- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
hroberto #3416 üzenetére
Anno nekem amikor az S8+-ommal problémám akadt akkor azt mondta a bolt ahol vettem, hogy visszaküldhetem nekik, de ők csak tovább küldik egy Samu szervizbe.
Így hát az itteni hivatalos Samu szervizbe bevittem a telót és cserélték a készüléket.
Ehhez kellett a számla és a gari papír felmutatása...Szal szerintem mind1 hol veszed gariztatás esetén ugyan ott fog kikötni a teló.
-
janeszgol
félisten
válasz
hroberto #1797 üzenetére
Régen kettőt adott, utána 2013 környékén bevezették azt, hogy a második évért regisztrálnod kellett (így ellenőrizték, hogy hivatalos forrásból vetted-e), majd 2018-ban elvetették (a GDPR miatt), és a mai napig is hivatalosan 1+1 év jár, ami kettő évnek felel meg igazából, bár a Samsung ezt úgy hívja: 12 hónap kötelező és 12 hónap kiterjesztett.
Viszont garancia és "garancia" között is van különbség. Az előbbit a hivatalos szerviz javítja, az utóbbit a GSM arc a pulton.
-
dobolson
senior tag
válasz
hroberto #1398 üzenetére
Mi9-et szinte tényleg csak játszani használom, de néha youtube meg böngészés is van, és kb semmivel nem lassabb, mint az s20. De fotókban nagyon elmarad a samuhoz képest, az nem kérdés.
Ezzel együtt nekem inkább az s20 tetszik jobban, főleg a kamera és a 120 hz miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- SzoftverPremium.hu
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest