Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacam
aktív tag
Igen, a kamera nagy csalódás...az S8 valami elképesztő szép képeket tudott, és nem kellett hozzá csillió megapixel. Az ujjlenyomat olvasót máig hátul keresem, pedig évek óta írisz scan-el léptem be illetve az authentikátor appokat is azzal használtam. Nincs pulzus szenzor...áh, tényleg. Stressz mérés is volt hetente többször, hát már nem lesz.
..naés a jack hiánya!!! Hatalmas érvágás. 23éves opelem van, kazettás adapterrel és a lógó jack-dugó nem találja helyét.Ehhez tényleg csak a Samsung saját, 7000ft-os USB-C - Jack átalakítója használható? Testvérem adott egy ilyen kábelt, de "nem támogatott usb eszköz"-ként pont le is szarta a készülék, hogy jackdugót próbálnék használni. Nem ismertek olyan márkát vagy típust, amit tudnék használni USB-C - Jack átalakítóként ehhez a készülékhez?
Az S8 akkuját ma este is telenyomtam energiával, pedig a kijelzője már alig látható. (fűnyírás közben a kavics felpattant és a zsebben lévő telefon Gorilla üvegének adott egy akkora pofont, hogy használhatatlanná vált.) Körbekérdeztem de a javítása cca 100.000ft. Nincs kizárva, hogy rendbe hozatom, mert új, és modern az S21 ultra, de máig az S8 a szerelem.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Külsőben újít, kamerában és tollban erősít, a dobozon viszont spórol a Samsung topmobil.
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest