- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
válasz
Tsebacsi #7838 üzenetére
Nekem volt jópár haszna már. Főverzió frissítéseknél pl bugok eltűntek, de volt kamera gondom is amit megoldott. Merülési problémát is orvosolt már.
Amúgy egy belakás 1 óra alatt megvan, ha van biztonsági mentésed.
FR egy évben kétszer szerintem nem gáz, főleg, ha ebben van egy főverzió váltás is. Persze a havi 1 már dúva lenne
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Tsebacsi #7498 üzenetére
Én is most húztam újra a telefont
. Odinnal feltettem a legfrissebb romot és most lakogatom be.
Egyébként mindent amit csak tudsz ilyenkor gépre ments mert ezek a felhő alapú dolgok... hát nem igazán életképesek. (Szerintem).Kíváncsi leszek mit fog most tudni a telefon. Nekem egyenlőre 3,5 órát tudott. Majd most remélem ennél többet fog tudni.
-
MadMancs
veterán
válasz
Tsebacsi #7388 üzenetére
Se S20+5G (Voda + Digi), se S21 Ultra (Voda + Telekom + Digi) nem találkoztunk még ezzel párommal. Szóval nem annyira Samu dolog. Ellenben van a családban 2 telenoros szám (P30 Lite és iPhone 8) amire sűrűn nem megy ki a hívás ha hívjuk. Ha az érintett telefonok eme szolgáltatóhoz tartoznak lehet inkább szolgáltatói gond.
-
ClioRS
őstag
válasz
Tsebacsi #7366 üzenetére
Ne is mondd ezt az asztalra téve feloldást... Össze tudnám néha törni a telefont
Én már sokszor inkább arccal (bár az is tud néha hülyéskedni, amikor csak rá akarok nézni az értesítésekre felold tized mp alatt, amikor meg tényleg feloldanám eltelik 1-2 mp...) vagy kóddal oldom fel. -
belashx
senior tag
válasz
Tsebacsi #7245 üzenetére
És Madmancs,
Akkor passzolom. Multkor beszéltem a Tvel, de mivel céges az előfizu, ïgy nem mondhatott semmit, csak azt, hogy ez is egy szolgáltatás. Cégnél azt.modmkál, hogy aktív ez az opció. Tényleg nem tudom, mi az oka.
Lehet ratolok egy T-s romot. Abból baj nem lehet.Köszönöm!
-
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Tsebacsi #7070 üzenetére
Nem fogsz rosszul járni az iPhonenal, főleg ha Pro Max-ot veszed. Egyszerűen ott a készenléti fogyasztás nem visz el napi 15-20%-ot. Sokan váltottak iPhonera miután a Huaweinek annyi lett és nem nagyon panaszkodtak.
Nekem a sima S20 persze eldöcög napi 4-5 óra kijelzőidőt, de ha mész valahova és kihasználod a lehetőségeket... a 3 óra is csak egy állom. Ez a Samsungnak nagyon régóta probléma már. Jobban oda kellene figyelni az üzemidőre. Most ügye az Exynosal vannak bajok, de akkor se hiszem, hogy ne lehetne javítani az üzemidőn. Ennek inkább a szoftveres okai lehetnek.
iPhonenál ügye vannak jó dolgok, de nekem a rendszer az katasztrófa, főleg a fájlok kezelése. Olyan 0 csillagra tudnám értékelni
. Ráadásként a horror ára se sokat segít. Persze ez nem mindenkinek fontos és lehet feledteti a remek felhő szolgáltatás és az alkalmazások közötti harmónia.
Minden esetre majd azért irjál, hogy mi a tapasztalatok
.
-
MadMancs
veterán
válasz
Tsebacsi #7070 üzenetére
Én nem szeretnélek rá vagy lebeszélni egyikre se, de rosszabb iPhone. Húgom 4s től 11 ig iPhone vett (most is 11 van neki) mindegyik sokkal rosszabb bármelyik exynosnál akksiban. Jókat röhögök rajta mikor elmegyünk pl kirandulni fényképek videók stb, mire hazaérünk este ő már off, S20+ páromnak 40-50% nekem S21 Ultra 50-60% körül , iPhone off.
Bár 12 nem ismerem, de apple tendenciát ismerve abban is lófing akksi van.
-
MadMancs
veterán
válasz
Tsebacsi #7062 üzenetére
Valószínű tényleg veled van a gond.
Asszony nem kispályás, de jól bírja akksi. Míg én használtam nekem se volt. Átlagos vegyes használattal 6-10 óra SOT.
Tegnap szulinapoztunk, isten háta mögött, 2 SIM nagyon gyenge térerővel, rengeteg kép/videó, egész nap zene bt-n youtube, közben a szokásos kis játéka, face, messengeren jöttek mentek videók/képek, sok sok zene váltás. Csak mobilnet. Reggel 7 től este 11 ig 21% ra ment le. -
BigBlackDog
veterán
válasz
Tsebacsi #6910 üzenetére
Elkezdett karcosodni, gondoltam lecsélem. Rendeltem két féle fóliát is, de a felhelyezésük kész szenvedés volt (a régen, füzetbekötésnél használt fóliára emlékeztetett az anyaga). Aztán az egyiket csak sikerült nagyjából feltenni, de pár nap múlva feljött a szélén egy csíkban és kitűnően gyűjtötte a port. Ráadásul egy hét alatt több karc lett rajta, mint a gyári fólián 3 hónap alatt. Emiatt jött az ötlet, hogy kéne egy új. Most ott tartok, hogy fólia nélkül fogom használni. Az S8+ is úgy volt 2.5 évet használatban. Minimális mennyiségű karc került rá ennyi idő alatt, de nem volt zavaró. Ami viszont idegesített, hogy az ?oleofób? bevonat elkezdett lejönni egy sávban ott, ahol a nadrág zsebe hozzáér becsúsztatáskor. Ezt akarnám megelőzni.
Persze a családban lévő, sík kijelzős telefonokra tök jó, minőségi, tartós védőüvegeket sikerült beszereznem, de az S20+-ra eddig nem jött össze.
Tanulság: a gyári fóliát kellett volna rajtahagynom, még ha kicsit karcos is.
-
bozsozso
őstag
válasz
Tsebacsi #6740 üzenetére
Én már nem bírtam tovább ezért vittem be. Úgy is próbálkoztam, hogy amelyik kártyára raktam a netet arra ment a 4G a másikra meg 2G. Ezzel így jól el is voltam, de beadás előtt mintha így is elkezdett volna szarakodni ezért meguntam. Na meg azért is, mert nem azért adtam ki ennyi pénzt, hogy 2 simmel ne tudjam használni rendesen. Arról nem is beszélve, hogy a hálózat eldobálás miatt brutális volt az akksi merülés. Saját felhasználási szokásaimmal ha mind a 2 sim 4G-n volt akkor jó ha 1 nap megvolt az üzemidő. Áltó helyben is eldobálta éjszaka is a hálózatot és mind a 2 kártyán. 1 kártyával kb. 2nap 5-10 óra körül volt az üzemidő. Nem volt kikapcsolva wifi és mobilnet még éjszaka sem 6 email volt folyamatos szinkronizálva(5-10percenként) illetve netezés is volt benne. Ugyanez 2 simmel (egyik 4G másik 2G) is csak pár órával csökkent az üzemidő ami annak tudható be, hogy jóval több volt a telefonálás benne. Ami esetleg közre játszhat, hogy 2db telekomos simmel használtam, itt mintha mások különböző simekkel használnák. Próbálkoztam esimmel is azzal sem változott a helyzet.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Tsebacsi #6734 üzenetére
Én is mindig azon gondolkodom, hogy iPhonera kellene váltani, de sajnos annyira bugyuta megoldásokkal dolgoznak, hogy az egyszerűen irritáló.
Láttam multkor egy videót amiben azt mutatták, hogy egy 4k-s videót miként lehet iPhoneról pc-re rakni. Körülbelül a lehetetlen aktegória mert csak 4 percet enged...
Pedig ha ezen lazítanának akkor nagyon jó vétel lenne, de így a Samsung egyszerűen jobb. -
Gims
tag
válasz
Tsebacsi #6483 üzenetére
Az Áruházban is írtak bizonyos hibákat.
Valószínűleg a gyári tárcsázó mivel nincs letiltva (rendszeralkalmazás esetén valószínűleg nem is lehet), így párhuzamban működnek.
Elsődlegesen fut nála a TP, másodlagos folyamatként a gyári tárcsázó. Gyanítom, hogy emiatt a bejövő hívás mellett érkező hívást már ez dolgozza fel és emiatt dobja el neki. -
BigBlackDog
veterán
válasz
Tsebacsi #5691 üzenetére
Átlagosabb kábeleknél kiírja, hogy ellenőrizzem a kábelt, jobb minőségű kínaiknál simán csak folyamatosan le- és felcsatlakozik a kábel mozgatására, gyári kábelell -egyelőre- nem produkál hibát. Érdekes, hogy Ugreen micro USB kábellel + kínai átalakítóval stabil. Érzésre olyan, mintha a csatlakozóban lazán lévő kábeleket nem szeretné.
Gyanakodtam az usb csatlakozójára a telefonnak, de érzésre nem mozog a nyelve.
-
GazRic
senior tag
-
ruarua
tag
válasz
Tsebacsi #4958 üzenetére
Nekem pont fut egy ilyen hirdetésem. Nem nagyon szeretik. A múltban már pár ilyen telcsim elment, és én is vettem így. Adásvételivel, ami mindkét fél adatait tartalmazva tanukkal aláírva él.
Egyszer nem voltam körültekintő és cseréltem egy iphone-t, ami gyárilag vissza volt állítva. Otthon telepítve esett le, hogy tiltott. Telekom rá is erősített, hogy az. Ha lett volna ilyen szerződésem, akkor rendőrségi feljelentés után elvileg szolgáltatóval lehet bizniszelni, hogy nyissa. Mivel nem volt, ezért alaplap csere után működött csak a dolog -
glacious
addikt
-
levberta
csendes tag
válasz
Tsebacsi #4561 üzenetére
Nyilván én fogtam ki valami selejtes modellt... Ma a SES-ben az okos kisfiú felvilágosító, hogy a BT is szívja az akkut, meg ment a zenelejátszó, meg a mobilnet is meríti, úgyhogy ez normális...
Szerintem még rohadtul nem, délután 5kor már töltőért könyörög ez a trágyadomb, 2óra 30perc SOT után... Grat SAMU!! -
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Tsebacsi #4495 üzenetére
Huh az elég sok neked
Nekem olyan 5% szokott lenn 8 óra alatt (csak az NFC van kikapcsolva). Mondjuk mióta bekapcsoltam ezt az "Adaptív energiatakarékosságot" nagyon szép az üzemidő nappal is. Viszont a 120hz kikapcsolja néha, de nem tudom miért. Persze van úgy, hogy tényleg nincs rá szükségem, de itthon egyértelműen kényelmesebb ez a 120hz.
Nincs valami app ami sokat szívja neked az üzemidőt? -
saril
senior tag
válasz
Tsebacsi #4419 üzenetére
vigyázz mert bannlistájára kerülsz!
"áhúha" [link]
Egyébként a héten jönnek meg a tokjaim és védőfóliáim, védőüvegeim a telefonra, nem vagyok hajlandó a telenoros biztosításra havi 3k-t kiadni (miven ha sérül a telefon az önrész így is ~40k ) inkább tokban és fóliával védem.
Szóval majd leírom én is a tapasztalataimat, főleg az üveg érdekel, meg hogy mennyire lesz "más" tőle a telefon.
Sokat olvastam itt többetektől hogy inkább lett rosszabb mint jobb, sőt van olyan aki fólia nélkül használja és igen! neki van igaza, de nekem még él az "álomvilág" és mivel friss a telefon így védem.
Az előző S8-on nekem sem volt semmi védelem és csak hajszálkarcos lett enyhén. -
HThomas
őstag
válasz
Tsebacsi #4127 üzenetére
Abszolút szubjektív, csak teljesen meglepődtem amikor csináltam 1-1 összehasonlító képet a két telefonnal és az S20 képén a haj néhol egy adag mosott massza, miközben az S10-en sokkal több részlet (konkrétan hajszál) látszódott... de jobban megnézve mintha általában agresszívabb lenne a zajszűrés az S20-on...
-
bandi0000
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest