- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Szia!
Szétszedő videó 1:20 körül láthatod a fekete "fólia" az akksi fölött.
[Szétszedő videó] -
belashx
senior tag
Nekem is ott a notificstion, de elfér, sok gondot nem okoz.
Szerintem légy türelmes. Nem is emlékszem ilyen volumenű hibára az elmúlt jópár évből.
Amúgy iPhone-nál is volt hasonló, de ott még telefonálni se lehetett.
Csak azért írom le ezeket, mert egyáltalán nem jellemző; sz.r meg bárhol beüthet.
-
retesz147
addikt
Az sima 5W-tal tölt, ha 4 órát ír ki. Vezetéknélküliben is van gyorstöltés és akkor ki is írja, ha észleli.
Egy Baseus töltőt ezért küldtem vissza, mert nem ment vele. Hisztis p*csa ilyen téren... Kevés töltővel tölt gyorsan, szinte csak Samuval szupergyorsan, veznélkül szintén nagyon kevéssel tölt gyorsan,cserébe melegszik mint állat.
Imádom, amikor 10-15 perc után kocsiba kiírja, hogy túlmelegedett, leállítja a töltést, majd 2mp múlva ismét visszakapcsolja, majd ismét le, vissza... Hát, még szerencse, hogy céges...Őszinte leszek, egy 4 éves akkori csúcs Xiaomihoz képest kevés pozitívumot tudok felmutatni a 2 éves csúcs Samunál....
Xiaomi sose melegedett túl, pedig 4 év alatt lett volna ideje... Stabilnak sem mondanám. 2-3 hete használom, vagy 2-3 naponta újraindítom, mert valami nyűg miatt beakad, Xiaomit volt hogy fél évig nem indítottam újra.
Nyilván az sem volt tökéletes, sőt... De nagyon nem érzem azt, hogy ez 2 évvel fiatalabb technika és, hogy csúcs teló... Sajnálom... -
retesz147
addikt
Szia!
Autós tartó-töltőnek itt a fórumon, ahogy olvastam a Xiaomi 20W-ost ajánlják. Ez nem mágneses, hanem "automata", azaz ha van feszkód, akkor nyílik ki és csukódik be.
xiaomi 20W autós wireless-vezeték nélküli töltő
Nekem egy Baseus van, nem tölt gyoraan, csak 5w-tal.Asztali wireless-vezeték nélküli töltőnek ahogy olvasom, csak Samsungot szabad venni, mert a többi nem tölt gyorsan.
Én most rendeltem egy Samsungot innen:
Samsung wireless töltőToknak Spiegent használok, jófogásról vettem gyorsan.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest