- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bozsozso #6161 üzenetére
Nekem olyan, hogy a hívott fél, ha kihangosítom és leteszem egy asztalra, vagy a konyhában vagyok és mondjuk ténykedés közben beteszem a felém nyitott konyhaszekrénybe, akkor nem hall engem a hívott fél. Hasonló eset, ha egy visszhangosabb, kisebb helységben vagyok (kicsempézett fürdő/wc pl.), ott is kihangosítónál panaszkodnak, hogy nem hallanak jól.
De már olyan is volt, hogy ha csak leteszem az asztalra, én állok mellette, nem jó.
Egyféleképp jónak tűnt eddig, ha fejre állítva az élére rakom vagy nekitámasztom valaminek, akkor tűrhető. De ez meg milyen már...
Szóval szívem szerint ha nem lennék rabláncon már mentem volna egy iPhone fele, csak mert még nem szenvedtem eleget
Új hozzászólás Aktív témák
ma 120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest