- LTE frekvenciák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
w.miki
veterán
válasz
#73029888 #12675 üzenetére
Az S5 ROM 4.4-es verzióját most is használom, és azon kivűl, hogy néha lefagy a kamera, nem találtam benne hibát.
Anno azért tettem fel, mert úgy olvastam, hogy ez a legtakarékosabb, de így is éjjelente 10%-ot merül a teló... ami viszont nem biztos, hogy ROM hiba.
Te CM12-t használsz? Az hibátlan? Több ROMot is kipróbáltál már? -
-
ztoldy
senior tag
válasz
#73029888 #12448 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni.
Azért készítettem ugyanolyan képeket gyárival és cm-mel, hogy egymás mellé lehessen tenni és összehasonlítani. Legegyszerűbb, ha megnyitod egymás mellett 1-1 ablakban, rázoomolsz 100%-ra és megnézed neked melyik tűnik jobbnak oda-vissza váltogatva a képeket és 1-1 részletet pontosan megfigyelve a képen. -
-
-
ztoldy
senior tag
válasz
#73029888 #12356 üzenetére
Nálam a másik kernel vált be, sokkal több testreszabási lehetőség van benne. A brisk-nél a custom wifi driver miatt szívás van, ha bármi gond van a szoftverrel, mert nem elég a gyári kernel visszarakása, hanem flashelni kell az egész szoftvert újra, máskülönben a megváltozott driverek miatt nem fog működni a wifi.
-
davidovi
tag
válasz
#73029888 #12331 üzenetére
először ezt kell telepíteni:
erről az oldalról [link] ezt a fájlt: XposedInstaller_3.0_alpha4.apk [link]
aztán ezt flashelni: xposed-v75-sdk22-arm.zip , én innen töltöttem le: [link]
bármi mást telepítettem, sdk 21 vagy sasmungra módosított sdk (itt van róla szó: [link]) vagy bootloop volt vagy nem is települt az xposed.
ezzel települ, csak megáll az amplify.
-
Tamás88
őstag
válasz
#73029888 #12298 üzenetére
Találtam egy Oppo kamera portot, azt még érdemes lenne megnézni.
-
w.miki
veterán
válasz
#73029888 #12288 üzenetére
ezt elég nehéz megmondani, mert képkészítésnél rengeteg minden számít (fénymennyiség, fényeloszlás, kézremegés), de nem hülyeség.
Tessék itt van néhány képem (2015-öseket csak)
ROM: STE ROM 4.4(A filmforgatás képei 2009-ben egy SE k770i-vel készültek, azok a sony-k jobb képeket csináltak, mint most egy okosteló... :x )
-
-
ktomcat
senior tag
válasz
#73029888 #12267 üzenetére
Köszönöm az infókat!
A kamera annyira nem szempont nekem (ha nem elég a cm gyári akkor camera FV-t használok).
Végül rászántam a hétfői napot a mókolgatásra fel is repült a slimkat után a cm11 (carbon számomra is túl sok funkciót tartalmaz amik csak húzzák az akksit) de a cm11be meg túl kevés voltÍgy visszatértem a slimkathoz ezúttal már f4ktion kernellel (smartassv2+row?), és teljesen elégedett vagyok. Esetleg ha az eoactive kernel jobb, vagy van másik amit nem vettem volna észre szóljatok.
A play services fc-t már észre se veszem (advansznál is ez volt), nameg a play services adatok törlése is megoldja a problémát nem csak a netalapúhelymeghatározás kikapcsolása.
-
-
ztoldy
senior tag
-
Tamás88
őstag
válasz
#73029888 #11908 üzenetére
Már nagyon régen használtam TMH FW-t, de azért megpróbálom. Először is, valahogy stabilabb lett, az aksija is kicsit tovább bírja, no meg a camera bug is úgy vettem észre, hogy csak használatkor meríti nagyon, utána nem. No meg frissebb. Nézd csak meg, hogy mikor készült a két rom Ja és nincs gyári T-s szoftver.
Apropó! (ez nem csak neked fog szólni)
Tegnap felraktam a legújabb Brisk kernelt (gyári FW alá rakható), és a következő eredmény született az aksi ügyben. Mindig ugyanúgy használom:
Délelőtt 11-kor gyári kernellel 79%, Brisk kernellel meg 89%.
Délután 5-kor némi internetes rádiózás után: gyárival kb.30%, Brisk 59%
Persze ennek telepítésétől ugrik a Knox számláló, de akinek már ugrott, annak tök mindegy.Ja és az COE romokat senkinek sem javaslom, nekem állandóan eltűnt a térerő (áthúzott kör volt), ennek következtében nagyon gyorsan lemerült.
-
szemesi69
addikt
válasz
#73029888 #11850 üzenetére
Nálam nem tette, 6-ik szerviz után csere lett. Ne érts félre van akié jó, nekem nem volt szerencsém vele. Új kora óta merülési gondjaim voltak vele. Viszont az A3 nekem bejött nagyon. Mivel a mini hűségre volt részletre, így az A3 nekem nem került plusszba, viszi tovább részletfizetésemt.
-
ztoldy
senior tag
válasz
#73029888 #11830 üzenetére
Valami biztosan nem jó, mert nálam még mikor CM volt fent, akkor reggel levéve töltőről délután 16-17 óra körül 80% körül volt úgy, hogy nap közben szinkronizálás, viberezés is volt.
Az automatikus fényerő állítás eléggé meríti a telefont, CM-nél ráadásul felesleges is, mert az állapotsávon ujjhúzással állítható a fényerő.
-
ctvagyok
őstag
válasz
#73029888 #11830 üzenetére
Nálam is hasonló eset áll fen. Nyári meleg sem tesz jót az üzemidőnek, a fényerőt is feljebb nyomja így napsütésben,még a lakásban is. Nálam a KK bugja, hogy a fényerőt nem veszi le magától, ez sem használ. Lehet veszek bele egy ebay aksit.
Nekem most 20 óra üzemidő mellet 2 óra 20 perc kijelzőidő pár perc telefonálás után 38%
-
ztoldy
senior tag
-
ztoldy
senior tag
válasz
#73029888 #11755 üzenetére
Nekem az utolsó CM11 még valami év eleji verzió volt, utána már jött a CM12, amit linkeltél az újabb, de szerintem az is stabil, mert a régiek is már stabilak voltak. Látom az EOL topicban is azt linkelték, amit te írtál, szóval az ottani véleményeket kell figyelembe venni.
-
ztoldy
senior tag
válasz
#73029888 #11753 üzenetére
Nem tudom. Nekem pl. a fényképek mentése külső programmal kicsit lassú volt, míg kitkat alatt teljesen gyors volt. Mindennapokat tekintve teljesen használható volt a CM12.1, amíg azt használtam és én ugye vissza is vettem a cpu sebességet. Én ennyi negatívumot vettem észre amellett hogy a fényképek minősége gyenge volt.
-
ztoldy
senior tag
válasz
#73029888 #11604 üzenetére
Egyébként valaki küldött már vissza knox-os telefont és visszadobták? Azért kérdezem, mert én még nem láttam erről konkrét információt.
Úgy látom van, aki már küldte vissza 0x1-gyel és megcsinálták neki a telefont, igaz az alaplaphibás volt.Gyári kernelt használsz és azzal történt vagy custom kernelt tettél fel?
Szerintem egy korábbi verziót érdemes lenne feltenni, ha gyári a kernel, lehet, hogy bugos a rendszer. Ha custom kernel van fent, akkor pedig az adott verziót újraflashelni, hogy visszaálljon a gyári kernel. -
ztoldy
senior tag
válasz
#73029888 #11588 üzenetére
Szia!
F4K kernelt használtam sokáig, de valahogy jobban merül vele a telefon és van, hogy nem alkalmazkodik az új CM verziók változásaihoz és egy darabig nem lehet használni a legfrissebb verziókkal.
Áttértem a Chaco kernel-re, ami remekül működik. Annyi a hátránya, hogy a gyáriakon kívül csak 1 plusz CPU governor van bele rakva. I/O ütemezőből viszont van SIO és FIOPS is.Tegyél fel XPosed framework-öt, ahhoz van egy modul, amivel minden programnál engedélyezve lesz a külső kártyára írás lollipop alatt.
Nálam egyelőre a 05.31-es verzió van fent, de az általad írt problémákkal nem találkoztam.
Kernelt mindig újra kell flashelni. Én úgy szoktam csinálni, hogy letöltöm a frissítést, Recovery-be újraindít. Flashelem a legújabb verzót, majd arra az XPosed framework-öt, kernelt és a GPS patch-et. Utána restart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LTE frekvenciák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- PlayStation 5
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest