- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
Szerintem ilyen minden szolgáltatónál van, de szerintem más cégek is kínálnak ilyet. Nekem is van ilyen biztosításom a Vodafonenál. Minden hónapban 2000ft kell fizetni és ha történik a telefonnal valami akkor minimálus önrész után a telefont vagy cserélk vagy ha lehetséges javítják.
-
retesz147
addikt
A helyzet a következő.
Telefon BT beállításaiban van ugye ez a 3 kapcsoló:Továbbá a Mi Fittnesben van egy ilyen menüpont (más hívásértesítésre utaló menü, lehetőség nincs):
A Mi Fitnesben lévő menüpont be van kapcsolva és a BT menüben a Telefonhívások is be van kapcsolva, akkor ha hívnak, az óra rezeg, mutatja, hogy ki hív. Eddig ok.
Ha telón veszem fel a hívást, telón van a hang és a mikrofon, ha órán veszem fel, akkor az órán szólal meg a hívás. Ez is ok.
Ebben a beállítási verzióban, ha beülök a kocsiba és megcsörren a telefon, akkor a a teló ésa kocsi is jelzi, hogy hívnak, kocsiról veszem fel és mégis a telefonon marad a hang és vezetés közben kell átnavigáltatnom a kocsira a hangot. Ez nem járható út, mert eddig mindig a legrosszabbkor kellett gépészkednem vele. Tehát nem ismeri fel, hogy hol vettem fel a hívást, csak a telóra teszi a hangot. Na ezzel van a nagy baj.Ha a BT beállításaiban a hívást kiveszem, akkor nyilván nem akad össze a kocsival, cserébe a hívásról sem jön értesítés. Ergó amire kell az óra, hogy értesítsen, nem csinálja...
Na ez a bajom....A kocsiban nyilván nem kell hogy a kezemen rezegjen az óra a hívásról, de nemár, hogy minden egyes ki-be szálláskor állítgassama BT-ben a Telhívás kapcsolóját.
És ez mindegy hogy Xiaomi telefon, vagy Samsung, mindkettőnél ugyan ezt játsza...
Samsung Watchnál, ha a Telhívás a BT menüben be van kapcsolva és kocsiban ülsz és jön hívás, kocsiról veszed fel, kocsi kihangosítóján szólal meg a hívás? Ha kiszálsz, órán veszed fel, órán szólal meg a hívás, ha telón veszed fel, telón szólal meg a hívás? Tehát nem kell gépészkedni?
Ez amúgy már szerintem inkább off téma, mert óra téma. Bocsi!
Köszi!
-
djzolko
tag
Google Home-ban sem látja. De ugye ennek csupán annyi a feltétele, hogy a két eszköz ugyanarra a wifire csatlakozzon és a chromecast kompatibilis appokban (pl. youtube) már meg is jelenik a lehetőség. Nem kell közéjük semmilyen extra app. Szóval arra lennék kíváncsi, hogy más is járt-e így és ha igen, sikerült e megoldani? (Párom nem samsung mobilja tökéletesen kapcsolódik.)
-
Tündike25
tag
Nem tűnt fel, hogy nálam ez szóba sem került?? De akkor még1szer, látom itt páran lassabban fogják fel a dolgokat. A szervízes azt mondta 6000 a bevizsgálás és 20 ezer a csere. Mondtam h nem kell a bevizsgálás, de Ő először ragaszkodott hozzá, hogy megállapítsák biztos nem szoftveres a hiba. Mondom neki, hogy 2 éves a telefon, higgye el ráérett az aksi csere. De ezt is csak sokadjára sikerült felfognia. Aztán jött a kérdés, hogy mennyi idő alatt van kész, erre mondta a 2 hetet. "-És ott kell addig hagyni a készüléket? -Igen." Semmi segítőkészség, normális hozzáállás, rendes ügyféltájékoztatás, hogy mondjuk ha befárad és kifizeti akkor elég ha visszahozza ha megjött a cucc. De igazatok van, én vagyok a hülye hogy nem harapófogóval húztam ki belőle, mert alapból biztos nem ez kellene legyen a dolga, hogy normálisan tájékoztasson, pláne, hogy szervízes élete során valószínű nem én voltam az első aki ilyen hajmeresztő dolgot mert kérdezni, hogy "aksicsere".
Amúgy meg nem értem miért ne lehetne telefonra megrendelni? Nem Kínából rendelik, basszus! Gondolom van egy központi raktár, bekérik azt kész. Ha meg mégsem jön az ügyfél akkor visszaküldik, senki nem vesztett semmit. De egyszerűbb azt mondani a baleknek, hogy hozza be a telefonját, hagyja ott, pengesse ki a lóvét aztán majd valamikor biztos megjön és megcsináljuk ha lesz kedvünk. -
MadMancs
veterán
Régebben működött a dolog. 2017/8 körül.
Elballagtam Veszprém Kossuth utcai Samsung szervíz. Jeleztem hogy mi a szándékom, nincs akksi (Grand Prime, hoz. ). De meg tudja rendelni 2-3 nap.) Kifizettem, megrendelte, hívnak ha megjött. 3 nap múlva hívtak is. Bementem leadtam teló, mondták 2 óra. Addig elmentem vásárolni, stb. 2 óra múlva visszamentem, kifizettem szervizdijat is és árvettem a telefont. Mindenki happy.De voltam ott USB csatlakozó cserével is, az még garanciális dolog volt. Azt 3 órával vallalták.
Szóval mindent lehet csak rugalmasabb szervizt kell választani.
-
retesz147
addikt
Ezt tudom, de 3 éven át a Xiaomit ugyan így használtam, fix programokkal, fixen dual simmel, mint most ezt. A Xiaomi este 10 körül van 30%on.
Ugyan ezen felhasználásnál épp a kezembe most van 35%on az S20.... Eléggé lényeges különbség. Tudom, újabb, erősebb, stb, de épp ezért lehetne jobban optimalizált a méltán híres Samu....Mind1,ne rugózzunk tovább rajta, annyit nem ér. Ezt tudja. Pont.
-
viewdetails
addikt
Ne törölgessétek, nem lesz jobb. Át kell nézni az alkalmazás listát, mi használ testérzékelöket, gps-t.
Hozzáteszem, kiszámíthatatlan, mert bár én megcsináltam a resetet a 12 után, tegnap megismételtem, mert így is volt gond az értesítésekkel, Android Autóval. Most jónak néz ki.
-
viewdetails
addikt
Ezért mondtam, hogy akku fanatikusoknak, valaki rögtön ráugrott...
Azért raktam csak be a képet, mert ilyen akkuidőket (1nap 23 óra) még újkorában sem jósolt.
Kérdésedre válaszolva 1 SIM, részben wifi részben mobiladat, minden vacak bekapcsolva, spotify ment, majd a felétől látszik ahogy éjjel merült nem repülő módban.
-
Rinocerosz
őstag
Szoktam nézegetni, hogy mikor mennyit merül. Nálam persze már az akkumulátor is problémás, de sajnos most ez van.
Sok a szemét is már rajta... szóval érik a dolog.
Egyszer csak rászánom magamat és elviszem cseréltetni, de mostanában úgyvan, hogy folyamatosan kellene a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged