Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
novinyul #5569 üzenetére
Kb. Múltkor 5óra SOT jött össze de akkor 8órát 3G hálón (mobilnet) + LTE háló (második sim), 2óra LTE+LTE, majd ~1óra WiFi hálón. Ha viszont aktívan 3G-n (nem túl acélos térerő) megy YouTube vidóval 3,5-4 óra után már enni kér. Így tisztán 4G vel is olyan 5-5,5 órát saccolok. Majd jövő hétvégén meglesem úgy mit tud.
-
MadMancs
veterán
válasz
novinyul #5289 üzenetére
Mint mondtam folyamatosan aktív 4G wifi mellett, amit teló használ is (van pár appom ami mobilnet only módra van állítva). De nem tudom ki mit akar belelátni, nekem bőven elég hogy elmegyek ~95% al munka, hazajövök 50-60% al, úgy hogy ott térerő se nagyon van (valamennyi 3G, néha minimál 4G), közben telón 10 óra zene BT, valamennyi ph, face, messenger, browser, ja és ugye 2 sim.
Ahogy alattam irják, vannak "butább" telók azok tovább bírják, azt kell választani. Egy asztali PC-k nagyrészét lealázó hardware van a kezedben, mit szeretnél? -
-
-
-
-
-
-
Rinocerosz
őstag
válasz
novinyul #4370 üzenetére
Én 120hz nasználom mert szerintem így is megéri
. Persze ha nagyon kell az üzemidő akkor érdemes vissza venni. Mondjuk ez is olyan, hogy lehet neked sokkal többet fog bírni mert máshogy használod. Remélem a 3.0 One Ui még fog hozni javulást.
Ott a Meizunál meg ügye más problémák vannak. Olvasgattam egy picit a fórumát és hát vannak cifra dolgok
-
-
Rinocerosz
őstag
válasz
novinyul #4368 üzenetére
Szia
Szerintem egy olyan 4 óra amit ki lehet hozni belől.e Sajnos sokkal többet nem igen fog bírni.
Az Eszközkarbantartó - Akkumulátor - Teljesítménymódnál az Adaptív energiatakarékosságot érdemes lehet bekapcsolni.Viszont ha kiváncsiságból vetted a telefont akkor a rendszerben érdemes ránézni a DeX, Bixby rutinok, Windows összekapcsolásra, Music share, Külön alkalmazás hangra ( ez szerintem nagyon jó dolog nem tudom a többi gyártónál van e lehetőség erre).
Esetleg ha tovább mennél a Good lock appok rengeteg lehetőséget tartalmaznak még, de ezeknek érdemes utána nézni vagy legalább pár videót megnézni róla. A SamMobile-ról le is tudod tölteni az összeset. ( Én ezt s9+ telefonon sokat használtam ezen még nem próbáltam.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sweet.tv - internetes TV
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Crucial 240GB SSD eladó
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest