Új hozzászólás Aktív témák
-
L_ajos
őstag
Szia!
Köszi! Ez érdekes mód be van kapcsolva de mégsem "villantja fel a képernyőt". Eddig az volt ha üzenet érkezett, akkor a teljes képernyő feléledt, majd az értesítés megérkezése után ismét elsötétült. Na most ez szünt meg vagy nem tudom visszakapcsolni. Egyszerűen engem zavar ha "hanggal kommunikál" mint értesítés.
De persze köszönöm a tippet!
-
ClioRS
őstag
Azt az akksira értettem
De amúgy a telefonra is vigyázok (fólia+tok), írtam már korábban, hogy a havi toktakarítás során láttam meg, hogy rommá van törve a hátulja. Nem esett nagyot, tokon semmi nyom nincs (ha esetleg egy alkoholmámoros este történt volna amire nem emlékszem
), szóval érdekes, hogy hogyan sikerült összehozni....
-
belashx
senior tag
Bár páran leírták már:
Olyankor szinkronizálja a dolgokat a felhővel, NAS-sal.
Fogalmam sincs, mennyit merül(ne) éjjel, mivel olyankor töltődik fel a teló, azon a vezetéknélküli töltőn, amit még az S6-hoz vettem.
Nálam mindig megy minden. Nem azért van benne annyi funkció, hogy kapcsolgassam összevissza. (Igen, macera szükség esetén aktiválni valamit, hiába csak 1-2 érintés).
A Routine használatán gondolkozom mostanság, mert vannak benne jó dolgok. -
-
MadMancs
veterán
Na az megint egy nagyon szuper dolog lenne.
Van ilyen finkció tervben?Más 11 óta nem tudok értesítésből fájlt megnyitni. Letöltök valamit valahonnan (általában doscord ról APK), rábökök értesítésre, és annyi hogy eltűnik. Fájlekezelőből kell megnyitni. Nálam bolond csak, vagy ez szándékosan lett ilyen?
-
MadMancs
veterán
Jól vetted észre.
Sötétben az a minimum ahova kézzel állítod. De végre ez így van jól. Idegesítő mikor pl tök sötét buszon leveszi a fényérőt néha minimumra. Eddigi összes samsungommal szívtam ezzel. S20 már 10 alatt egész jól működött, 11 alatt tovább finomitották ahogy észrevettem. -
buherka
addikt
Én ezt használom az S20-hoz. Na itt védve van a kamera, nincs para. Nillkin Camshield
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest