- iPhone topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #7543 üzenetére
És ha baj van a családban, nem ér el senki. Nálam ez ezért nem volt sosem opció.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #7539 üzenetére
Nekem most éjjel a resetelt kis aranyos 10% alatt merült, AOD kikapcs, Wifin lóg.
Kevésbé merül kevésbé melegszik ez tény.
Ettől függetlenül Apple lesz belőle nekem isMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Ubul86
őstag
válasz BigBlackDog #7539 üzenetére
nálam átlagosan szintén a 10%-os merülés volt a legtöbb esetben, ugyanezekkel a setting-ekkel. Hogy természetes -e, jó kérdés, én annak vettem. (s10 is ilyen volt nálam, este 100%-ra feltöltve, reggelre 10%-ot már le is ment)
-
kozma1986
tag
válasz BigBlackDog #7509 üzenetére
Nem tudok recoverybe lépni... És most elcseszte a led tok témát, amit nem enged visszaállítani. Hogy lehet recoverybe lépni? Kikapcs után hangerő fel és bekapcs nem működik...
-
saril
senior tag
válasz BigBlackDog #7462 üzenetére
mindenre gondolni kell, karcmentes állapot, körbe fotózni, stb, megtanultam már sok tanulópénz árán, hiába a szervízek vannak érted, neked kell mindenre IS gondolnod. Az írás meg a képek nem felejtenek!
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz BigBlackDog #7460 üzenetére
Én úgy tudom hogy ugyan az, csak ha szolgáltatónál adod le, több idő lesz, mintha beviszed egyből SES-ba.
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
saril
senior tag
válasz BigBlackDog #7458 üzenetére
1 év garancia van az akkura, ha te úgy érzed hogy rosszabb, akkor simán kicserélik, legalábbis ez lenne az elvárható. Ha az első SES store-ban elküldenek véletlen azért menj be egy másikba is a kínoddal.
-
kisselandras
senior tag
válasz BigBlackDog #7354 üzenetére
Szia igen be
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
PedroPascal
őstag
válasz BigBlackDog #7336 üzenetére
Amit észrevettem kameránál kettős rögzítés, profi videó, 120 Fps felvétel. Vagy ez eddig is volt?
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #7320 üzenetére
Itt se.
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #7236 üzenetére
Nekem is a fenti 2 kártya van bent, lakhelyem környékén sajnos a térerő a telefon szerint nem a legjobb, hiába van éjjelre az AOD nekem is lelőve, a Wifi megy, és olyan 5-7%-ot legalább veszít, de reggel ahogy felkelek és 15 percet facebookozok vagy fórumozok azonnal esik vagy 4-5%-ot a töltöttség.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz BigBlackDog #7222 üzenetére
Érdekes akkor, eddig nem találkoztam ezzel. Na mindegy, csak bizt. frissítés, ráér, csak furcsálltam.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
rappit4
őstag
válasz BigBlackDog #7143 üzenetére
Igen, a developer optionson belul az A2DP-t is kikapcsoltam illetve a disable absolute volume be van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz BigBlackDog #7125 üzenetére
Persze jobb félni mint megijedni. Nem kapkodós...de lejön ez is. Csak nem kell állat módjára letépni....türelmesen.
1 v
2 v[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #7011 üzenetére
Ez nem beállítás függő?
A gombos megoldás meg beépített állandó.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
PedroPascal
őstag
válasz BigBlackDog #6925 üzenetére
Nagyon hamar fel ment, szerintem soha nem frissített még ilyen gyorsan a telefon. 151Mb szerintem csak apró hibajavításokat tartalmaz.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
balintka
addikt
válasz BigBlackDog #6925 üzenetére
Mérete és leírása alapján sima havi biztonsági frissítés.
-
Rinocerosz
őstag
válasz BigBlackDog #6909 üzenetére
Nekem, a mai napom sikerült találnom egy Whitestone Dome Glass-t. Elvileg 3-5 nap mire ideér. Sajnos alig lehet taláni ilyen fóliát és a 17 ezer forintos ára miatt nem nag,on kapkodnak érte.
Remélem tényleg olyan jó mint amiket olvasok róla. Majd megírom, hogy mi a tapasztalatok .
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #6909 üzenetére
A gyárival mi a baj? Nekem még az van fent. Oké hogy néhol karcos de legalább ott van a helyén
-
szinimini
senior tag
válasz BigBlackDog #6637 üzenetére
Sehogyse semmivel , csak gondolkodik folyamat.
-
szinimini
senior tag
válasz BigBlackDog #6634 üzenetére
El lett ez már felejtettve többször is. Sajnos eredménytelen. Mac cím nincs letiltva.
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #6482 üzenetére
+1 szerintem is a True Phone bugos.
-
LimaBravo69
tag
válasz BigBlackDog #6447 üzenetére
Próbáltam. N db youtube videót megnéztem, valamelyik szaktárs innen felvilágosított, hogy az autó wifije is kell hozzá. Nekem nincs az Astrában, szóval maradt a kábeles megoldás sajna.
Ha esetleg mégis lehet valahogy, engem is érdekel a megoldás"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
-
TODI1111
veterán
válasz BigBlackDog #6211 üzenetére
Nem is olyan rossz ha ezt is figyelembe vesszük. Valaki írta ezt egyszer valakinek.
"-85dBm: nagyon jó!
-106dBm: háááát jobb lenne ha jobb lenne Itt még 75/16Mbps elérhető.
-113dBm a határ. Itt még megy az adatforgalom de már a padlón van a jelszint.
-53dBm a maximális jelszint. Ez a legjobb." -
BigBlackDog
veterán
válasz BigBlackDog #6132 üzenetére
Szóval kikapcsolt AOD-vel egy éjjel (8-9 óra) alatt merült 100 %-ról 92 %-ra. Otthon a jelerősség -101 dBm és - 96 dBm között változik.
[ Szerkesztve ]
-
Rinocerosz
őstag
válasz BigBlackDog #6136 üzenetére
Nekem azért ennyire nem súlyos a dolog. Nekem a sima s20 5-6%-ot merül. Ez körülbelül 8 órát jelent nálam.
Érdemes lehet az Eszközkarbantartóban szétnézni. Azokat az alkalmazásokat, simán lehet alvó állapotba rakni amiket nem használsz.Persze a tényen nem változtat, hogy a Samsung ezt az Exynost elrontotta. Javítgatták azért szépen, de ezt így nem lett volna szabad engedni.
-
nagyúr
Az enyém is legalább 10%-ot merül, de Wifi On, 5G on, AOD kikapcsolva. Ez egyszerűen ilyen (szar ).
-
veterán
Igen. Bár nem tudom nálad milyen a térerő, de munkahelyemen gyalázatos. Mindkét sim -115dBv körül erőlködik (sim 1 H+, sim 2 LTE) ami ugye mint tudjuk jobban eszi akksit. Szóval körülményeket nem ismerve, lehet természetes a 15% 9 óra alatt, de lehet valóban segített egy beragadt app is.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Teaway
veterán
-
veterán
válasz BigBlackDog #5690 üzenetére
Szerintem nem. Még A50 hez vettem 2 méteres gyári samsung kábeleket. Pár hónap után mindegyik meghalt látszólag (nem volt gyorstöltés csak vezetékes sima, adatkapcsolatot eldobálta stb), szerencsére nem dobtam ki, S20+ vígan viszi velük gyorstöltést (szupergyors nem tudom csak gyorstöltő van itthon USB-A s). Adatkapcsolat is stabil.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #5690 üzenetére
Nem, de érzékeny a jó minőségű, lehetőleg nagy adatsebességű vagy fast charge-os kábelre. Én a Mate10Pro kábelével használom a Focusban, ott nincs semmi baja.
-
atomka78
tag
-
Rinocerosz
őstag
válasz BigBlackDog #5167 üzenetére
Szia!
Esetleg azt próbáld meg, hogy a gépre telepíted az Samsung usb drivert. Ami még az eszembe jut, hogy a Fejlesztői beállításokban az USB-hibakeresést állítsd be. -
Project: A
tag
válasz BigBlackDog #5137 üzenetére
Mindent engedélyeztem, de továbbra sincs értesítés.
-
silvergod
őstag
válasz BigBlackDog #5124 üzenetére
ha tok kell nézelődj aprón..
[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
nagyúr
Helló BBD!
Aliról érdemes Mofi tokokat rendelni, ha kell megosztom nekem milyenek vannak. Szövet jellegű hátoldal, oldalt gumis műanyag védelem, prémium hatású cucc!
De nagyon jó üveghatású fényes műanyagok is vannak, kicsit növeli a súlyát de megériMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
polonic
félisten
Nekem is gyári bőrtok van. Teljesen jó. Bár a sarkai érzékenyek a kopásra, ahogy írod.
Mondjuk nekem kék van. A barnán talán nem lesz észrevehető.
És tényleg jó áron van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Delta Force (2024)
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest