- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
exynos 2100 nál mar apszolút nincs jelen a túlzott melegedés/készenléti merülés. És SD változathoz képest is elenyésző a különbség.
Aki meg teljesítmény üzemmódban használja fixen meg is érdemli, az olyan mintha PC-dben a CPU órajelét fixen maxra lockolnád ha szükség van rá ha nem. Az is fel akarna szállni egy idő után úgy melegedne. -
jacis
nagyúr
Nem kell semmit gyalulni. Nem oldja meg. Nekem teljesítmény módban van egy ideje és ha 4G-n nyúzom sokat a telefont 3rezbetően felmelegszik és nálam is jön a lag amit Te is említesz. Azt gondolom, hogy a proci teljesítményét is korlátozza hogy ne hevüljön túl. Ahogy visszahűl egy kicsit megint ok minden. Ez a exynos adott szériájának "sajátossága".
Szerintem nincs rá megoldás.
Engem annyira nem zavar mert nem sűrűn jön elő. Általában wifin netezek.
Év végén valszeg váltok S21 ultrára és bízom benne, higy ott már nem lesz ilyen jellegű gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 11i 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest