- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
spider23 #6779 üzenetére
Köszönöm!
Ám megpróbáltam a TMH-t XEH-re tenni, de persze maradt TMH minden. Szóval leszedtem frijaval a DBT-s romot, majd feltettem sima CSC-vel. Sim1-ben most már voda sim van, mert a telekom sim, esim lett, sim 2-be. Mondom hátha XEH-re beáll, de így sem sikerült... -
bozsozso
őstag
válasz
spider23 #6535 üzenetére
Az esim-re váltással vigyázni kell, mert az váltás esimre ingyenes viszont a visszaváltás 4500Ft. Sajnos ugyanúgy kezelik mintha elhagynád a simet. Ez szerintem nem egy korrekt dolog főleg azért, mert jelenleg nincs a piac elárasztva esimes mobilokkal illetve váltásnál erről nem tájékoztatnak legalábbis az online felületen. Én így jártam, de egy kis reklamáció után én ingyenes visszaváltottam, de legközelebb meggondolom, hogy mikor váltom át.
-
alcapone386
őstag
válasz
spider23 #5664 üzenetére
Eu-s irányelv miatt egyik friss android rendszer sem támogatja.
Viszont... Cube ARC valahogy megoldotta és igaz 3rd app, de egész jó. Rendszer szinten már eu ban nem veszel hivatalos forrásból olyan telefont ami támogatná.
Persze root, vagy pl thai sim megoldás lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest