- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
Ez valószínűleg a friss telepítés miatt van.
Az is lehet rossz, ha nincs jól beállítva, valamint ha megtelik a sok felesleges app szemetével.Inkább egy kitakarított romot (Fmod) tegyél fel (csak ettől oda a gar)
Én a legutolsó Fmod 150320-at használom a gyári kernellel, és kiválóan működik a telefon.robogos10
A blogomban találsz linket és leírást. -
Acef
addikt
-
ztoldy
senior tag
Ha elég is lenne a garancialevél, ha jól olvastam a korábbi hozzászólásokban, akkor egy új készülékre szóló igazolást kapnál. Számla nélkül viszont hol váltanád be a cserekészülékre kapott igazolást? Gondolom csak ott lehetséges a beváltás, ahol a korábbi készülék lett vásárolva, ami ha az ország másik végében van offline bolttal, akkor necces.
A korábbi eladót kellene megkeresni, hogy fénymásolja le a számlát. -
Veron
addikt
Na akkor leírom az S4 mini saga következő epizódját... ha még valaki figyelemmel követi.
Bevittem a telefont a szervizbe leadni, mondván a Telemax bevizsgálja és majd dönt a csereutalványról. Ehhez még nem kellett a számla. Viszont a helyi ember felhívta a figyelmem, hogy hiába adnak csereutalványt, azt az csak és kizárólag eredeti számlával nem tudom majd érvényesíteni.
Magyarul lehet olyan kimenetele a történethez, hogy se régi, hibás telefon, se új, csak egy használhatatlan csereutalvány. Ennél a régi telefon használata is sokkal jobb megoldás.
Tudtok erre bármit is mondani? Vélemények, ötletek arról, hogy mihez lehet kezdeni ilyen helyzetben? Bármi!
Kösz! -
szemesi69
addikt
-
Veron
addikt
Sziasztok!
Végre válaszolt a SEH support a telefon állandó merülésére és kérte, hogy utolsó bevizsgálásra küldjem be a Telemaxhoz. Mit jelent ezt a gyakorlatban?
Megint visszadobják majd azzal, hogy normális a merülési jelenség, vagy csak azért kell vizsgálgatniuk, hogy lássák nem dobáltam-e, nem búvárkodtam stb.? Mennyi idő szokott lenni ez a vizsgálat?
Valamint a levelükben megint próbálkoznak azzal, hogy csatoljam a vásárlást igazoló eredeti számlát, de már háromszor elmondtam/leírtam, hogy használtan vettem, az a számla nincs meg. Mennyire fontos ezt csatolni? (Persze a garanciajegy nálam van)kérlek, osszátok meg a tapasztalatokat!
Köszönöm! -
szemesi69
addikt
Szar az alaplap ennyi, nálam is a cellaérték volt magas 67% körül éjszaka, holott a térerőm meg jó volt. A szerviz megtudja magyarázni simán hülyének nézik az embert, ráfogják a memoriakártyára az adó állomásra, mikor leírtam nekik, hogy sim és memóriakártya kivéve, sőt repülő módban is magas volt a cella érték. Ne agyalj rajta szerintem, mert csak ideges leszel mint én voltam. Kérd a cserét. Én keményen megharcoltam érte de megérte, most egy A3-at nyúzok, na ez nem merül, tegnap 2 nap és 20 óra után 25%-on volt több mint 4 óra kijelző idővel. Elméletileg a magas cella éték a hálózat keresés miatt van.
-
Veron
addikt
-
lajozs
aktív tag
Hetente egyszer van egy fogyasztóvédelmi óra a Klubrádióban, a Főfelügyelőség képviselője válaszolgat. Éppen ma szögezte le nyomatékosan (pont a Te eseted), hogy jóllehet sok eladó próbálkozik a számla ÉS garanciajegy együttes igénylésével, de nem kell bedőlni: elég a garancia. Mi több, válasza szerint a kettő közül csak az egyik is játszik; lényeg, hogy legyen papír a szabályszerű vásárlásról. Ez utóbbi engem is meglepett...
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
Szervizbe küld vissza, csinálj képernyő mentéseket a merülésről és a cserét eröltesd. Nekem is merült, most volt a hatodik szervizem és végre csere utalványt kapok. Olyan képernyő mentés legyen aminél írtad, hogy 3-4% majd melléje amikor sokat merül. Praktika nincs, mert szerintem hardveres gond.
-
Veron
addikt
Visszakaptam a telefont a főpanel csere után (korábban USB aljzatot és akksit cserélték), eddig jónak tűnik, nem restartol.
Viszont kellemetlen meglepetésként ért, hogy a telefon újra Telenor függő lett. Én egy GSM üzletből vettem függetlenként, amit korábban a Telenornál hivatalosan függetlenítettek. Viszont a Samsung azt a ROM-ot teszi rá vissza, amivel eredetileg a készülék forgalomba került. Ha szeretném a függetlent szoftvert, akkor igazolnom kell a Telenortól a függetlenítéskor kapott papírral. Ez elég kellemetlen. -
Acef
addikt
szemesi69, Veron
Nem biztos, mert a Telenor függetleneket is adott (még az elején. Az enyém is független, de telenoros volt).
Amennyiben függetlenített, akkor viszont ugrott a gar. Max ha visszazáratod előtte, de sztem aklor is látják.Lényeg: független XEH, vagy Telenor PAN 4.4.2 romot tegyél fel. Amennyiben olyan mint az enyém volt (Telenoros de független), akkor így garis. Ha nem "maszek" függetlenített.
Kérdés
korábban nem volt rajta külföldi rom?
Ellenőrizd a CSC-t: play/phone info samsung appal. -
Cassio1987
tag
Üdv, 15% alatt nekem is meghal az akku pillanatok alatt, nemrég nézte távirányítással a samsung és úgy hoztam összes, hogy pont nézte a samsungos a kijelzőt amikor hirtelen 15%-ról pillanatok (20másodperc) alatt esett le 5%-ra és töltőre kellett rakni, hogy ne kapcsoljon szét a vonal... szerintük ez így jó. Biztos a mobilnet szívja le meg a widgetek stb duma. Csak az a baj, hogy 15% felett meg nem csinál ilyet. Nem tudtam velük zöld ágra vergődni szóval ne reménykedj
-
Pete55555
addikt
Nálam is előfordult ilyen, bár én még 4.2-n vagyok. Szerintem valami program a hibás, mert jó ideje nem csinálja. Arra viszont nem jöttem rá, hogy mi.
Takarítsd ki a telefont, nem használt progikat szedd le..stbÉn a GalaxyS-t javíttattam futáros garival, nekem minden flottul ment, szépen megcsinálták.
-
-
Pros
tag
Sziasztok most vettem egy Samsung Galaxy S4 Minit és egy olyan kérdésem lenne hozzátok milyen tokot vagy kijelző védő fóliát ajánlotok rá ami már nektek bevált. A lényeg az lenne hogy nem akarom nagyon becsomagolni a készüléket de mégis szeretném védeni a külső hatásoktól. Előre is köszönöm a választ.
-
Acef
addikt
-
ruskop
senior tag
Régebbi típusú telefonoknál volt olyan lehetőség, hogy valami service menübe ha belépett az ember akkor ott lehetett állítani. Ezt a menüt általában valamilyen számsor beírásával lehetett előhozni a tárcsázóból. Szerintem S4 minin ilyen már nincs. Vagyis nem próbáltam. Máshogyan meg hívás közben lehet még lehalkítani. Én többet nem tudok.
-
Sanctus
aktív tag
Valami ilyesmi alkalmazást kellene megpróbálj. Különböző sémákat lehet beállítani -akár napszaknak megfelelően is.
Hátha valamelyik képes lejjebb vinni a hangerőt a neked megfelelő tartományba! -
Veron
addikt
Sziasztok, erre tudnátok írni valamit? Kösz!
-
bzs73
őstag
Hát ezekből messze nem lehet norm akkuidőt kihámozni.
-Ez a képernyő bekapcsolva mizéria. Honnan tudod hogy én milyen fényviszonyok közt használtam a kijelzőt, mert nem mindegy hogy pl szabadban napsütésben, ahol 120%-on ment a fényerő, vagy szobában, ahol 20%-on.
-Hálózat. Ált automatikuson van a többség, és a váltogatás nem kicsit meríti az aksit, és ez annak függvényében változik, ahogy mozgok.
-Mobilinternet. Hát erre már nem is írok semmit, meg a többire sem, felesleges lenne sorolni hogy mennyire nem tudsz ezekből meg semmi konkrétat aksira nézve. Wifit lehetne sorolni úgyszintén hogy mennyi mindentől függ, változik az aksi használat. Aksihasználat mindenkinek maga szokásától, használatától függ, futó programok, kapcsolódások,stb. Ez a sok screen nem sok mindent árul el. Egyedül ami biztos támpont az a mély alvás,hogy akkor mennyit eszik, amikor nem használod a telót. Ha használja az ember úgy is merül rendesen. Nekem a lényeg hogy este ne kelljen nézegetni hogy kibírja -e a napot, szerencsére nem is kell, mert lazán kibírja, éjszakára meg megy úgy is töltőre, mert 2. nap már nem biztos.KisBundi: Nekem ált 2-max3%-ot eszik éjszaka, 6-8óra alatt. Mondjuk wifi nekem nem megy éjszaka, se net.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest