs végülis eredmény abban, hogy a Spigen neo-hoz milyen fólia vagy üveg javasol (mert ahogy látom ez a tok ami leginkább javasolt és ütések ellen jó és még pro sem megy be mögé ami karcol). Ki mit használ hozzá ami nem jön fel? És ami leginkább hasonlít a gyári üveg tapintáshoz?
Egyébként Honor 7-ről váltottam, klasszisokkal jobb ez a telefon, igazából szerintem ez a tökéletes telefon ami létezik, két dolog ami miatt mégsem az:
Annyival jobban kézre áll a hátlapon lévő ujlenyomat olvasó hogy nemigaz. Még stabilabb is, nem kell lenyúlni belépésnél. Meg oda teszi az ember a kezét és pakk már nyit is a telefon. Itt valahogy nem olyan gördülékeny ez :/A másik lehet kivitelezhető, van olyan progi amivel bármikor duplán megnyomok valamit (pl. hangerő gombot) és bekapcsol a lámpa? nagyon hasznos, sokat használom lámpaként.
-
laci0530
senior tag
válasz
Howkeddlee #12534 üzenetére
Nekem márciusban, áprilisban volt főleg ezzel probléma, de az utóbbi hetekben is előjött ismét. Hogy ez hálózat, telefon, vagy mindkettő hibája, felhasználóként nem deríthető ki egykönnyen.
-
-
Deck
titán
válasz
A 2. Vesztes #12531 üzenetére
Igen rajta vagyok, csak volt pár napos kitiltásom aztán elmaradt akkor.
-
Deck
titán
válasz
A 2. Vesztes #12528 üzenetére
Dupla.
-
Deck
titán
válasz
A 2. Vesztes #12528 üzenetére
Nekem az jött be jobban, bocs..
-
Deck
titán
válasz
A 2. Vesztes #12526 üzenetére
Sima S7-em van.
Amúgy zsebben tuti nem indul el semmi hisz le van zárva és érzékeli, hogy zsebben van.
-
Keem1
veterán
válasz
glacious #12523 üzenetére
Lehetséges, hogy nem technikai, hanem inkább üzleti oka van a dolognak? A Mobiltárcával simán megy a Supershop pontgyűjtés, a telefon NFC-je meg eddig bármilyen bankkártyát leolvasott, ebből arra következtetek, hogy bármilyen paypass bankkártyát képes lenne emulálni, mintha magát a kártyát tenném oda (semmivel se lenne kevésbé biztonságosabb).
Mégse az a tendencia, hogy OS-, gyártó-, bank- és szolgáltatófüggetlenség lenne a cél a mobilos fizetés terén.
A helyes ez lenne:
- bármilyen bank
- bármilyen telkó szolgáltató
- bármilyen gyártó
- bármilyen osA logikus az lenne, ha bizonyos technikai feltételek (NFC, ujjlenyomat olvasó vagy más védelem) teljesülésekor, egy biztonságosabb kártya hozzáadási procedúra elvégzése után (ekkor lenne inkább a biztonság számottevő) mindegy lenne, hogy egy plasztikot vagy egy telefont tartok oda a POS terminálhoz. De nem törik magukat az érintettek, hogy így legyen.
-
laci0530
senior tag
válasz
marquuard #12519 üzenetére
Remélem, a biztonság kedvéért jeleztem a mysamsung chates felületén akkor rögtön az észrevételeket, előttük le a kalappal, azonnali és teljes körű tájékoztatásra, utánajárásra, ügyfélelégedettségre törekszenek.
Csak már lenne itt a kezemben, hibátlanul, nekem munkaeszköz és nagyon hiányzik hozzá. Tiszta küszködés, körülményes így a legtöbb rutinszerű folyamat, amit az okostelefonon szoktam intézni.
-
Silenzio
addikt
A Samsung Pay egyáltalán nem elérhető itthon?
-
sgery
őstag
válasz
vadászcsiga #12515 üzenetére
köszönöm, akkor megnyugodtam
-
28$ alatt 20Ah-sat, ami tételesen tesztelve jól szerepel és minőségi (LG) cellákat tesznek bele
? Kíváncsi vagyok
Az ultragyors töltés nem érdekel, bőven sok az a 2A körüli kraft, ami kijön egy portján, nem akarom feleslegesen füstölni a teló saját akksiját.
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Telekomtól vettem most egy ilyen telefont. Egy kérdésem lenne csupán: jár bármilyen garivesztéssel vagy gonddal ha levakarom ezt az ocsmány imei számot tartalmazó fehér matricát a hátuljáról?
Kinek jut már eszébe így elrondítani valamit? legalább fekete alapon lenne :/ -
-
-
mldigital
tag
Tisztelt kollégák,Találkozott valaki azzal a problámával,hogy kb 2 napja a lezárt készülék állandó óra kijelző háttere nem teljesen fekete hanem halványan barnás színnel világít a kijelző.Valamilyen tanács esetleg?
-
leslien
nagyúr
válasz
Howkeddlee #12508 üzenetére
jó lett nagyon....
HDR videók lejátszására szakosodott mobil a beépített mDNIe chip és a szoftveres feldolgozás segítségével
ezt ne keressem az S7E ben úgye jól látom?
-
válasz
#45553408 #12507 üzenetére
Egy kis off a note7-ről: mobilarena teszt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Autós topik
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Apple Watch Series 9 Cell akku 100%
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest