- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Nem lesz jobb. Ez félig meddig szándékos. Samsung az alsó határértéken tartja SAR, aminek ez a hozománya. Cserébe jóval kissebb sugárzás ér ha füleden van teló.
Huawei valóban jobb térerő terén, tapasztalat. Viszont pont nem érdekli mennyire "süti meg az agyad" a teló. De ez nem csak Huawei re igaz, hanem kb minden más gyartóra. -
Ennek komolyan örülök, és ez tényleg azt bizonyítja, hogy velem vagy az elképzeléseimmel (vagy az én telefonommal van a baj
).
Ha kicsit acélosabb lenne ez az Exy és nem enne mellé ennyit, szerintem nem ugrálnék. Aztán simán lehet az iPhone-al fogok a legrosszabbul járni... -
MadMancs
veterán
És BigBlackDog. Nem rosszul fejeztem ki magam. Nem azt mondtam hogy neked olyan rossz. Csak felesleges és éppen nem akksi kímélő a dolog. Kipróbáltam S20+ 5G és S21 Ultra is. Nem fedeztem fel semmi különöset nagyobb akksi használat és kicsit nagyobb melegedésen kívül. Persze szoktam én is használni, pl videó renderelésnél, vagy amikor AI dolgozik stb jól jön a nagyobb kakaó, de alap használat esetén legtöbb User esetén felesleges folyamatosan nyomtatni.
-
aprokaroka87
nagyúr
Azért várjuk ki a végét, de az tény hogy a legnagyobb baromság kijelző felbontáshoz igazítani a videó maximális felbontás-át.
Pláne hogy manapság már egy középkategóriás telefon is viszi a youtube 4k-t.
De lassan már alsó kategória is.Kíváncsi lennék rá, hogy ez bug vagy feature.
Az még simán lehet hogy később esetleg meghagyják, viszont csak azoknak akik youtube prémiumot használnak.
-
Ck.
addikt
Igen, azt tudom de a Maps azért teljesen más elven működik. Én hasonló integrációra és funkciókra gondolok, ami iOS alatt elérhető, pl. asszony telefonjának távolról megrezegtetése/csörgetése, jelzés ha elindult a jelenlegi helyzetéből vagy épp megérkezett egy adott helyre.
Továbbá nem kell minden alkalommal megosztani, hanem mindig aktív és elérhető, nyomonkövethető. -
krazo
csendes tag
Mint írtam előző hozzászólásomban tudjuk, hogy Te elégedett vagy a telefonoddal, ezt sokszor leírtad. Az objektív 'sima S20' tulajoktól szeretnék választ a kérdésemre.
A gondolatmenetedet nem tudom követni, ne haragudj. Nem olvasol kínai eszközökkel foglalkozó írásokat, de tisztában vagy vele, hogy "ami kínai az szemét" csak az a jó amit te kedvelsz.
Én sem olvasom a Mate20 topikot, mert nincs gondom azzal a telefonnal(ha lesz majd olvasom). Ide néha benézek, mik az újdonságok, hátha lehet segíteni az S20-on, hogy használható legyen számomra. -
krazo
csendes tag
Én is kidobnám az ősrégi kínait, de az S20 nem közelíti meg üzemidőben, beszéd közbeni megbízhatóságban(S20:szakadozott, gyenge térerő, VOLTE használhatatlan), ujjlenyomat azonosításban.
A 2.5 UI megjelenésénél sokan írtátok mennyit javult az S20. Akkor visszaköltöztem rá, de még mindig nem bírt az aksi egy napot, ujjlenyomat olvasó javult 10-ből 3 helyett 10-ből ötre, de a beszédminőség nálam romlott(beszédmegszakadás, 'robothang', ...). Volt szervizben, de nem nyúltak hozzá, visszaküldték. Ezek után már nem költöztem vissza rá.
Azzal szerintem mindenki tisztában van, jacis mennyire szereti ennek a koreai csodának pluszos változatát. A sima S20 tulajoktól kérdezném. Hozott az android 11 annyi javulást, hogy érdemes lehet újra ráköltözni? Beszédminőség, üzemidő, ujjlenyomat érdekelne.
Vagy maradjak a kínai "szemét" Mate 20 Pro-nál, ami teszi a dolgát mindenféle mókolás nélkül? Köszi előre is a válaszokatA S20 céges nem adhatom el, de kár lenne porosodni hagyni.
-
-
viewdetails
addikt
Tisztázzuk mégegyszer: mindent próbáltam már ebben a 3 menüpontban (sőt az összes szóba jöhető egyéb helyen a Beállítások alatt) és kizárólag a Samsung SMS-el jelez a lezárt képernyőn. Feloldott képernyőn működik.
A hiba ismert nemzetközi fórumokon, Note és S szériáknál egyaránt, de a felhasználók egy részénél jelentkezik, más részénél nem. Ezért jöttek létre a különféle fix meg notify alkalmazások.
Update: még a PIN kód kikapcsolás sem ugrasztotta elő. -
viewdetails
addikt
De ez az, hogy önmagában nem működik!
Bármilyen beállítás kombóval csak és kizárólag a Samsung SMS app-nál villan fel, semmi másnál. Ezért érdekel, hogy akinél működik, az vajon mit csinál másképp? AOD nincs bekapcsolva? (Megjegyzem nálam ez is mindegy, se AOD-dal, se anélkül nem jelez, hiába van Mindig-re állítva)
-
krazo
csendes tag
Ha én is egész nap tölteném, nekem sem lenne gondom vele.
Én inkább használom, mint a legtöbb ember. Leírod, hogy minden nap lemerült állapotban rakod töltőre. Akkor neked sem bír ki biztonsággal egy napot.
Napi többszöri töltés szerintem az aksi élettartamának sem tesz jót. Sokan, sok évre vesznek telefont.
Amúgy mennyi ideig használtál SIMA S20 mobiltelefont (ahogy látom S20+ -od van nagyobb aksival), hogy tudd mennyire esek túlzásokba.
Mielőtt az S20-at választottam, éppen ilyen emberek véleményét olvastam és megnéztem pár (fizetett?) influenszer videoját, amikben azt írták/mondták, hogy simán kibír egy napot. Megszívtam, köszi....
Azért írtam le a tapasztalataimat, hogy más ne essen ugyanebbe a csapdába. Ha én leírom a véleményemet (tényeket) túlzásokba esek, közben azt írjátok csak a Huaweit nem szabad szidni.Az irodában lévő QI töltőd nem Paksra van kötve?
-
Rinocerosz
őstag
Sajnos így van a Huawei-nél nem lehet szidni a márkát. Ott minden tökéletes és ami nem arról tabu beszélni.
Ott van a pocsék videó minőség... nem írja senki, hogy egy 400 ezer ft telefonnál miért nem lehet 4k60fps-ben normális videót csinálni és miért ilyen gyenge videózásban. Le van tudva annyival, hogy átlag felhasználónak minek a 4k vagy a jó videó minőség. Persze fotóknál minden pixelt 2x ellenőriznek.
Ott volt az agresszív ramkezelés probléma is ami miatt a VLC nem engedte, hogy Huawei telefonokra letölthető legyen mivel videó nezés közben bezárta a programot.
Ezek persze tabuk. Most sok Huaweies vett Samsungot, de már élből úgy vették, hogy sz@r lesz a telefon és minden apró dolgoba amit találnak bele kötnek. Jó dolgok meg nincsennek ebben a telefonban nyilván.
Szerencsére lassan rendeződni látszik a Huawei dolga. -
NavySeal
senior tag
Csakhogy legyen még több pozitív visszajelzés: nekem is minden rendben a telefonnal, nem merül gyorsan, nem melegszik (bár nem is játszom vele). Hang rendben, kijelző rendben. Hívásokat sem dobja el. 120Hz-en használom és nem hiányzik az értesítési led, bár az tény, hogy alapból benne lehetne a folyamatos (vagy hosszabban tartó) edge-es fényjelzés ennek örülnék. S20+
-
silvergod
őstag
vagy ha nem aod akkor arra is van megoldás..szóval valóban nem lehet ez gond.
és amit sokszor leírtam,van pár gyengébb darab ,mint minden sorozatban,és minden típusnál vannak ilyen anomáliák..nincs hibátlan és nem is lesz...
ez egy nagyon jó telefon,megvétel óta 120hz-n használom hozza az 5 óra körüli sot-ot...ma pl. több mint 3 óra sot van, csak mobilnettel,gyenge térerejű helyen, és még van benne 45%..én nem panaszkodom,nekem ez elég. -
Hauzer
tag
Ha nekem a felét tudná, boldog lennék. Állandóan tölteni kell ezt a szart. Pedig már a120hzről is lemondtam. Iszonyat csalódás ez a telefon eddig...apropó, vki tud abban segíteni, hogy automatikusan csatlakozzon a telefon a Bluetooth ra? Mármint az ilyen eszközökre? Pl autó kihangosító,soundbar. Az előző telefon alapból adta ezt,ezzel állandóan babrálni kell,persze lehet én nem tudom a megoldást..ez lenne a jobb.
-
-
Legendah
csendes tag
Például az, hogy aki vásárlás előtt áll, és innen tájékozódik, az tudja hogy mi a helyzet. Nem célom a negatív reklám, csak a tájékoztatás, plusz érdeklődöm, hogy másnak nem tűnik-e fel.
Ugyanis jogi kapcsolatok nélkül én se tudtam volna visszakapni a pénzt.Remélem azért nem bántottalak meg vele.
-
Rinocerosz
őstag
Rosszul mondtam bocsi.
1. Beállítások - Eszközkarbantartó - Teljesítménymód legyen Optimálizálva.
2. 120hz legyen beállítva.
3. Bixby Routines - Ha "Indítás gomb megérintve" - Utána "Közepesen energiatakarékos" Be.
(A rutinnal csináltam egy ilyet --> [kép] )
4. Widgeteknél kirakod a Bixby Routint vagy a beállításoknál elindítod és kész.[Ebben a videóban láttam én is]
Így nem kell lemondani a 120hz-ről és a közepes energia móddal az üzemiő is elég jó.
-
sittes79
addikt
Na csak raprobaltam, faszán megy 55 collon dex módban full screen és xbox controller bluetooth on, nem egy xbox/pc élmény, de elmegy, nagyobb kaliberű játékok mint Forza vagy destiny hát nálam eléggé laggolt, gondolom net függő is. Dex padot használtam, mert wifis dex eléggé karcsú volt a jel átvitelre, szóval érdemes hdmi kábel vagy pad, pc-és usb dex-el nem próbáltam.
Hja igen be kell kapcsolni dex developer módot, hogy full screen fusson.
-
silvergod
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest