- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
hroberto #3416 üzenetére
Anno nekem amikor az S8+-ommal problémám akadt akkor azt mondta a bolt ahol vettem, hogy visszaküldhetem nekik, de ők csak tovább küldik egy Samu szervizbe.
Így hát az itteni hivatalos Samu szervizbe bevittem a telót és cserélték a készüléket.
Ehhez kellett a számla és a gari papír felmutatása...Szal szerintem mind1 hol veszed gariztatás esetén ugyan ott fog kikötni a teló.
-
janeszgol
félisten
válasz
hroberto #1797 üzenetére
Régen kettőt adott, utána 2013 környékén bevezették azt, hogy a második évért regisztrálnod kellett (így ellenőrizték, hogy hivatalos forrásból vetted-e), majd 2018-ban elvetették (a GDPR miatt), és a mai napig is hivatalosan 1+1 év jár, ami kettő évnek felel meg igazából, bár a Samsung ezt úgy hívja: 12 hónap kötelező és 12 hónap kiterjesztett.
Viszont garancia és "garancia" között is van különbség. Az előbbit a hivatalos szerviz javítja, az utóbbit a GSM arc a pulton.
-
dobolson
senior tag
válasz
hroberto #1398 üzenetére
Mi9-et szinte tényleg csak játszani használom, de néha youtube meg böngészés is van, és kb semmivel nem lassabb, mint az s20. De fotókban nagyon elmarad a samuhoz képest, az nem kérdés.
Ezzel együtt nekem inkább az s20 tetszik jobban, főleg a kamera és a 120 hz miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest