- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rinocerosz
őstag
Igen multkor kérdeztem is, hogy a xeh romot fel tudom e tenni gond nélkül. Nem raktam fel a xeh-t mert ügye amíg van a 2 hét addig inkább a vodásat hagynám rajta. Viszont most csináltam egy gyári adatok vissza állítást hátha majd ez segít valamit. Egyébként este olyan 3-4% merül (kb. 8 óra alatt)
-
Pedig egyszerű a megoldás, benne van a munkaszerződésbe és a gdpr tájékoztatóban is hogy mindennemű privát adatforgalom és használat tiltott 8-17 óráig, amennyiben mégis privát ügyben akarja használni, úgy kikapcsolhatja a szoftvert (tényleg kikapcsolhatja, de ugye az automatikusan jelzésre kerül). Autóra, laptopra, asztali számítógépre dettó ugyanez.
-
Persze. Van valami gondod vele?
Esetleg lemaradtam arról hogy a GDPR óta felégették az összes vállalati security és tracking appot és céget, majd behintették őket sóval? Eddig abban a hitben éltem hogy a szabályozás pontosan definiálta mit és hogyan lehet tárolni és felhasználni, de lehet tévedtem, ahogy a bevezetést koordináló cég és az auditor is. -
-
-
Ferdzsoo
addikt
-
sonice
tag
Utoljára s7 esetében használtam Samsungot, igy szamomra ezek valoban még újdonságok. Ha bevalik egy telefon nem szoktam surun cserelni. A hozzaszolasom tartalmi lényege pedig egy gyors, átfogó tesztidőszak eredményeinek közlése, mint új S20 tulaj. Valamelyest objektív módon
Egyedül a kamerát érzem kicsit gyengének. -
Én örülök amúgy az ő és az összes többi elégedett tulajdonos örömének, magam is inkább elégedett kezdek lenni a készülékkel. Van pár dolog ami zavar, de ezek egy része vásárláskor ismert problémák / tulajdonságok voltak, másképp sokat faragtam a saját szám ízére. A kamera számomra pl. előrelépés, és pont az aminek én örülök. Na mindegy, nem is ez a lényeg.
Nem hibáztatom a fórumtársat, csak azt jegyeztem meg, hogy a sztereó hangzás nem első osztályú.
-
Luser2000
addikt
Az olcsó telefonok un. "forgalmazói" (bolti) garanciával vannak, de beszerezhető náluk "gyári" garanciával is. (A legtöbb GSM bolt így dolgozik).
Hónapokkal ezelőtt felfigyeltem valami akciós hirdetésükre, ahol a hivatalos árazint alatt adták 20-25%-al. Akkor rákérdeztem és kiderült: nem gyári gari van hozzá.
-
-
Köszi.
Mondjuk az, hogy a gyártó az ilyeneket "bruttóban" adja meg, és igazából az abból számított nettó van benne, az megszokott. Az elektromos autóknál is ez van, de gondoljunk akár a sima winyókra, ahol az 1000-1024-es váltószám számolás miatt egy 1 TB-os vinyóból nálam pl. ~976 GB a valós.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest