Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
exynos 2100 nál mar apszolút nincs jelen a túlzott melegedés/készenléti merülés. És SD változathoz képest is elenyésző a különbség.
Aki meg teljesítmény üzemmódban használja fixen meg is érdemli, az olyan mintha PC-dben a CPU órajelét fixen maxra lockolnád ha szükség van rá ha nem. Az is fel akarna szállni egy idő után úgy melegedne. -
jacis
nagyúr
Nem kell semmit gyalulni. Nem oldja meg. Nekem teljesítmény módban van egy ideje és ha 4G-n nyúzom sokat a telefont 3rezbetően felmelegszik és nálam is jön a lag amit Te is említesz. Azt gondolom, hogy a proci teljesítményét is korlátozza hogy ne hevüljön túl. Ahogy visszahűl egy kicsit megint ok minden. Ez a exynos adott szériájának "sajátossága".
Szerintem nincs rá megoldás.
Engem annyira nem zavar mert nem sűrűn jön elő. Általában wifin netezek.
Év végén valszeg váltok S21 ultrára és bízom benne, higy ott már nem lesz ilyen jellegű gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest