- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz
Makszimusz #5672 üzenetére
Kösz, kipróbáltam, nem jó sajnos nekem sem....
-
viewdetails
addikt
válasz
Makszimusz #5669 üzenetére
Köszönöm a tippet, sajnos nem vált be, pedig még le is tiltottam az AA-t.
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Makszimusz #5677 üzenetére
Jó lenne ha tudna már magyarul 2 szót
-
ClioRS
őstag
válasz
Makszimusz #5672 üzenetére
Köszi, valami hasonlót csináltam már én is, de megpróbálom megint
-
ClioRS
őstag
válasz
Makszimusz #5669 üzenetére
Nekem a híváshoz nem csatlakozik rendesen. Az Android Auto Off-ot hogyan kapcsoltad, vagy az mit takar?
-
MadMancs
veterán
válasz
Makszimusz #5660 üzenetére
Láttam PM, küldöm csak melóztam
-
polonic
félisten
válasz
Makszimusz #5624 üzenetére
FR mindent töröl.
-
LimaBravo69
tag
válasz
Makszimusz #5606 üzenetére
Aha, szóval kellene az autó wifije. Nekem olyan nincs..
Mindenesetre kösz a választ, maradok kábelen ezek szerint.
-
MadMancs
veterán
válasz
Makszimusz #5610 üzenetére
Hoppsz. Koszi.
melóban siettem.
-
viewdetails
addikt
válasz
Makszimusz #5608 üzenetére
Első körben csinálj recoveryből egy wipe cache-t*. Ha utána is rossz, mehet az FR.
* Kapcsold ki a telefont, dugd kábellal PC-re (töltő nem jó), várd meg amíg jelzi a töltést, utána nyomd a hangereő fel és bekapcs gombot amíg a recovery nem jelenik meg.
-
MadMancs
veterán
válasz
Makszimusz #5608 üzenetére
Ja értem. Kép.
-
MadMancs
veterán
válasz
Makszimusz #5605 üzenetére
Ilyen tapasztalat nem volt itt. Legalábbis senkinnem jelezte.
Én dec 3 frissítettem 11 re (VDH). 13.-án volt FR, az is messenger bug miatt, más hibát nem tapasztaltam. Melyik régió? Ha nem volt, érdemes egy FR (mivel beállítások nem működik pont ezért recovery ből). -
jacis
nagyúr
válasz
Makszimusz #4777 üzenetére
Pár éve itt vagyok már, de még én sem láttam olyan usert aki a kijelző hibáról screenshot-ot készít 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
-
MCs88
aktív tag
válasz
Makszimusz #4775 üzenetére
http://wallpaperswide.com/macos_mojave_night-wallpapers.html
Reméljük nem épp most viszi vissza
-
bozsozso
őstag
válasz
Makszimusz #4660 üzenetére
Rendben, azért köszönöm.
-
bozsozso
őstag
válasz
Makszimusz #4655 üzenetére
Jelentős a növekedés vagy azért nem éri meg váltani?
-
Rinocerosz
őstag
válasz
Makszimusz #4650 üzenetére
Az elsők között foglak értesíteni
-
Kékes525
félisten
válasz
Makszimusz #4601 üzenetére
USB-én hallgathatod a fülest, mert van benne DAC. Azaz van natív hangja.
-
levberta
csendes tag
válasz
Makszimusz #4579 üzenetére
Ja bocs, az lehet H lemaradt... Természetesen volt, 5 nap után nyomtam neki egy gyári beállítások visszaállítását, és az appokat is egyenként raktam fel, nem biztonsági mentésből...
-
gudpikcs
tag
válasz
Makszimusz #4490 üzenetére
Rendben
Koszi az infókat
Vasárnap törlést csináltam párszor -
saril
senior tag
válasz
Makszimusz #4412 üzenetére
attól hogy prémium tag vagy és "veterán" nem azt jelenti hogy te egy igazi megmondó ember lennél, de látod miattad, csak miattad, írok most így, remélem megnyugszol
-
saril
senior tag
válasz
Makszimusz #4406 üzenetére
ez nem off téma, szorosan kapcsolódik a telefonhoz, meg ugye már csak azért is hogy a telefon hogy működik együtt a headset-el
.
más: miért vált most mindenki buds-ról meg buds+ ról, buds live-ra? -
saril
senior tag
válasz
Makszimusz #4391 üzenetére
értem, attól hogy még nem ennek a topicnak a témája ha 2 mondatot írtál volna róla, biztos nem moderálnak le...
-
saril
senior tag
válasz
Makszimusz #4385 üzenetére
110ezer Ft-os vezeték nélküli hallójáratós fejhallgató... azért más telefont vesz
szóval az már ne "szerinted" szóljon jól, hanem annyi pénzért mindent IS tudnia kell... -
novinyul
veterán
válasz
Makszimusz #4371 üzenetére
Nem akarom
De azért jó ha van infó azoktól akik már egy ideje használják. Xiaomi vonalon hozzá szoktam a 7-8 órás sot-hoz, majd megszokom ezt is
Viszont az S20 jóval kompaktabb méretű
-
Eiki
tag
válasz
Makszimusz #4173 üzenetére
Nem kérdés, hogy egy 20k-s tokot viszavinnék, ha normál használat mellett hetek alatt elkopik.
-
Eiki
tag
válasz
Makszimusz #4170 üzenetére
Ha pár hét alatt elkopik megy majd a claim az Amazonnak, ők ezt elég korrektül kezelik.
-
Eiki
tag
válasz
Makszimusz #4156 üzenetére
Késő bánat részemről, mindkettőt megrendeltem.
-
NY_A
őstag
válasz
Makszimusz #3896 üzenetére
Á nem ér annyit. Úgy is "bullshit" amit írok.
-
NY_A
őstag
válasz
Makszimusz #3892 üzenetére
Én beszoktam látni ha hibázok mert tökéletes én sem vagyok, de itt most tényleg ez volt a megoldás. Ezért sem tudom szó nélkül hagyni a reakciódat mert így kvázi azt állítod, hogy hazudok, amit viszont nem tűrök el senkitől.
Nem sértődtem meg vagy ilyesmi, elvégre azt sem tudom ki vagy csak szeretném, hogy tudd, ez szemét dolog tőled. -
Rinocerosz
őstag
válasz
Makszimusz #3884 üzenetére
Mikor az s7-et megvettem akkor már egyáltalán nem kellett ilyen külső romokhoz nyúlni. Mondjuk az is igaz, hogy akármelyik custom rom-ot próbáltam régen mindig volt valami sz@rság ami miatt vissza kelle térni a gyárira.
Inkább érdekességnek voltak jók azok a romok.k3z3w:
Nagyon szivesen örülök, hogy sikerült végül. í -
NY_A
őstag
válasz
Makszimusz #3880 üzenetére
Ha ezt tegnap este írod elküldtelek volna a ****, de most már túlvagyok rajta. 1 órán keresztül próbálkoztam mindenféle kombinációval ennyire sügér nem vagyok, hogy 2 gombot nem tudok megnyomni. Végül így sikerült. [link]
Ahogy így kapcsoltam ki elsőre sikerült, marha érdekes.
Rinocerosznak még egyszer köszönöm a segítséget. -
Rinocerosz
őstag
válasz
Makszimusz #3879 üzenetére
Igen :)
Nekem az első telefonom az S Advance volt, de azt rommá kellett romolni.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Makszimusz #3780 üzenetére
Ahh ertem, koszi!
-
Fornetti
csendes tag
válasz
Makszimusz #3773 üzenetére
Céges telóként kaptam az s10e-t, most saját célra keresek valami nagyobbat, komolyabbat. Egyedül az akku idő az amitől tartok, sajnos az a mostaninak is az egyik legnagyobb gyenge pontja. De ha az 20plus sem tud többet, akkor inkább hanyagolom.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Makszimusz #3777 üzenetére
Nem, dehogy gond. Csak nalunk megy a vita, hogy a maganhasznalatra is engedelyezett telefonokon mennyire szabalyos. Hozzateszem, nincs koordinalo ceg bevonva a dologba, csak a hazon beluli okoskodas megy...
-
Kasya
nagyúr
válasz
Makszimusz #3773 üzenetére
céges telóként követő szoftverrel
Nesze neked GDPREz nalatok megszokott?
-
Kasya
nagyúr
válasz
Makszimusz #3747 üzenetére
A Huawei bezzeg megtudta oldani ezt a regota fennallo problemat
-
Playerka
csendes tag
válasz
Makszimusz #3692 üzenetére
OK. Köszi.
-
Playerka
csendes tag
válasz
Makszimusz #3690 üzenetére
Köszönöm.
- Hol tudom beállítani, hogy a screenshot-ot a memkarira mentse, és ne a belső tárhelyre?
- Ingyenes widgetet honnan tudok letölteni? (PlayÁruház?) -
glacious
addikt
válasz
Makszimusz #3673 üzenetére
Igen, pont arra gondolt
-
sonice
tag
válasz
Makszimusz #3665 üzenetére
Koszi
akkor csak 5per4 csillag a hangzas
-
Kasya
nagyúr
válasz
Makszimusz #3662 üzenetére
Aki még nem hallott "rendes" sztereos telefont, annak minden újdonság innováció, főleg egy bizonyos árszint felett. Teljesen igazat adok, pl. egy Alcatel Idol 3(?) ég és föld pl. Persze a hangszoronak hely kell, ami itt nincs.
Nem kell meglepodni, lathatoan neki minden újdonság és prémium érzetet kelt. A kommentbol nekem legalabbis az jon le, hogy az eloszor tulajdonosa egy Samsung flagshipnek. Telefon anyaga, fényeffektek, Qi toltes, Edge panel, stb. mint kiemelendo extra... Masnak ezek mar sokeves megszokott dolgok, sot minimum elvarasok.
Szoval had elvezze az ujdonsag varazsat, es legyen elegedett, hiszen ezt az ehseget hivatott kiszolgalni a Samsung
Emiatt nem hibáztathatod. Mi is ezt keressuk, ugy gondolom.
-
silvergod
őstag
válasz
Makszimusz #3659 üzenetére
mondj egyet ami szépen szól..érdekelne,komolyan
ragaszd le az egyiket akkor mono
vannak említésre se érdemes darabok..ez nem az..ennek a hangerőssége és a tisztasága nekem is első osztályú,már amit egy telefontol várni lehet... -
sonice
tag
válasz
Makszimusz #3657 üzenetére
Persze ha már két helyről jön a hang az kiváló
Viccet félre téve tényleg szépen szol.. -
Teal'C
veterán
válasz
Makszimusz #3632 üzenetére
Rá va írva a samsung jótállási jegyre.
-
Teal'C
veterán
válasz
Makszimusz #3629 üzenetére
Az lza is haza viszi a készülékeket ők intézik a garanciát. Az hogy esetleg 2-3 nappal tovább tart az nem olyan gáz szerintem.
-
TODI1111
veterán
válasz
Makszimusz #3620 üzenetére
Eleinte nem láttam egy hivatalos viszonteladónál sem (Media Markt, Extreme digital. Euronics..) csak 4G verziót. Biztos változott.
-
silvergod
őstag
válasz
Makszimusz #3607 üzenetére
egyik se acélos
..de az s20 jobb
-
válasz
Makszimusz #3606 üzenetére
-
sonice
tag
válasz
Makszimusz #3599 üzenetére
Rendben köszönöm
mert tmobilnal most akciós, watch active 2 órával 255e ft lenne..
-
silvergod
őstag
válasz
Makszimusz #3588 üzenetére
Úton vannak...remélem ideérnek
-
IIIstIII
senior tag
válasz
Makszimusz #3573 üzenetére
Az importőrségen dolgozom, a műszakis kollégákkal együtt próbáltuk beállítani, de nem sikerült. Rádugta a saját telefonját (Huawei), egyből működött. A telefonnal van a gond nem a kocsival, ezért gondoltam hogy hátha tapasztalt valaki hasonlót, és talált rá megoldást.
-
gery14
senior tag
válasz
Makszimusz #3522 üzenetére
Nekem ezzekel nuku problem :D van a fiokban darabokban pár sony.. arra nem visz ra a lélek h osszepakoljam es eladjam. Z5 prémiumra csak egy kijelző kéne full patika z2 compót is van probálkoztam használni őket de mentek a levesbe
-
modd3r
őstag
válasz
Makszimusz #3522 üzenetére
Egyetértek, visszasírom az XZ2-őmet, de néha még a Z5C-met is...
-
gery14
senior tag
válasz
Makszimusz #3520 üzenetére
Mondjuk ott maga a sony a vicc én akkora fostailcska telokat rég láttam :D(nem megsertodni volt nekem is de nagyon nem váltak be) maga az osszerakás meg ahogy amit kitalaltak a tervezés az egész vicc a szevizes pályafutásom allat csak hánytam a sony tol nem is értem mit esznek benne az emberek. S6 óta fasza az ujjlenyomat gyors pontos. Az ultrahangos elso verziojat nem probaltam az s20 éval nincs gondom de majd osszehasonlitom. Talán ha nem Samu akkor kiprobálnám ujra az oneplus 8 pro-t csak hát az árakal kicsit enyhén elszáltak... csak kinai es csak nem tettek még le anyit az asztalra.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Makszimusz #3453 üzenetére
Ezt írod, alattad párral meg már ezt írják: [link]
Ennyi erővel tedd bele egy páncélszekrénybe ott 100%, hogy nem lesz baja.
Aki manapság egy telefont nem tud megvédeni a behatásoktól az felelőtlen ember és a kezébe nem adnék ilyen drága eszközt.Tőlem akár tehetsz rá 3 kristály fóliát is engem az sem zavar, de én biztos nem fogok rátenni semmit a gyárin kívül.
Sőt az A70-et fólia nélkül használtam és igaz, hogy megjelentek rajta mikrokarcok, de semmi más nem történt vele mert NEM dobáltam és nem csapkodtam neki a falnak.
Véletlenek előfordulnak persze, de ha meg is történik az az én szegénységi bizonyítványom, hogy még egy telefonra sem tudok vigyázni.
Vettem az S20+-ra szilikon tokot "mert hátha" de erősen gondolkozom azon, hogy leveszem róla mert ronda lesz tőle a telefon alakja.
Legalább 2 évre tervezem ezt a telefont szóval addig pont lesz rajta annyi "karc" amennyit alapból is csökken az értéke ugyan is ahogy néztem a PH használt árakat nem mindenkit érdekel az ha karcos a telefon hátulja vagy oldala és a karcos is ugyan annyiért van fent mint a megkímélt karcmentes.
Azért tartsam díszdobozban a telót, hogy más majd jó járjon vele mikor használtan megveszi? Ugyan már.
Már most van fent ilyen teló 220-ért 2 év múlva 110-ért utánad szórják csak vidd el ha nem kevesebbért.
Ennyit erről a témáról. -
DaDa
senior tag
válasz
Makszimusz #3410 üzenetére
Ez mondjuk érdekes mert nekem az utolsó 5 telefonom gyári app drawer je egyik sem tudta, hogy mappa közé alkalmazás kerüljön. LG, szifon, Honor Huawei... Az utóbbi 3 mappazni sem tudott. Ezután a Samunál felüdülés volt, hogy legalább mappazni lehet. Bár más miatt én is Novat használok évek óta.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
Makszimusz #3408 üzenetére
Vagy legelöl vannak a mappák vagy ABC sorrendbe rakja őket az appok közé.
Csak ez a két variáció van, olyan nincs, hogy szabadon lehet őket mozgatni.
Viszont az Alkalmazás keresőhöz lehet hozzáadni még több oldalt.
Tehát ha előhúzod az alkalmazásokat akkor el tudod tolni balra jobbra is ahová szintén pakolhatsz mappákat és appokat.
Példa:
Az Alkalmazások tabon csak alkalmazások vannak ha balra eltolod akkor ott meg csak mappák vannak.
Sztem ez még jobb ötlet mint az, hogy az alsó sarokba pakolászol és végig kell görgetned ehhez mindent. -
NvidiaRTX
őstag
válasz
Makszimusz #3406 üzenetére
-
NavySeal
senior tag
válasz
Makszimusz #3379 üzenetére
De mi a baj a fejem a falba verem és a nice-al, most őszintén, amiért egyből és csípőből irónikusan kell válaszolni? Miért gondolod, hogy ez miatt még csak meg is fordult a fejemben, hogy eladjam a telefont?!
Szerinted nem lett volna egyszerübb csak a választ leírni?!
Persze, hogy bosszantott az egész napos munka után az asztalról felvett telefonon ez a hibaüzenet! -
NavySeal
senior tag
válasz
Makszimusz #3374 üzenetére
Eddig egyik telefonom sem csinálta. Ja, és köszi az irónia nélküli segítő hozzászólásodat. + nice
Ki a fax írta, hogy fikázom és el akarom adni?! Azt nem értettem, hogy miért jött ez elő víz nélkül. -
glacious
addikt
válasz
Makszimusz #3343 üzenetére
Ha senki se szedte le róla, akkor igen. Ilyen vékony celofán érzetű a tapintása.
-
NavySeal
senior tag
válasz
Makszimusz #3340 üzenetére
Van és egész jó. Csak hát már az idő vasfoga :)
-
polonic
félisten
válasz
Makszimusz #3340 üzenetére
Igen, van.
-
válasz
Makszimusz #3337 üzenetére
-
FuRiONight
addikt
válasz
Makszimusz #3291 üzenetére
GMS felrakható, igaz igy sem az igazi (igaz, simple ès pàr alkamazàs igy sem megy). Előben eszmèletlen a P40 Pro ès azok a kameràk
-
polonic
félisten
válasz
Makszimusz #3268 üzenetére
Nem törlöm le, használom.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Makszimusz #3262 üzenetére
Írtam privátot!
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
Makszimusz #3260 üzenetére
Nehari nem tudom konkrétan mire gondolsz
vagy ezt playlist hol találom a telón?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Makszimusz #3244 üzenetére
Nem lenne ezzel baj ha ki lehtne kapcsolni, vagy úgy állíthatnám ahogy nekem tetszik.
-
glacious
addikt
válasz
Makszimusz #3226 üzenetére
Samsung készüléken az kb. lehetetlen, főleg ha üresjárati fogyasztásról van szó.
Tegnap a 35 fokban kb. másfélszer olyan gyorsan merült, mint szokott, csak lestem. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Makszimusz #3221 üzenetére
További infó erről? rlaci71 linkjéről ez számomra nem derült ki hogyan kivitelezhető.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Makszimusz #3210 üzenetére
Ezt csak root-al lehet jól gondolom?
-
*RLaci*
addikt
válasz
Makszimusz #3213 üzenetére
-
*RLaci*
addikt
válasz
Makszimusz #3211 üzenetére
Hát már nem most volt, de ha jól emlékszem igen.
-
válasz
Makszimusz #3207 üzenetére
Bixby összes szemete, Samsung daily, Samsung cloud, dictionery, digitális jólét, Duo,
Gamedriver, Galaxy Store, Gamebooster, game launcher, Game optimizing, gyereksarok, Health Service, időjárás, knox analytics uploader, netflix, onedrive, samsung checkout, galaxy friends, samsung pass, Pass provider, wearable manager eltávolítva. Ha FC-zik majd szólok. -
*RLaci*
addikt
válasz
Én az S10e-met ez alapján [link] pucoltam, kiindulásnak itt is jó lehet.
-
polonic
félisten
válasz
Samsung store azt nem bántanám. Sok program onnan frissül.
Bixbyt nem tudom. Próbáld meg. Max FR lesz a vége.
Én egyszerűen nem használom, nem zavar semmit a háttérben. -
NavySeal
senior tag
válasz
Makszimusz #2841 üzenetére
Amennyiben a gariztatás megoldott és nem rizikós én is a SD-s verziót választanám. Nálam az S20+ azért lett 5G-s, mert két változat közül választhattam: S20+ 4G Exynos vs S20+5G Exynos szolgáltatónál. Jó ajánlatot kaptam, ezért lett 5G. Amúgy, ahogy az elöttem lévő kollégák írták a 8GB sokáig elég lesz még.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Makszimusz #2846 üzenetére
Ez nem könnyű, mellé nem nyúlsz, bármelyiket veszed. Nem olyan vészes a házi proci sem, sokaknál melegedést okozott, és fogyasztásban is többet eszik. Nem hiába lázadnak több fórumon, hogy ide is Snapival küldje a gyártó.
-
válasz
Makszimusz #2843 üzenetére
Ha szabad belevau, mivel az 5G még elég gyerekcipőben van, és a szolgáltatók ráadásul drága csomagban is adják, ha nem tévedek, én inkább a Snapdragon proci felé mozdulnék a fos exynos helyett.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Makszimusz #2843 üzenetére
Nézd, az 5G még itthon elég kezdeti, még nem jártam vele olyan helyen, hogy ki tudtam volna próbálni. Az előző telefonomban is 8GB- ram volt, és az a 2.5GB szabadon dolgozott.
Ezt neked kell eldöntened, ne az én véleményemre alapozz.
De ha a másik oldalt nézzük, több a ram, és van 5G.
Nagyon meg kell gondolni ! -
kengyel
nagyúr
válasz
Makszimusz #2841 üzenetére
A Snapi procist választanám, a 8GB-ram, mindenre elég. Szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 3
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest