Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Sziasztok!
Nekem is egy ilyen, fenti hsz szerinti S4 minim van, jelenleg, még knoxtalan, 4.2.2 XXUBNB3 egy CWM Recoveryvel v6.0.4.6.
Hogy érdemes ezzel továbblépni, mi az a rendszer amit erre fel lehet tenni? Valami újabb, stabilabb ROM érdekelne, ami akár napi használatra is alkalmas.
-
Pete55555
addikt
Sziasztok!
Visszakerült hozzám régi S4 Minim (eddig öcsém használta)
Lényeg, hogy meguntam a tepsi méretet (MI A1) és visszaváltanék.ROM-olás hogy megy mostanság? Van valahol valami jó leírás? Régebben ha jól emlékszem rootoltam, illetve nem is teljesen gyári szoft van rajta: 4.2.2 XXUBNB3 Kernel: 3.4.0 Vikinger dirty...
Mit lenne érdemes erre tenni? Valami stabil ROM érdekelne.Előre is köszi
-
-
Pete55555
addikt
válasz
DoItYourself #13100 üzenetére
Én Telenornál függetlenítettem, ~8000 Ft volt.
Más: Mostanában eléggé merül a telefon, Fmod volt rajta, ezen csináltam egy factory resetet, cache dalvik cache resetet, és újra belaktam, de azóta csak rosszabb a helyzet :
Gyanakodom az akksira, már 3 éves a telefon.
Ezzel van valamilyen tapasztalat? Egész olcsó, és hamar is itt lenne...
-
Pete55555
addikt
Tökéletesen elég. A legjobb, hogy 1,5GB RAM van benne, az 1GB már kevés lenne, de így még bőven használható.
Én most függetleníttettem ki, mert szolgáltatót váltottam. Vehettem volna másik telót, ha nagyon akartam volna, de nem hardcore felhasználásra tökéletes.
Acef Fmod van fent már vagy 1,5 éve, betonstabil, semmi hiba nincs, gördülékeny.Viszont ha újat kéne vennem, akkor már egy xiaomi redmi 2 pro-t vennék, 55 körül elég jó vétel, sokkal jobb, mint az s4mini 67-ért.
-
Pete55555
addikt
Sziasztok!
Gyors kérdés:
Telenornál függetleníttetni fogom a telót. Lehet valamilyen probléma abból, hogy Fmod van rajta?
Gari már lejárt. -
Pete55555
addikt
válasz
Viktor0610 #12058 üzenetére
Jut eszembe: A telón Fmod ROM van, és Rootolt. Ez probléma, vagy tökmindegy jelen esetben?
Ahogy olvastam, csak egy kódot kell beírni, amit a szolgáltató ad. -
Pete55555
addikt
Hali.
Van egy Telenoros S4 minim, viszont ha lejár a hűség átmennék a T-hez. Nem tudja valaki a hivatalos menetét a függetlenítésnek? Nem akarnék most telefont is venni...
PÜ-be is jöhet.
-
Pete55555
addikt
Hali.
Rendelt már valaki ilyen tokot a telóhoz? Jó rá? Ez a "bőr" verzió? Csak mert lentebb görgetve már nem az van a képen.
-
Pete55555
addikt
UK carrier Three says Galaxy S4 mini won't get Lollipop update due to memory limitation
Meg az apátok f*****
Rohadt szar amúgy, hogy totál hülyének nézik az embereket...
-
Pete55555
addikt
válasz
oroszkrisz #11225 üzenetére
S4 mini olcsó
-
Pete55555
addikt
Amúgy, mióta Fmod van fent, nem tudok LTE hálózatot választani. Ez miért van? APN beállítás kéne ?
Telenoros vagyok.(Nem mintha használtam volna valaha, soha nem is működött itt debrecenben, csak eddig ki tudtam választani a listából)
-
Pete55555
addikt
válasz
voyager4.4 #11013 üzenetére
Én is azt használom. Nagyon fain böngésző. -
Pete55555
addikt
válasz
Tamás88 #10969 üzenetére
Kíváncsi vagyok milyen lesz az Fmod rom akku szempontból, eddig jónak tűnik. Reggel vettem le töltőről, azóta nem sokat használtam, melóhelyen dolgozni kell
Juice defenderrel szabályzom a mobilnetet, 30 percenként kapcsol be. Meg van 30 perc kijelzőhasználatom, mobilnettel böngésztem.
Így most 81%-on van, 13óra után.
Térerő jobb egy kicsit a gyárinál, de sajnos melóhelyen még mindig váltogat H+ és EDGE között, bár legalább már többször van H+ra csatlakozva. -
Pete55555
addikt
Igen, az első indításra gondoltam.
Nagyjából belakram a rendszert, és kb fél óra nyomkodás, letöltés, telepítés után kb 10%-ot merült, ez szvsz elég jó egyelőre. Térerőre leszek kíváncsi a melóhelyen, ott eddig folyamatosan edge, meg hsdpa között váltogatott.
Amber widgetet ismeri valaki? Eddig azt használtam, most viszont nem akar működni. Maga a widget is hiányosan jelenik meg, és az értesítési sávba se tudom kirakni ???
-
Pete55555
addikt
Felraktam az AF5 romot, a CWM-et, de a modem felrakása után megáll a galaxy s4 feliratnál. WTF ?
Csak le kellett írjam. ElindultElszoktam tőle, hogy a mókolt ROM-ok, recovery-k lassabban indulnak el.
-
Pete55555
addikt
Fmod-ban a galaxy apps benne van? HERE maps kellene a telóra...Play-en is fent van. Nem szóltam.
-
Pete55555
addikt
Nálam is előfordult ilyen, bár én még 4.2-n vagyok. Szerintem valami program a hibás, mert jó ideje nem csinálja. Arra viszont nem jöttem rá, hogy mi.
Takarítsd ki a telefont, nem használt progikat szedd le..stbÉn a GalaxyS-t javíttattam futáros garival, nekem minden flottul ment, szépen megcsinálták.
-
Pete55555
addikt
válasz
#31757056 #10913 üzenetére
koztudottan vilagszinvonalu a mobil lefedettseg es terero minosege
Gondolom ezt szarkasztikusan mondtad. Mert sok helyen elég f@s a térerőm, pedig még a Debrecen táblát nem hagyom el a munkahelyemen (na jó, éppen, hogy nem hagyom el)
Így meg ha már a szolgáltató részéről fos a jel, akkor ha tudom erősítem a jelet azzal, hogy a telefonra olyan szoftvert rakok. Így még akár az akkut is jobban kímélem, mert nem ugrál szerencsétlen telefon folyamatosan H+ és E hálózatok között...Na meg az,hogy azt írtam meg vagyok vele elégedve, nem jelenti azt, hogy hibátlan
A sok kis "hiba" most gyűlt össze annyira, hogy azt mondjam, érdemes foglalkoznom a ROM-olással.
-
Pete55555
addikt
Térerőben jobbak az új romok.
Instant GET !!!
Melyiket ajánlod? Utána fogok olvasni a dolgoknak, csak kíváncsi vagyok melyik rom-ok mennek jobban. Valami custom rom érdekelne leginkább. Galaxy S-en sok ROM-ot kipróbáltam anno.
Sajnos térerőben tényleg nem jeleskedik nagyon ez a gyári rom
-
Pete55555
addikt
válasz
csizi74 #8251 üzenetére
Nekem knox nélküli az S4 minim, és nagyon gondolkozok, hogy belefogjak a ROM-olásba, pedig garivesztés nélkül megtehetném. Egyszerűen emg vagyok elégedve a rendszerrel, nem fagy, nem lassul be akkor sem, ha nem kapcsolom ki hetekig, egyedüli probléma a videófelvételnél volt, más semmi. Ezért is gondolkozok, hogy rakjak-e fel másik ROM-ot, ennél sokkal jobb nem biztos, hogy lesz, max másabb.
Tehát szvsz nem kell mókolni, hogy egy jó rendszert kapj, max azért, hogy magadhoz alakítsd. -
Pete55555
addikt
válasz
csibe17 #8233 üzenetére
reggel 100% majd megintcsak kb 8 óra elteltével (no használat) 92% !
Nekem is ilyen, pedig nincs fent acef féle ROM.
A letiltott dolgok mind mind szívtak egy kicsit vagy 1-2 valami nagyon?
Szerintem jobban csak 1-2 dolog.
Acef Megelőztél.
Na mindegy, annyira nem akartam mobilról tolni.Egyébként custom rommal múködik a view cover ?
-
Pete55555
addikt
Inkább egy CM-et, de leginkább egy deodexelt romot érdemes felraknod.
Igen, én is valami ilyesmire gondoltam. Megnézem majd mik vannak, igazából nincs nagy bajom vele, de kezd már vonzani a custom ROM-ok világa megint.( SGS-el ROM-oltam eleget)
Köszi, utánanézek
Mobile ODIN mennyire ajánlott? Vagy inkább az a tuti, ha gépről megy ? -
Pete55555
addikt
Sziasztok. AMH4-es rootolt /kék szolgáltató/ függő S4 minim van, 4.2-vel. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e 4.4-et felraknom, milyen nagyobb változás van benne, esetleg Cyanogenmod, ilyesmik?
Igazából nincs bajom a 4.2-vel, egy probléám van, hogy videózáskor néha megfagy a telefon felvétel közben, 720p és 1080p felbontásnál is, és ilyenkor nem is mindig menti el a felvételt.
Köszi a válaszokat. -
Pete55555
addikt
Sziasztok. Ma voltam a Medamarkt-ban, és sikerült vennem egy egész pofás tokot. Hasonló, mint a 0.3 mm-es ebay-es cucc, de ez kicsit talán vastagabb. A képen látható matt minta, műanyag a cucc, nem szilikon, érdekes, mert csúszik is, hiába rücskös a felszíne, de egész jól illeszkedik a telefonra. Egy hibája, hogy a töltő csati nem megy eléggé be a helyére, bár tölt, csak nem kell nagyon mozgatni, mert kieshet. Majd lehet kivágom nagyobbra a helyét.
1199 Ft-ot szerintem megér, ha valaki nem akar e-bay-ről rendelni.
KÉP 1
KÉP2 -
Pete55555
addikt
válasz
radicspeter1 #5156 üzenetére
+1
De én csaltam, mert még sosem frissítettem a telót
Valami pár megás csomag ment rá, miután megvettem, azóta elégedetten használom. Meg kell mondjam, tényleg meg vagyok vele elégedve,és nem érzem azt, hogy buzerálnom kellene. Persze Xposed, meg Kingo root van rajta, de ennyi. Elvagyok, mint a befőtt.
Ha lesz Stabil 4.4 CM azt talán kipróbálom. Vagy már van ?(#5162) Morris Ezt hogy nézem meg ?
-
Pete55555
addikt
válasz
Williamgrant #3362 üzenetére
Van rá MIUI ?
-
Pete55555
addikt
Húzást érintésnek érzékel - és fordítva. Swiftkey billentyűzetet használok, az is megkergül sokszor, idétlenül rakja be a felajánlott szöveget, pedig SGS-en flottul működött, nem tudom, hogy a program szar ezen a telón, vagy a fentebb említett "túlérzékenység" miatt ilyen...
-
Pete55555
addikt
Kezd kicsit felb@szni a telefon. Nem érzékel normálisan a kijelző, mintha túlérzékeny lenne.. Nem lehet ezzel csinálni valamit?
-
Pete55555
addikt
Custom rom javít valamit a zenei részén, vagy semmi változás?
Kicsit hiányzik az sgs hangzása... -
Pete55555
addikt
válasz
radicspeter1 #3163 üzenetére
Nincs ilyen love me felirat nélkül ?
-
Pete55555
addikt
Nem kell ezt túlbonyolítani. Aki amúgy is 7-8000 Ft-ot fizet, annak esetleg megérné ilyen díjcsomagban venni a telefont.
Ha 3000-et beszél el, akkor nem.(#2944) Devily Egy képet tudnál csinálni a telefonról a tokban? Tetszik a cucc, csak e-bay-en nincs lefényképezve úgy, hogy a telefon is benne van.
-
Pete55555
addikt
válasz
radicspeter1 #2631 üzenetére
Letiltottam a sok samsung szart, így nem szívja semmi :-D
A sok érzékelő, meg hasonlók szívják, az meg 4.3-bam is fogja. -
Pete55555
addikt
És hivatalos garanciások ?
-
Pete55555
addikt
válasz
Rabbitf_24 #2577 üzenetére
Akár SD kártya nélkül is használhatod, 5.5 Gb-n el lehet férni. Nekem 8-as van, én ma már csak azt vennék, vagy 16-ost. Persze ha van elfekvőbe 4-es, mehet bele nyugodtan.
(#2578) szekerszabi Ritkán, de előfordult már nekem is. Érzékeny a gomb, határozottan kell megnyomni/nyomva tartani/2x nyomni.
-
Pete55555
addikt
Lol, ez elég gáz. Ilyenkor örülök, hogy telenoros vagyok.
Más : használ valaki bt-os billentyűzetet a telefonhoz? Illetve kellene valami megoldás a képernyő monitorra küldésére, és akkor úgy használnám, mint egy kis mini pc-t.
Billentyűzetre / monitorra kötéshez vkinek ötlet? -
Pete55555
addikt
Billt/egeret lehet valamilyen módon csatlakoztatni a telónkhoz? Ha jól tudom OTG nincs
vmi más megoldás? BT esetleg ? Illetve monitort rákötni vmilyen módon?
-
Pete55555
addikt
válasz
radicspeter1 #2471 üzenetére
Hűűűűűűűűű az nem rosz
Pont most akartam írni az üzemidőről.
Tegnap lett lehúzva a töltőről
reggelhajnal 5-kor. Melóban úgy 6 órát hallgattam zenét, aztán lekocsikáztam Nyíregyre, ma jöttem haza, nem is vittem töltőt, bíztam benne, hogy kibírja, és hát igen
Kijelző ugye 3 óra, ebből kb 1,5-2 óra netezés. Hívás nem nagyon volt, inkább viber üzenetek.
Illetve nálam juice defender működik, 30 percenként kapcsolja csak be a 3G-t. Wifi egyfolytában ment. -
Pete55555
addikt
Én vájtfülűnek vallom magam (az olcsóbb fülesektől frászt kapok) Most direkt megnéztem az SGS-t, beállítottam a voodoo-t, hangerőt nem növeltem maradt -10db, bass boots-ot kapcsoltam be, standard/gain+5 full dynamic range-en. Így a lejátszóval az EQ-n a magasat és a közepet feljebb kellett tekerni (nekem) mert kevésnek éreztem, azazhogy a mély volt sok.
S4 minit pedig rock EQ-ra állítottam.
Szvsz nem sok különbség van köztük, ami abból a tekintetből nagyon jó, hogy az SGS az egyik legjobb lejátszónak minősül, még ma is, szerintem az S4 mini sem marad le sokkal. Bár az GS-t lehetne még babrálni, voodooval nagyobb hangerőt adni, több beállítás, stb, de én meg vagyok elégedve az S4 minivel ilyen téren.Hangsúlyozom, ez személyes vélemény, nyilván mindenkinek más a füle, én ezt tapasztalom/hallom.
(#2005) [DE2JAY]
Igen, ezt hozzáadva pláne jó teljesítmény amit a mini kiprésel magából.
Szerk: Jut eszembe, az adapt sound-al is szórakoztam, végigcsináltam a lépéseket, valami haszna van, nem oly' nagy hülyeség.
Szerk 2 - Most látom, hogy kérdezted
Csináld végig a lépéseket, szerintem nem hüyleség, bár hatalmas különbséget nem fogsz hallani.
Szerk 3: Sennheiser CX 300-as fülessel teszteltem a telefonokat egyébként.
-
Pete55555
addikt
Ömmmm: LINK
BTW itt arról beszélt a kolléga, hogy az SGS-ben egy egész jó kis Wolfsonn hangchip (DAC) volt, amit a voodoo sound-al jól ki is lehetett használni, és valószínűleg az S4 minié nincs ilyen jó. (Milyen hangchip van benne, egyébként ? ezt még sehol nem olvastam )
-
Pete55555
addikt
Sziasztok. Ma szert tettem én is egy ilyen készülékre, az érdekelne, hogy az appok párhuzamos futtatását mivel tudom megoldani ? Ami S4-en is van, hogy 2 alkalmazás 2 ablakban egymás mellett.
A telefon egyébként telenoros.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest