- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
válasz
Intelligencs #7672 üzenetére
ezt a Kitkattot wifin keresztül is lehet feltenni vagy csak a Kiessel kábelen?
-
kodmen
aktív tag
válasz
Intelligencs #2605 üzenetére
Én ugyan nem használok ilyen widgetet, de egy ötlet: próbáltad már törölni és újra kirakni? Lehet, hogy kirakás után már nem tud átállni automatice, bár ez elég gáz lenne...
MÁS!
Keresgettem, de nem találtam: az infra
portotledet milyen progival lehet használni? Szeretném kipróbálni a sony hi-fi-vel, orion klímával stb...A Samsung IR - Universal elég bonyinak tűnt, meg az IR kódokhoz google fiókadatokat szeretett volna a megadott link (hogyisne!).
A bekapcsolt NFC meríti a telót, vagy csak ha aktív használataban is van (gondolom meríti, hisz éberen figyeli az antenna környezetét...)
-
tomi5244
őstag
válasz
Intelligencs #1897 üzenetére
Telenoros vagyok. Ha eszembe jut ki szoktam lődözni az appokat de nem túl jellemző rám. Lehet beragadt valami, mondjuk akkor sem kéne ilyet csinálnia. Egyébként baromira felforrósodott, mondhatni égetett, mikor először csinálta eléggé megijedtem.
-
tomi5244
őstag
válasz
Intelligencs #1884 üzenetére
Nekem bő két hónapja van meg a teló - az első tulajok közé tartozom - és már három ilyen esetem is volt
Forró telefon, fagyás, semmire nem reagált. Aksi kivétel oldotta meg. Mióta letöröltem a NOLED appot nem csinálja.
-
tamasgal
senior tag
válasz
Intelligencs #1888 üzenetére
Sajnos nem kell, hogy direktben fusson, töröld le és próbáld meg nélküle, hátha nálad is ő a hibás.
-
pampika
őstag
válasz
ha te konkrétan nem is futtatod főablakban, a háttérben szervizként fut, hogy tudjon beszélgetni a szerverrel, hogy van-e új történés. ezeket meg tudod nézni beállítások - alkalmazások - futó között. ott rányomva a fb-ra, kiírja a főalkalmazást, vmint az általa indított szervizeket is. ha ezeket kilövöd, akkor megállnak, viszont bukod a funkcionalitását (pl. x időnkénti szinkronizáció).
-
Farkas86
senior tag
válasz
Ha jól tudom a facebook alkalmazás automatikusan indul. De lehet hogy rosszul tudom mert nem használom.
-
tamasgal
senior tag
válasz
Fecebook alkalmazást használsz, mert most arra sokan panaszkodnak, hogy pörgeti a procit telefonfüggetlenül!?
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
Alkalmazás-beragadás Nekem utoljára S2 csinált ilyet?
-
Horovic
aktív tag
válasz
Intelligencs #1332 üzenetére
Szívesen, sok sikert a kütyühöz.
-
Horovic
aktív tag
válasz
Intelligencs #1322 üzenetére
Az S4 mini szerintem ma a piac egyik leghasználhatóbb készüléke. Fényévekkel veri, az amúgy nem rossz S3 minit.
-
lac0211
tag
válasz
nekem S III Minim van de erősen gondolkozok, vagyis inkább már csak várok mert a döntés megvan hogy kicsréljem 1 S 4 Mini re.
Az S III Mini nagyobb igénybe vételnél sokszor szaggat valamikor nálam lefagy a feloldó képernyő.
Az S4 Mini jobban megéri mert annak nagyobb is a képernyője erősebb is a processzora több is benen a RAM szóval mindenben jobb mint az S III Mini.
remélem segítettem
-
TODI1111
veterán
válasz
Én S3 mini-ről váltottam (eladása folyamatban) és nem bántam meg! Egyszerűen fantasztikus ez a készülék!
-
tomi5244
őstag
válasz
Gondolkozz úgy, hogy 50 ezerért tudsz venni egy ~120k-s telefont
Szerintem minden tekintetben jobb az S4 mini.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Mini-ITX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged