- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
oroszkrisz #11260 üzenetére
Ide kell írni:
sehsupport@samsung.com
Email címed várom, arra tudom küldeni a többit.
Jé fanatikus lettem
-
szemesi69
addikt
válasz
oroszkrisz #11260 üzenetére
Privátba adj egy email címet, mert be kell majd szkennelnem, uttánna elküldöm.
-
_Petya_
őstag
válasz
oroszkrisz #11243 üzenetére
Egyszer már leírták hogy ez nem normális, vidd vissza szervizbe!
Most írjuk le megint? Szerviz!!
-
szemesi69
addikt
válasz
oroszkrisz #11231 üzenetére
A helyedben a suportnak írnék először, majd ők bekérik bevizsgálásra, célravezetőbb, lásd az én példám. Az én esetem az5-6-ik a suporton keresztül ment.
-
ancsako
tag
válasz
oroszkrisz #11231 üzenetére
Én "csak" 4-ig jutottam!
-
Veron
addikt
válasz
oroszkrisz #11220 üzenetére
Nekem is ez volt, de nem találtam rá megoldást.
-
Pete55555
addikt
válasz
oroszkrisz #11225 üzenetére
S4 mini olcsó
-
ancsako
tag
válasz
oroszkrisz #11223 üzenetére
Jaaaa vagy úgy!
Akkor vissza szervíz!
-
ancsako
tag
válasz
oroszkrisz #11220 üzenetére
Beszéd közben hangerő gomb...
-
Veron
addikt
válasz
oroszkrisz #11203 üzenetére
hogyan csatoltad a képernyőmentéseket, kinyomtattad őket és átadtad a futárnak?
-
szemesi69
addikt
válasz
oroszkrisz #11186 üzenetére
Nekem is így kezdték usb+akku tíz db. csavar, változás semmi, merült tovább, aztán még négyszer visszaküldtem, minden alkalommal visszaküldték javítás nélkül, mondván hibátlan üzemszerüen működik. Na hatodszor is visszaküldtem szépen leírva merülés folyamatát+rengeteg képernyő mentést a merülésről. Tegnap érkezett a csereutalvány, mert a telefon hibás. Azóta egy A3 tulajdonosa lettem. Ne add fel ha kellően alátámasztod képekkel igazolva, márpedig merül. Ezt a samsungnak küld el először és kérd a cseréjét. A samsung majd megbizza a szervizt a bevizsgálással. Én így intéztem, igaz hatodszorra de meghozta az eredményt.
Azért a 7 nap nekem is furcsa, 21-én szóltak, hogy küldik futárral 22-én már itt is volt.
-
Acef
addikt
válasz
oroszkrisz #11186 üzenetére
7 nap, posta?
Nem háztól házig az MPL? -
szemesi69
addikt
válasz
oroszkrisz #10827 üzenetére
Próbáltam már amit lehetett letiltottam akkor is merült, ha nem tiltok semmit akkor is.
-
szemesi69
addikt
válasz
oroszkrisz #10824 üzenetére
Nálam mindig merül, néha van kivétel, például tegnap este töltöről levéve újraindítottam éjszaka hét és félóra alatt csak 2%-ot merült de napközbe ha használom akkor bepotolja, de általában 19%-os merülés van éjszaka készenlétbe. Szerintem nem szoftveres probléma. Akinek cseréltek alaplapot azt írta, hogy jó lett. Engem mindig a memória kártyával csesztetnek holott anélkül is merül. Sőt sim kártya nélkül, repülő módban is. Érdekes hatragyi kolégának csere utalványt adtak, mert alaplap hibás volt. Nekem még nem volt másfél napnál hosszabb üzemidőm, de az is úgy ha nem használom.
-
szemesi69
addikt
válasz
oroszkrisz #10807 üzenetére
Küld be szervizbe, minél többen küldjük csak lesz valami áttörés. Ez biztos, hogy nem természetes állapot. Elég sok készüléknél van ilyen merülés. 2.2% merülés óránként készenlétben szerintem is sok. Érik a 6-ik szerviz nálam.
-
szemesi69
addikt
válasz
oroszkrisz #10791 üzenetére
Ezt firtattam a samunál, azt mondták beszélnek a telemaxal és visszahívnak, mert én azért küldtem képernyőmentést meg minden leírást, mondtam nekik a telemax is minimum így igazolja, de lehet nekem kell telefonálni, hogy mi van, mert igaz hívtak múlthéten, de este 19.45-kor de mire odaértem, hogy felvegyem letették, azóta semmi, már több mint egy hete. Ráadásul utoljára úgy hozta a futár a telefont, hogy nullára volt merítve 18 órás üzemidővel.
-
szemesi69
addikt
válasz
oroszkrisz #10789 üzenetére
Szemét a telemax szerviz, írhattam bármit leszarják, a samuhoz hiába fordúltam, ők is bekérték bevizsgálásra, de mivel a telemax azt írta nekik is, hogy hibátlan üzemszerüen müködik, javítást nem igényel, ezért a csere igényemet elutasították. Még várok tőlük egy visszahívást, mármint a samutól, nem telemax, aztán neki ugrok hatodszor is.
-
szemesi69
addikt
válasz
oroszkrisz #10785 üzenetére
Nálam is merül készenlétben 7-8 óra alatt 19%-ot, és a cella értékem magas 64%-ék, garantáltan nem fut semmi, 100%-ék deep sleep van, tökmindegy neki van sim vagy nincs benne, repülő módban van vagy nincs. amióta kalibrálták a negyedik szerviz során a gyári beállításait azóta az újraindítás sem segít. Már ötször volt szervizben, három jegyzőkönyvem van, hogy hibátlan. Első szerviz során cseréltek usb modult+hangszorót és akkut, ezek szerint volt hibája, de még mindig ugyanúgy merül.
-
Tamás88
őstag
válasz
oroszkrisz #10777 üzenetére
Attól, hogy nincs sim kártya (illetve repülő módban van) attól még van térerő, csak nem fogja mutatni. Van egy olyan widgetem, ami mutatja, hogy milyen hálózaton vagyok, és repülő módban is mutatja, csak ugye akkor 2G hálózat van (net nélkül), így közel 100%-on virít a csík. Illetve azt nézd meg, hogy milyen programok futnak a háttérben, mert szerintem amiatt is merülhet.
-
alexman
csendes tag
válasz
oroszkrisz #10774 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, ha egy picit visszaolvasol a fórumon. Nálam újraindítással meg lehet szakítani ezt a gyors merülést... Így tőled is azt kérdezném, h újraindítás után visszaáll a "normál" merülésre?
Amúgy most tettem fel 2 napja Odinnal a legfrissebb romot (előtte-utána gyári alaphelyzetbe állítás). A néhány korábban használt app-ot feltettem, és a korábban is tapasztalt merülési hiba ugyanúgy jelentkezik. Plusz van még egy "bónusz"... az akku statisztika úgy mutatja, ha a WiFi állandóan megy és be van kapcsolva (végig kék csík), holott nincs is. Már többször próbáltam újraindítani, kivettem az akkut, majd vissza be és ugyanaz. Hát szerintem a héten viszem 3.-jára is a szervízbe.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
oroszkrisz #10774 üzenetére
Szerintem, S4 mini, beállítások menü, akkumulátor menüpont, képernyőmentés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobilhasználat külföldön
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Vírusirtó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest