Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok. Az usb kabel nekem elegge elkoszolodott a csatlakozonal 2 ev alatt ezert sokszor nehezen vagy egyatalan nem veszi fel a telefon a toltest. Hogyan lehet a leghatekonyabban kitsztitani a csatlakozokat?
-
törölt tag
válasz
Tamás88 #11647 üzenetére
Hat hogy, ugy hogy a Virgin-nel vagyok elofizeto
Jovo honap elejeig fogom meg a telefont hasznalni mert akkor jar le a husegszerzodesem, utana eladosorba kerul. Nem szeretnem elkotyavetyelni idekint Angliaban par fontert, inkabb eladnam valaki olyannak legkozelebb ha megyek haza Magyarorszagra akinek pont egy ilyenre van szuksege. Ugy tudom, hogy tobbek kozt csak nem knox-osra mennek fel custom rom-ok is, igy ez egy masik nagy elonye. Ha nem fog erdekelni senkit sem vegul a telefon akkor lehet megtartom hobbikeszuleknek, rakok ra valami fozott rom-ot, esetleg beteszem a vitrinbe, passz.
-
törölt tag
Hello mindenkinek. Azt szeretnem kerdezni, hogy szerintetek egy S4 Mini ugy jobban eladhato, hogy meg nem knox-os nagyon regi 4.2.2-es android fut rajta? Feleslegesse valt, Z3C-re valtas miatt, illetve ezzel egyutt remelhetoleg ez az elso es utolso Samsung telefonom is.
Alig vartam mar, hogy lejarjon rola a 2 eves elofizetesem, megvasarlasa ota ez az android van rajta, root-olt azert nem lett frissitve ujabb knox-os rom-ra. A telefon Virgin UK halozathoz van zarva, de igeny szerint lehet fuggetlen is. Fulhallgatoja mar nincs meg (elajandekoztam) de tudok hozza szerezni masikat.
-
törölt tag
-
törölt tag
Igen, GT-I9195. Most meg nem elado, de ha osszekaparom a penzt egyszer egy Z1 Compact-ra akkor az lesz.
Frissitesek nem is jonnek, ha akarnam se, mert root-olt. Mar olvastam a blog-odat, szerintem hamarosan vegigcsinalom azt ami benne van, csak kellene ra idot talalnom, egy nyugodt vasarnap delutant pl.
-
törölt tag
Sziasztok. Azt szeretnem kerdezni, hogy szerintetek egy gt-i9195-on erdemes lecserelni a jo oreg 4.2.2-es root-olt, knox nelkuli androidot egy legujabb kitkat-re? Elore vagy hatralepes lenne inkabb csak? Megmondom oszinten nem vagyok elegedett ezzel a telefonnal, azert kerdezem, hogy talan az ujabb android valamelyest enyhitene ezen az erzesen... Koszi elore is annak aki valaszol.
mbalazs7
Egyertelmuen Z1 compact. Hugomnak az van, gyorsabb sokkal, akku tovabb birja, mindenben jobb a Sony. Most en is azt vennem, de en amikor vettem az S4 minit sajna meg csak az Xperia SP meg a sima Z volt elerheto, elobbi lassabb volt mint az S4 mini, utobbi meg tepsi. Ezert vettem ezt, de mar azota megbantam nehanyszor. -
törölt tag
válasz
radicspeter1 #2294 üzenetére
De azzal gondolom elveszik az osszes adat es alkalmazas ami fent volt... (?)
-
törölt tag
válasz
radicspeter1 #2288 üzenetére
Istenem ezt a telefont nem mondod hogy ugrott a frissites is egy roottol
Es ugy esetleg nem lehet frissiteni hogy unrootolom frissitek aztan ujra root?? -
törölt tag
válasz
radicspeter1 #2277 üzenetére
Köszi! Es ezeket hol keressem? Letoltottem egy ingyenes root explorert aminek a keresője nemtalalja ezeket.
-
törölt tag
válasz
radicspeter1 #2269 üzenetére
-
törölt tag
válasz
radicspeter1 #1957 üzenetére
Ha voltam olyan barom hogy ezt lefuttattam es olyan dolgokat torolt amik kellettek volna, vissza tudom allitani valahogy? Pl az idojaras widget...
-
törölt tag
Azt nem tudja valaki hol kell beallitanI hogy a telefon NE emelkedő csengohanggal csörögjön??
-
törölt tag
Sziasztok. Lehet ezt valahogy root-olni? Vagy errol nem szabad itt a formunon beszelni?
Keresobe beirva a "root" kulcsszot, a motor a "rossz" szavakat talalja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest