- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chamoro
tag
válasz
milanmylo #6861 üzenetére
Az adaptiv energiat kapcsold ki, probald meg nelkule hatha jobb lesz. A masik, az osszes olyan alkalmazast amit nem lehet eltavolitani tedd melyalvasba. Meg nalam pl a my vodafone alkalmazasnal kikapcsoltam a hatterben futast meg a hatterben adathasznalatot. Az osszes olyan programnal amit csak neha hasznalok pl instagram. Azt a bongeszot is kapcsolt ki amelyiket nem hasznalod. Ilyen aprosagokkal lehet segiteni az aksinak. Es pluszban még a google-ben is lehet optimalozalni.
Hatha segitettem. En megvagyok elegedve a telefonnal. S20+ -
alcapone386
őstag
válasz
milanmylo #6863 üzenetére
Ha minden igaz, akkor gari vesztés nincs, csak ha abból adódóan mondjuk beázik.
Ha pókhálós a hátlapod, és más gariztatásra van szükség, akkor első a hátlap cseréje. (Fizetős)Amúgy nagyon pozitív élményem van a membersben lévő segítségnyújtással kapcsolatban. Érdemes nekik írni, pár nap és korrekt választ kapsz rá.
-
válasz
milanmylo #6861 üzenetére
Az Android auto-n kívül nekem is problémám van vele, hogy szerintem is merül mint a vízbe dobott kő, reggel leveszem a wireless töltőről, olvasok kis face-t, fórumot, mondjuk játszok 10 percet az empires and puzzles-el és kb. 10%-ot zuhan a töltöttség.
Ha egész nap nem kap tápot, néha játszom vele 5-10 perceket (2-3x), telefonálok néhányat, akkor estére 30-40%körül van jó esetben. Itthon végig jó minőségű wifi-n van. 2 sim, sajnos a hálózat nem a legcsucsibb, lehet az is benne van a pakliban...
De csalódás ez a telefon sajnos nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged