Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Rinocerosz #7947 üzenetére
Akkor visszarakom a gyárit az a biztos.
Ajánlottátok ezt a Friját, ennél mit kell pontosan beállítani, hogy a telekomos hungary sw-t szedje le?
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Ha nem a gyári telekomos, hanem a svàjci Android 12 van a telón, az okoz bármiféle kellemetlensêget, pl nem kapja meg a frissítéseket majd?
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm mindenkinek, közben meglett
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Ki honnan szedte le s20+ 5G-re a 12-őt? Sammobilon próbáltam, de hát ingyén csak 7 óra alatt jön le, ami gombócból is sok -
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Ti nem vettetek észre olyat, hogy ha pár percig/óráig a telefon kikapcsolt képernyővel le van rakva, és ujjlenyomattal oldjátok fel, akkor a főképernyőn, az óra nem háttérben frissül, hanem akkor állítódik be, amikor bekapcsol a kijelző? Kvázi lehet látni, hogy ugrik egyet
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Ahhoz, hogy le tudjam tölteni az android 10-et samfrimmel, mit kell megadni ott a manuál résznél?
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Nem tudom melyik frissítés óta, de akárhányszor feloldom a telefont, a közelsêgérzêkelő villog
Illetve amit mêg êszrevettem, amikor feloldom, a kezdőképernyőn akkor vàlt át az óra, vagyis frissül, eddig mintha egyik se így lett vna, másnál is ilyen?
S20+ 5G
-
bandi0000
nagyúr
válasz
DrTechnoid #4382 üzenetére
Én egy sima Xiaomi Redmi Airdotsot vettem, bár botfülű vagyok, de szól, nyilvàn nem a felső ligában játszik, viszont olcsó
-
bandi0000
nagyúr
Használja valaki mêg a flipes gyàri clear view tokot?
Az a gondom, hogyha bekapcsolom az aod-t akkor nem làtszanak az értesítések, leg is a messenger, ha pedig kikapcsolom, a clear view aod-n làtszik, viszont az eltűnik kis idő múlva, ezen lehet vàltoztatni?
-
bandi0000
nagyúr
Az miért lehet, hogy OTA-n nem találom a legújabb frissítést, holott Sammobilon kint van már, és elvileg a független XEH verziót raktam fel én is
-
bandi0000
nagyúr
Amikor a telót optimalizàltra rakom, hogy menjen a 120hz akkor a nagyobb rendszersebességet kikapcsolja, ezt miért teszi, észrevehető ?
-
bandi0000
nagyúr
Samfirm-mel hogy tudom letölteni, a legutolsó XEH romot s20+ 5G-re? Mert nem találom a választóban a típust
-
bandi0000
nagyúr
válasz
kalapacsolok #3828 üzenetére
Ha viszonylag keskeny kell, de mêgis tartós, akkor a spigen neo hyridet ajánlom, nekem sokszor védte meg az s7 edget
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Ez a 60/120 hz üzemmód csak Fullhd/Qhd-n érhető el? Mert a note 20 ultránál volt olyanról szó, hogy van egy köztes megoldás is, és dinamikusan változtatja a tartalomhoz illően, ez itt is megvan vagy csak a 2 állás?
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Jöttem én is megfigyelőnek egyenlőre
Van aki S10+ ról váltott s20/+ -ra? Nyilván teljesen egyedi a használata a telefonnak, de azért az akksi hogy bírja ?
Használja valaki 5G-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest