-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toocha
csendes tag
válasz
lajozs #12821 üzenetére
Na talán megoldódik a gondom. Tegnap délelőtt megpróbáltam, hogy gyári beállításokra visszaállítom, de hiába nyomtam a gombot nem csinált semmit-na modom faxa, ez se működik. Ma reggel- bár megjegyzem tegnap is újraindítottam párszor- bekapcsolom a telót, és: Visszaállt gyári beállításokra! Bő fél nap után! ÉÉÉÉS (lekopogom) minden működik Fa..án!
-
toocha
csendes tag
válasz
lajozs #12800 üzenetére
Általában Wifin keresztül lépek be a Playbe, de most kipróbáltam mobilnetről is. Sajnos ugyanúgy leáll a letöltés, de ha végig is megy akkor is előfordul, hogy a telepítés akadozik, vagy kiírja, hogy sikertelen (mondjuk ez ritka). Na most meg azt kezdte el, hogy az ébresztés nem működik. Azt nem tudom, hogy ez összefügg-e a másik hibával.
-
Velocity
aktív tag
-
Veron
addikt
válasz
lajozs #11435 üzenetére
Valóban? Köszönöm a segítséget, remélem, tényleg így van!
Bár tegnap beszéltem a Samsung ügyélszolgálattal, ahol megerősítte a nő, hogy kell a számla is, sőt ezt leírták mailben is. "A kérést a sehhsupport@samsung.com e-mail címre kérjük megtenni, csatolva a jótállási jegy másolatát a számla másolatát és az esetleges szervizes szakvéleményt"
Megkérdeztem azt, akitől vettem a telefont, hogy hol az eredeti, Telenoros számla, de azt a választ kaptam, hogy nála nincs.Itt állok egy adás-vételivel, a garanciapapírral és a többször javított prémium telefonommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest