- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
Szerintem nem kétséges hogy "gyorsabb" de használat közben szerintem teljesen mindegy hogy 0.02 másodpercel gyorsabban nyílik meg a youtube alkalmazás vagy a galéria vagy akármi.
Én is néztem már ilyen pov videókat hogy pl egymás mellé teszik a mit tudom én 13-as iphone-t a 14-el vagy 16-al vagy akár androidos telefonokat is lehet hasonlítani stb és látszanak különbségek de vajon mennyire releváns ha csak akkor veszem észre ha melléteszem?
Ami engem érdekelne az az akkumulátor. Már pár éve szinte minden telefon nagyon szép nagy felbontású kijelzővel rendelkezik, mindben ott a fasza hardver, a jó kamera, de az a fránya akkumulátor nem fejlődik. Persze vannak nagyobb kapacitással rendelkező mobilok de ezek ormótlan nagy méretűek. Az energia sűrűség növelése nem megy. Van itt gyorstöltés amivel már 100 wattok mehetnek a készükékbe de mind lemerul egy nap alatt és nem is kell hozzá egész nap nyomkodni meg tiktokot pörgetni, este akkor is "enni fog kérni" pedig milyen jó is lenne ha pár naponta kellene csak tölteni. Ha valami jelentős előrelépés lenne ebben technológiaialag akkor engem kilóra megvennének ezzel. -
Doner
aktív tag
Nekem nem érződik lassúnak egyáltalán.
Miben nyilvánul ez meg?
Kijelzőn nekem fólia van.
Kamera szigetet megnéztem valóban látok az enyémen is mikrokarcot, de nem is néztem eddig. Használatot nem befolyásolja. A busz menetrendet meg a dokumentumokat lefényképezni ez is tökéletes. -
Doner
aktív tag
Én gyakorlati értelmét nem látom miért kellene lecserélnem? Mit tud ami a hétköznapi használatban nagyobb felhasználói élményt nyújtana mint ez?
Igaz, 2020 as, de ez csak egy dátum.Youtube megy
Telefonálás megy
Böngészés megy
Banki alkalmaz megy
Netflix megy
Kamera ok
Akku idő oké -
Ubul86
őstag
-
belashx
senior tag
Csak leírtam a tapasztalataim. Nem állítottam, hogy van összefüggés, de akár lehet is a az eddig leírtam alapján. Megadnám az esélyt neki, mert kb nem kerül semmibe.
Nekem nem kell romolgatnom, mert így vettem a telefont, és ezzel sosem volt ilyen gond (T-s a kártya), pedig talán ennek van a legrosszabb térereje a 3 készülék közül. -
BigBlackDog
veterán
Ez így megnyugtatóan hangzik. Ezek mellett kezd előjönni nálam is a térerő probléma (nem érnek el, illetve van amikor én sem tudok hívni elsőre), de akkor mindkettő panaszt viszem majd a készülékkel együtt a szervizbe.
Ha Telekomos a telefon, akkor is érdemesebb SESbe vinni, vagy szolgáltatónál leadva is ugyanazt el lehet érni?
-
alcapone386
őstag
Jaja ezt vágom és köszi.
A baj, hogy nem telefonáltam, igazából csak nasra szinkronizáltam a képeimet, és minden ok nélkül elkezdett villogni. A problémám az, hogy semmi oka nem volt a közelségérzékelőnek aktilávódni. További probléma, hogy folyamatosan előjön pár agyamat eldobom probléma, és nem értem mi a kiváltó ok. A para onnan adódik, hogy s7edge telóm annó egy újraindítást követően megadta magát (alaplap hiba) és azóta minden hibajelenségnél próbálom megfejteni az okokat. (Jelenleg melegedés, akksi üzemidő drasztikus romlása, kijelző pixel (közelség érzékelő) oknélküli villogása, kamera beakadása boldogít hébehóba. FR volt már párszor). Nem akarok vészmadárkodni, de ha ezek alaplaphiba jelek, remélem még gari lejárta előtt kiderül, nem úgy mint s7edge nél, ahol drágább lett volna a javítás mint ha használtan vettem volna egy patika állapotút)
-
-
-
-
-
bigsee
addikt
Több tízezren nem irnak ide, hanem csak használják megelégedéssel. Ők nincsenek benne a statisztikádban.
Nekem személy szerint nem hiányzik sem a LED sem az infra. Ha kell megnézem, kerestek-e, illetve a TV-mhez adtak távirányítót, neked nem?!Jah, hogy az az infra? Van ujjnyom és pin...
-
Rinocerosz
őstag
Hiányoznak mert jó dolgok voltak ezek, de idővel kikoptak. Nekem is a led hiányzik nagyon mert hiába az aod ide vagy oda, sajnos nem olyan jó mint a led ráadásul még sokat is fogyaszt. Ez nem lenne baj, ha jobb lenne az üzemidő, de sajnos még mindig sokat kellene reszelni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen monitort vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest