Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alakobun
csendes tag
2 napja megérkezett a 4.4.2 független deu ban .a szoft jó nem akd nem merít..egyéb szignifikáns elt.nem tapsztaltam..
-
alakobun
csendes tag
válasz
Peterhappy #5723 üzenetére
4.4...jön?
-
alakobun
csendes tag
válasz
Viktor0610 #5566 üzenetére
A fenti :Trixi matematikus géniusznak szolt aki két adatból ami között nem állt fel szignifikancia ki tudta számolni a helyes megoldást..azaz hülye vagyok ..de semmi baj..
-
alakobun
csendes tag
válasz
Viktor0610 #5566 üzenetére
A választ hamar megkaptam bementem a helyi üzletbe és megkérdeztem...csak gondoltam, hátha...de nem...ja igen és a készülékem még mindig hibátlanul üzemel..mókolva azóta sem volt arra vettem egy ace-t..azzal játszom..ennél az üzemidő beállt 2-3 napra az ace-m pedig..wifi...2g..csak úgy van üzemben 10-13 nap...lehet hogy,kezdő élőlénynek látszom,egy kis prokariótának,de nem vagyok az..ha a linket megnézed van benne egy kis ellentmondás...ezt az ellentmondást szerettem volna feloldani visszterhes szolgáltatás mellőzésével..azaz mielőtt megvenném hátha valamelyik user-nek van vele tapasztalata..ja és ne légy undok...légy ironikus vagy cinikus..de undok az ne...köszönöm.
-
alakobun
csendes tag
Kérdés több és vélemény..
S 4 mini hdmi out kábellel müködik?Azaz Tv re tudom e kötni?Más note-m érintője elrepedt csere valóban csak relatíve drágán(használt note ára)?
S4 minim jól üzemel átlagos üzemideje 60-70 óra aktív wifi, ca 30-50 perc játék...hibát eddíg nem produkált mókolva nincs ,nem volt rá szükségem.Általánosságban elégedett vagyok a készülékkel azt kaptam amit vártam,fotoaparatom van..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az S III kistestvére nem volt rossz ötlet, de túl sok kompromisszumot kellett kötnie a vásárlónak. A S4 apróbb kiadása viszont irgalmatlanul jól sikerült.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest